Kezdőlap arrow Sport
Sport
Marosi Ádám és a magyar csapat is ezüstérmes lett az öttusa EB-n Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. július 23.
ImageÚjabb magyar érmek születtek a székesfehérvári Nu Skin Öttusa Európa-bajnokságon. Vasárnap a férfiak döntőjében a magyar csapat és a mezőny rangidőse, Marosi Ádám ezüstérmet szerzett, és szintén második helyen végzett a Marosi mellett a fehérvári Demeter Bencét, valamint Regős Gergelyt soraiban tudó magyar csapat.
Tovább...
 
Látványos küzdelmek a Korzón Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. július 23.
ImageKomoly csatákat, látványos mérkőzéseket és közönségsikert hozott Velencén a VII. Profi Kempo Gála. A Korzón mintegy ezer néző tapsolhatott a kemény pofonoknak és rúgásoknak, az igen férfias összecsapásoknak. Az egyik legkomolyabb harcot a Fehérvári Profi Kempo Akadémia színeit képviselő, velencei illetőségű - így duplán is hazai közönség előtt szereplő - Krausz Bence vivta a debreceni Muzsnay András ellen. A publikum komoly biztatása mellett Krausz hatalmas csatában, megérdemelten győzött.
Tovább...
 
Forma-1, strandröplada, atlétika? - A fehérvári fotós bejárja a világot Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 23.
ImageKezdetben autóversenyző akart lenni, de nem abban volt a legjobb. Ma már teljesen másképp, sajátos látásmóddal közelít a sporthoz. Fotói bejárják a világot az olyan pillanatokról, amiket talán a tévében vagy a pálya mellett állva észre sem vennénk. A Forma-1-es világról beszélgettem egy fehérvári fotóssal, Murányi Gáborral, aki évek óta járja a világot, és az autóversenyek hivatalos fotósaként dolgozik.
Tovább...
 
Futunk, hogy segíthessünk 2018 Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. július 20.
ImageFutunk, hogy segíthessünk 2018 – Lajkó Csaba ultrafutó csapata idén augusztus 15-20. között indul jótékonysági futásra. Az észak-magyarországi akcióval a székesfehérvári Heti Betevőt támogatják adományokkal: elsősorban tartós élelmiszereket gyűjtenek a szervezetnek, amely rászorulókat támogat rendszeres ételosztással.
Tovább...
 
Ami a bakancslistáról nem hiányozhat: Balaton-átúszás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 20.
ImageIdén több mint hétezren vetették bele magukat a vízbe Révfülöpnél, hogy átússzanak a tó túlsó partjára. Az 5,2 kilométeres távot átlagosan három óra alatt teljesítették a versenyzők, akiket igen erős hullámzás fogadott. Valaki a bakancslistájáról akarta kipipálni ezt a próbát, s akadt, aki a vízzel szembeni félelmét szerette volna leküzdeni az úszással.
Tovább...
 
Kempo gála pénteken Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. július 19.
Profi kempo gála lesz július 20-án, pénteken este Velencén. A szakág egyik legkeményebb harcosa, a méltán nagy respektnek örvendő szakember, Takács Attila által szervezett eseményen több kemény sportember (Baricz Máté, Lamik Armand, Tóth Ádám, Lévai László, Kugler András) mellett hazai közönség előtt oszthat fajsúlyos pofonokat a jégkorongozóból remek harcossá lett Krausz Bence.
Tovább...
 
Milyen kettlebellnek nevezett súlyt ne vegyél meg? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 04.
Többfajta sportágban használnak már kettlebellt kiegészítő eszközként. A crossfitesek kezében is leng a gömbsúly – sokszor sajnos egyáltalán nem szabályosan, sőt, brutál balesetveszélyesen, de most túllépünk ezen, mert ez a cikk más témára született (és általánosítani se illik, sőt sértő is lehet, hiszen vannak jó példák is, magam is láttam már), és magánemberként is sokan fordulnak a füles golyóhoz erősítési célzattal. No, de vajon tudja-e mindenki, milyen a jó kettlebell?
Tovább...
 
Kettlebell, a látványos fejlődés eszköze Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 02.
ImageA kettlebellt már a cári Oroszországban is használták az erőművészek és a súlyemelők. Az orosz különleges egységek tagjai is ezzel fejlesztették mindig gyorsaságukat, állóképességüket, erejüket, s az amerikai katonai és rendfenntartási elit eszköztárából sem hiányozhat a „füles golyó”. Hazánkban is megtalálható már a fegyveres testületeknél, s az élsportolók is bátran nyúlnak utána. Sőt, még te is formálhatod vele testedet!
Tovább...
 
Ki miért szeret futni? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 30.
ImageNem szeretek futni. Inkább lóbálom a vasakat, bokszolom a zsákot, rúgom az ellenfelet, vagy épp gurulok és fojtok a földharcban. Mindent, csak futni ne kelljen. Persze, vannak, akik heti (vagy napi) rendszerességgel róják a köröket (esetleg dombra fel, csúcsról le), de én nem tartozom közéjük. Miközben tudom, hogy e mozgásforma kikapcsolja és megnyugtatja az embert, s jótékony hatással van a szervezetünkre, egészségünkre. (Ahogy a többi sport is.) Ezért is kérdeztem körbe ismerőseim között: Ki miért szeret futni?
Tovább...
 
Szakértő edzőtől tanulj, ne a Youtube-ról! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 29.
ImageAki azonnal a lehető legnehezebb gyakorlatok kipróbálásával szeretne elmerülni a választott sportágban (mert minek bíbelődni az alapok begyakorlásával?), s mindezt „ingyen”, szakértő edző kikerülésével, az mindenképpen tanuljon a Youtube-ról! Hogy megéri-e? A gerincműtéteket végző orvosoknak, izomszakadásokkal, törésekkel, húzódásokkal és rehabilitációval foglalkozó szakembereknek mindenképpen…
Tovább...
 
Pattoghat a labda a Széna téren! - Elkészült a csarnok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. június 27.
ImageElkészült Székesfehérvár vadonatúj sportlétesítménye, a Széna téri sportcsarnok. A létesítmény rekordidő alatt, egy éven belül épült az általános iskola mellett. A júliusi öttusa EB-vel nyitják meg, ez lesz itt az első hivatalos esemény. A csarnok helyet ad testnevelésóráknak, iskolai ünnepségeknek, és nem utolsó sorban a Köfém SC utánpótlásképzésének.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 5346