Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Kettős győzelemmel jutott tovább a MÁV Előre Foxconn a Challenge Kupában Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2023. november 02.
Magyarországi kiütéses sikerét követően idegenben sem ingott meg a MÁV Előre Foxconn a férfi röplabda Challenge Kupában. Dávid Zoltán vezetőedző együttese kettős győzelemmel, szettveszteség nélkül jutott a torna legjobb 32 csapata közé Amstettenben.
Tovább...
 
A Vidi „felnégyelte” a DVTK-t, távolodik a veszélyzónától Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. október 30.
A Fehérvár FC labdarúgó csapata két sérült válogatott ásza, Fiola és Kalmár nélkül is simán, 4-0-ra verte az eddig kiválóan szereplő DVTK-t az NB I (OTP Bank Liga) 11. fordulójában, így a bajnokság harmadához érve 14 ponttal a 7. helyen áll. A Vidi góljait Kodro (2), Christensen és Kastrati szerezte.
Tovább...
 
Női kézi: az újonc ellen nyert először az AFKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. október 30.
Az NB I-es női kézilabda bajnokság első hat mérkőzésén nem tudott nyerni az Alba FKC, mindössze egy sovány MTK elleni hazai döntetlenre futotta erejéből. A fehérvári hölgyeknek ma este az újonc Kozármisleny ellen sikerült először betakarítaniuk a 2 pontot. A 10 gólig jutó Afentaler vezetésével 33-22-re győzött az AFKC, így elmozdult az utolsó helyről, kettőt is előre lépve a tabellán a 12. pozícióig, tehát hosszú hetek után immár nem áll kieső helyen.
Tovább...
 
Jégkorong ICEHL: gyorsan visszatért a győzelmek útjára a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. október 30.
A pénteki hazai vereség után gyorsan visszatért a győztes útra a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapata az osztrák bázisú nemzetközi ligában, az ICEH-ben. Vasárnap este a szezon első 6-7 fordulója után még listavezető, de még most is a rájátszást jelentő 6. helyen tanyázó HC Pustertal/Val Pusteria vendégeként a Dél-tiroli Bruneckben diadalmaskodott Laberge, McGauley, Kuralt, Hári és Terbócs góljaival 5-2-re.
Tovább...
 
Húsz perc mozgással az egészségért – 3-1-2 meridiántorna Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. október 27.
Ősztől újra indult a meridiantorna a vízivárosi LISZI Iroda közösségi terében. A hagyományos kínai orvosláson alapuló, minden korosztálynak ajánlott egészségmegőrző foglalkozás jelenleg a város három helyszínén érhető el, teljesen díjmentesen.
Tovább...
 
Vidi: idegenben továbbra sem megy Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. október 23.
Három veretlenül megvívott hazai találkozót követően Debrecenben simán kikapott 3-1-re a Fehérvár FC a labdarúgó NB I 10. fordulójában. A Vidi idei érdekes szokásához hűen megint csak a második félidő első 15-20 percében játszott úgy, ahogy az egész meccsen kellett volna, ezért pedig ritkán jár győzelem vagy döntetlen.
Tovább...
 
Jégkorong Erste Liga: 1 pontot szerzett a rivális ellen a FEHA19 Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. október 23.
Egyik közvetlen riválisát, a DEAC-ot fogadta a jégkorong Erste Ligában a Feha19. A székesfehérvári fiatalok egy rendkívül kiélezett, 1-1-re végződő csata ráadásában hosszabbítást, majd szétlövést követően kaptak ki 2-1-re, ezért a remélt 3 helyett csak 1 ponttal gazdagodtak, így nem tudták megelőzni a tabellán a debrecenieket.
Tovább...
 
Férfi kosár: Kecskeméten is nyert, már csak az Alba veretlen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. október 23.
Nehéz, végig szoros csata végén 104-99-re győzött Kecskeméten, így (mivel meglepetésre szombaton a Falco kikapott Szegeden, miként a Körmend és a Szolnok is vereséget szenvedett aktuális ellenfelétől) 4 forduló után már egyedül veretlen a férfi kosárlabda NB I/A mezőnyében az Arconic-Alba Fehérvár!
Tovább...
 
Öt szettben, óriási csatában nyert rangadót a MÁV Előre Foxconn női röplabdacsapata Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2023. október 21.
Lehengerlően kezdett, kicsit megingott, majd ismét elővette legszebb arcát a MÁV Előre Foxconn a tavalyi bronzérmes Szent Benedek Röplabda Akadémia ellen a női röplabda Extraliga alapszakasz második fordulójának nyitómérkőzésén. Lukasz Przybylak együttese végül öt szettben győzött Budapesten.
Tovább...
 
Szombaton közönségkorcsolyát rendeznek az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. október 21.
Október 21-én, szombaton újra közönségkorcsolyát rendeznek az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A csarnokban korcsolyakölcsönzésre és -élezésre is lesz lehetőség, továbbá üzemel a büfé.
Tovább...
 
Hétvégén két mérkőzés is vár a FEHA19 csapatára az Erste Ligában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. október 20.
Október 20-án, pénteken a Ferencváros ellen idegenben lép pályára, majd 22-én, vasárnap a DEAC csapatát fogadja hazai pályán, az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban a FEHA19. A csapat jelenleg nyolcadik helyen áll a tízcsapatos Erste Ligában.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 199 - 209 / 7438