Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
ELF: megvan az első Enthroners győzelem! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 14.
A cseh Prague Lions (Prágai Oroszlánok) vendégeként szerezte meg idei első sikerét a legnívósabb európai amerikai foci bajnokságban (ELF) a Fehérvár Enthroners. A Koronázók magabiztos, 38-6-os győzelmet arattak két amerikai légiós, a remek átadásokkal sok eredményes akciót előkészítő John Mangel és legtöbb pontot szerző Nathaniel Robitaille vezérletével.
Tovább...
 
Felkészülés: a hajrában ütötte ki bolgár ellenfelét a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 12.
Megnyerte első tesztmeccsét a Fehérvár FC labdarúgó csapata a szlovéniai edzőtáborozása során. Pető Tamás együttese a bolgár első osztályú FC Hebar alakulatát verte 5-2-re Christensen, Katona, Pető, Larsen és Kovács Patrik találataival. A találkozó 2-2 után a 69. percet követően dőlt el, amikor a teljesen elfáradó bolgár egylet ellen 16 percen belül három gólt szerzett a piros-kék gárda.
Tovább...
 
Dávid Mia és Papp Lilla is Székesfehérváron marad – a két korosztályos válogatott az élvonalban Nyomtatás E-mail
Írta: DKKA   
2024. július 11.
Az elmúlt hetekben többször is elhangzott, hogy a DKKA élvonalra készülő női együttesénél elsődleges szempont volt a csapatépítésnél, hogy együtt maradjon a tavalyi mag. Ehhez két nagyon fontos láncszem került a helyére azzal, hogy Dávid Mia és Papp Lilla is a DKKA játékosa marad.
Tovább...
 
Gyulai Memorial – Sztárparádé Székesfehérváron két héttel a párizsi olimpia előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2024. július 10.
Székesfehérváron a Regionális Atlétikai Központ adott otthont kedden délután a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjnak, amelyen 47 ország sportolói álltak rajthoz. A Bregyóban már 11. alkalommal rendezték meg a rangos versenyt, ahol számos olimpiai és világbajnok, illetve gyémántliga-győztes is indult. Érezhető volt, hogy a már a párizsi olimpiára fókuszálnak a versenyzők.
Tovább...
 
Olimpiai kvótát szerzett a székesfehérvári Tóth Norbert Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. július 10.
Tóth Norbert, a Honvéd Szondi SE sportolója képviseli Székesfehérvárt a párizsi olimpián. A gyalogló tartalékként, a maratonváltó lehetséges indulójaként vesz részt a világeseményen. A 2015-ben indult sportolói pályafutásról, az elért eredményekről és a még előtte álló feladatokról is beszámoltak azon a sajtótájékoztatón, amelyet a Honvéd Szondi SE Malom utcai székhelyén tartottak kedden délelőtt.
Tovább...
 
Kedden Gyulai Memorial a Bregyóban – 47 ország sportolói érkeznek Fehérvárra Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely & MTI   
2024. július 09.
Olimpiai szintű verseny lesz a keddi Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj, amelyen 47 ország sportolói állnak rajthoz. A verseny hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy már 11. alkalommal adhat otthont Székesfehérvár a rangos versenynek, ami július 9-én, kedden délután kettőkor kezdődik a Bregyóban, a Regionális Atlétikai Központban.
Tovább...
 
Közel 300 érmet szereztek már a Senshi Karate Do Egyesület karatékái Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. július 09.
A Senshi Karate Do Egyesület sportolóit köszöntötte hétfőn a Városházán Székesfehérvár polgármestere. A Shotokan és Fudokan karate ágazatok oktatására specializálódott, két éve alapított klub hűen követi a tradicionális japán harcművészet elveit és gyakorlatait. A hagyományokat szem előtt tartva országos és európai versenyeken is sikerrel álltak helyt, folyamatosan növelve a „színes” érmek számát. Az idei év első félévében már közel 300 arany-, ezüst- és bronzérmet szereztek a versenyzők, akik közül van, aki csak egy éve, és van, aki már több évtizede e sportág szerelmese.
Tovább...
 
Már Bedivel gyűrte le az Ajkát edzőmeccsen a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 07.
2 x 60 perces elkészülési mérkőzésen Schön, Kovács Patrik és Katona góljaival 3-2-re legyőzte az NB II-es FC Ajkát a Fehérvár FC labdarúgó csapata. A zárt kapus találkozón pályára lépett a Zalaegerszegről igazolt középpályás, Bedi Bence is, akit a meccs előtt néhány órával jelentett be új klubja, amelyben szintén lehetőséget kapott az ugyancsak a ZTE-től érkező, ám egyelőre csak próbajátékon lévő jobb oldali szélső védő, Huszti András, aki az elmúlt idény nagy részér kölcsönben Újpesten töltötte.
Tovább...
 
Jövő héten öttusa Eb, hajszálon múlt, hogy nem Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 07.
Az eredetileg tervezett Ludovika Campus helyett a BOK-csarnok, illetve a tőszomszédságában található Puskás Aréna Szoborpark lesz a fő helyszíne az idei felnőtt öttusa Európa-bajnokságban, de a helyszínváltozás eldöntésekor nem sokon múlott, hogy nem Székesfehérvárra került át az esemény.
Tovább...
 
Eb 2024: Anglia kezét most is fogta Fortuna, Hollandia a másik elődöntős Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 07.
Az valamiféle csoda, hogy az angolok azzal a focival, amit mutattak eddig ezen a kontinenstornán, újra képesek voltak továbblépni. A szlovákok ellen a 95. percben egyenlítettek, majd a hosszabbításban nyerték meg a találkozót, hogy aztán most 1-1 után a büntetőpárbajig szenvedjék magukat, amit aztán megnyertek, mivel Akanji elrontotta a második svájci 11-est, az angolok pedig belőtték mind az ötöt.
Tovább...
 
Ezüst- és bronzérem – fehérvári sikerek a Sprint Triatlon Országos Bajnokságon Nyomtatás E-mail
Írta: Trion Triatlon Sportegyesület   
2024. július 05.
Egy ezüst- és egy bronzérem a mérlege a Trion Triatlon Sportegyesület versenyzőinek a hétvégi Sprint Triatlon Országos Bajnokságon.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 7515