Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Fontos rangadót nyert a MÁV Előre Foxconn a Pénzügyőr ellen Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2023. október 16.
A tavalyi szezonban bronzérmet szerző Pénzügyőr SE ellen folytatta hibátlan menetelését a MÁV Előre Foxconn a férfi röplabda NBI. Extraligában. Dávid Zoltán legénysége harmadik összecsapásán is szettveszteség nélkül győzedelmeskedett.
Tovább...
 
Labdarúgás: újabb szerb-veréssel fél lábbal az Eb-n válogatottunk! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. október 16.
Ahogy a szerbiai mérkőzésen szeptemberben, ma este (éjjel) a Puskás Arénában is 2-1-re legyőzte a csoportfavorit Szerbiát a magyar labdarúgó-válogatott, így, ha a hátralévő három találkozóján – kedden Litvániában, avagy a novemberi két találkozóján, Bulgáriában, majd Montenegró ellen hazai pályán szerez 3 pontot, akkor biztosan ott lesz a jövő évi németországi Európa-bajnokságon!
Tovább...
 
Jégkorong Erste Liga: a DVTK-t is elkapta a FEHA19 Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. október 16.
Újabb szép skalpot tudhat magáénak a Fehérvar Hockey Academy (FEHA19) csapata a jégkorong Erste Ligában. A „kisvolán” a korábbi bajnok, jelenleg is élcsapatnak számító, 4. helyen álló DVTK Jegesmedvék alakulatát győzte le remek, önfeláldozó védekezéssel, koncentrált játékkal 2-1-re, így stabilizálta helyét a tabella 8. helyén, 3 ponton belül maradva az előtte álló három csapathoz viszonyítva. A két gólon Hazeldine és Rachinskiy osztozott.
Tovább...
 
Az egész család adogatott - Családi Tenisz Nap a Bregyóban Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. október 16.
Egész napos családi teniszezésre hívták a családokat szombat délelőtt a Bregyóban. A Ferrero és a Magyar Tenisz Szövetség rendezésében három pályán közel kétszázan teniszeztek. A résztvevők között voltak gyerekek, szülők, nagyszülők, de ellátogatott a rendezvényre a Kinder Joy of Moving nagykövete, Rita Grande egykori teniszező is.
Tovább...
 
Frizbi-ünnep lesz hétvégén a First Fielden Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. október 14.
A Fehérvár Lionz idén ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját. Az alkalomból az egyesület október 14-én, szombaton és október 15-én, vasárnap több korosztályban, több mérkőzéssel rendez egy igazi frizbi hétvégét. A csapat szívesen látja azokat az érdeklődőket, akik megismerkednének a sportággal, továbbá azoknak a testnevelőtanároknak a jelentkezésére is számítanak, akik a későbbiekben népszerűsíthetik a sportágat.
Tovább...
 
Nyílt edzést tart pénteken a Fehérvár Enthroners Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. október 12.
Október 13-án, pénteken nyílt edzést és toborzót tart a Fehérvár Enthroners a First Fielden. A Takarodó út 3. alatt 12 éves kor felett várják azokat a játékos-jelölteket, akik szeretnének megismerkedni az amerikaifutballal és Magyarország legjobb egyesületében játszani.
Tovább...
 
Női foci: a bajnok simán nyert Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. október 09.
Nem történt meglepetés, még viszonylag szorossá sem tudta tenni a bajnok Ferencváros elleni hazai NB I-es mérkőzését a Fehérvár FC. A piros-kék hölgyek bő negyedóra után már 0-3-ra álltak, s végül 7-0-ra kaptak ki a zöld-fehérektől.
Tovább...
 
Vidi: kiállítások, gólok, fontos győzelem az MTK ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. október 09.
Több, mint egy félidőn át kettős emberelőnyben játszva 3-0-ra verte az MTK-t a Fehérvár FC a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) 9. fordulójában, így ellépett a veszélyzónából. A piros-kékek a Kecskemétet megelőzve, a DVSC-re pedig 1 pontra felzárkózva a 8. helyen várják a válogatott szünet utáni, debreceni folytatást (október 22, vasárnap 15.30). A Vidi góljain Kalmár (2) és Katona osztozott.
Tovább...
 
Jégkorong ICEHL: gyorsan javított a Volán, újabb siker Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. október 09.
A linzi 1-4-es kisiklást gyorsan korrigálta a hétvégén a Hydro Fehérvár AV19 az osztrák bázisú ICEHL jégkorong-bajnokságban a régi rivális Olimpija Ljubljana legyőzésével.
Tovább...
 
Papírforma siker a szezonnyitón Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsu Press   
2023. október 09.
Három szettben bizonyult jobbnak a bajnoki ezüstérmes MÁV Előre Foxconn a Dunaújvárosnál, a férfi röplabda I. osztály első játéknapján.
Tovább...
 
Szállt a labda a Túrózsáki úti sportpályán Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2023. október 08.
Idén is hat általános iskola negyedik osztályos csapata mérte össze ügyességét és gyorsaságát a XI. Aszalvölgyi Focikupán, amelyet szombaton rendeztek meg a Túrózsáki úti műfüves sportpályán. A mérkőzések mellett a családokat egészségmegőrző előadások és különböző sportolási lehetőségek is várták.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 210 - 220 / 7438