Kezdőlap arrow Sport
Sport
Kettlebell, mint rehabilitációs eszköz? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 03.
ImageAz rendben van, hogy a kettlebellt forgatják a tengerészgyalogosok, az FBI emberei, a TEK-esek, az orosz katonák, az elit sportolók és azok a hölgyek és urak, akik e golyó segítségével szeretnének fittek, erősek, zsírtalanok lenni. De mi van azokkal, akiknek fáj a hátuk, gerincük illetve műtét után lábadoznak? Ők örökre felejtsék el a súlyokat? Ezt a témát járjuk most körül.
Tovább...
 
Újra volt szilveszteri foci a műfüvön Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 02.
ImageHa szilveszter, akkor foci! Adta ki a jelszót még 2013 nyarán Tiber László, a Videoton egykori válogatott legendája és fia, a korábbi NB I-es gólkirály Krisztián, akik akkor már évek óta összetoborozták Székesfehérváron a Mancz utcai grundra a környéken felnőtt, gyermek- és ifjú korukat itt töltő srácokat, akik ma már meglett családapák, sőt, néhányan nagypapák.
Tovább...
 
Kosárlabda: Lóránté az év dobása Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 02.
ImageA hazai sportnapilap év végi összegzést készített a magyar férfi kosárlabdázás 2017-es teljesítményéről. Egy olyan év olyan teljesítményéről, amely sok tekintetben párját ritkítja, hiszen 18 év után a válogatott kijutott az Eb-re, s ha már ott volt, tovább is lépett a csoportjából.
Tovább...
 
A Volán behúzta, az FKC nem Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 02.
ImageKét székesfehérvári élcsapat is hazai bajnoki mérkőzéssel búcsúzott a 2017-es évtől, vegyes sikerrel. Az EBEL-ben a Fehérvár AV19 jégkorongosai nagy küzdelemben, hosszabbítás után büntetőkkel verték 3-2-re (Hári 2 és Kóger 1 góljával) egyik közvetlen riválisukat, a cseh Znojmo csapatát, ezzel megőrizték helyüket a tabella 8. pozíciójában.
Tovább...
 
Kettlebell, a látványos fejlődés eszköze Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 02.
ImageA kettlebellt már a cári Oroszországban is használták az erőművészek és a súlyemelők. Az orosz különleges egységek tagjai is ezzel fejlesztették mindig gyorsaságukat, állóképességüket, erejüket, s az amerikai katonai és rendfenntartási elit eszköztárából sem hiányozhat a „füles golyó”. Hazánkban is megtalálható már a fegyveres testületeknél, s az élsportolók is bátran nyúlnak utána. Sőt, még te is formálhatod vele testedet!
Tovább...
 
Zsírégetés, erőfejlesztés, állóképesség-növelés: ez a kettlebell Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 29.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a kettlebell neked való sport!
Tovább...
 
Judo - éremeső Szolnok István tanítványainál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 29.
ImageHárom versenyen is megmérettették magukat az utóbbi napokban a fehérvári judósok. Szolnok István tanítványai nagyon szépen szerepeltek a pápai Ne-Waza Fesztiválon, a Tokaltaro Mikulás Kupán és a Tutti Kupán, Koroncon is.
Tovább...
 
"Agyonverte" a Körmendet az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 29.
ImageRitkán jön ki egy magyar - és úgy általában - kosárlabda csapatnak a lépés, mint az Alba Fehérvárnak csütörtökön a Körmend ellen. A bajnoki cím védője a múlt hétig még listavezető, jelenleg is 2. helyen álló Egis-Körmenden gázolt át ritkán tapasztalt, koncentrált játékkal 115-75-re.
Tovább...
 
FAV19: az egyiknek sikerült Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 29.
ImageMindkét fronton, az EBEL-ben és a Erste Ligában is érdekelt volt csütörtökön este a Fehérvár AV19 a klub első és második (a TItánok) csapata révén. A "nagyok" az osztrák bázisú pontvadászatot toronymagasan vezető Vienna Capitals otthonában vezettek ugyan 2-0-ra az ifjú Kiss Zsombor és David Gilbert találataival, ám a házigazdák idővel felőrölték ellenállásukat és 5-2-re nyertek.
Tovább...
 
2017-ben is sikerült szintet lépnie az ARAK-nak Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2017. december 28.
ImageAz Alba Regia Atlétikai Klub hagyományos ünnepi évzáróján elhangzott, hogy bár nem gondolták volna, de sikerült felülmúlni még a fantasztikusan sikeres tavalyi évet is, miután hazai és nemzetközi színtéren is előrelépett a fehérvári akadémia. A felnőttek között is válogatott, bajnok versenyzői vannak immár az ARAK-nak, a különböző utánpótlás versenyeken pedig több száz gyerek képviselte az egyesület színeit.
Tovább...
 
Vidi: új szerződések karácsonyra Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 28.
ImageA nem túl fényesre sikerült őszi zárás után nyilvánvalóan szerettek volna jó hírekkel szolgálni karácsonyra együttesük szimpatizánsainak a Videoton labdarúgócsapatának vezetői, ennek jegyében négy kulcsjátékos szerződését jelentették be.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 5110