Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Egyre reménytelenebb helyzetben a Vidi női csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. március 31.
A bajnoki címvédő Ferencváros vendégeként a helytállás is csak egy 6-1-es vereségre volt elegendő a női labdarúgó NB I sereghajtója, a Fehérvár FC számára. A Vidis hölgyek még a szezonnyitón, tavaly augusztus közepén a Budaörs ellen nyertek, azóta 16 nyeretlen mérkőzésen vannak túl, pontot is csak két alkalommal tudtak szerezni, így szinte reménytelen a helyzetük.
Tovább...
 
Magabiztos Alba siker a csúcsderbin az alapszakasz zárásán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. március 31.
Sima, 93-80-as győzelmet aratott hazai pályán a címvédő, alapszakaszgyőztes Falco KC ellen az Arconic-Alba Fehérvár a férfi kosárlabda NB I felsőházának szuperrangadóján, az alapszakasz zárásán szombat este. Mivel az már két hónapja (!!) eldőlt, hogy ez a két egylet végez az első két helyen, majd az Alba múlt heti, zalai vereségével matematikailag az is, hogy a szombathelyiek nyerik az első etapot, igazából tét nélküli, de – mint mindig – lélektanilag mindenképpen fontos presztízsderbit vívott egymással a legutóbbi két finalista, a két nagy rivális.
Tovább...
 
Falco elleni rangadóval zárja az alapszakaszt az Arconic-Alba Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 30.
Az alapszakasz helyezésén ugyan már nem változtathat, mégis fontos és izgalmas mérkőzés elé néz az Arconic-Alba Fehérvár. A kosarasok a címvédő Falco ellen lépnek parkettre a rájátszást megelőző utolsó fordulóban március 30-án, szombaton 18.00 órától.
Tovább...
 
Együttműködési szerződést kötött a Fehérvár Enthroners Futball Akadémia és a Gridiron Imports Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. március 26.
Megalakulása után rögtön egy meghatározó együttműködési szerződést kötött a Fehérvár Enthroners Futball Akadémia. Hétfőn délelőtt a tengerentúli Gridiron Imports Foundationnal kötött kizárólagos partnerséget, ami az Enthroners legtehetségesebb ifjú játékosai számára megnyithatja a kaput az Egyesült Államok középiskoláiba és egyetemeire.
Tovább...
 
Szörnyű tragédia az autóversenyen – négy halott, hét sérült Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. március 25.
Több személy meghalt és többen megsérültek, amikor egy jármű lesodródott az útról és a nézők közé hajtott vasárnap délután a 11. Esztergom–Nyerges raliversenyen.
Tovább...
 
Jégkorong: megindult a jövés-menés a Volánnál Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. március 25.
Az új Alba Arénában megrendezett szurkolói ankéttal érdemben lezárta a 2023-24-es klubidényt a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapata. Az osztrák bázisú nemzetközi ligában, az ICEHL-ben az alapszakaszt a BL-indulást jelentő 2. helyen záró, végül a negyeddöntőben búcsúzó alakulat vezetői a szezonzáró eseményen bejelentették a szerződést hosszabbítók és a távozók első csoportját. Utóbbiban ott van a magunk mögött hagyott idény egyik legjobban teljesítő fehérvári hokisa, a kapus Oliver Roy, valamint további két légiós, ugyanakkor a hosszabbítók között is több kulcsember van.
Tovább...
 
Kedden tavaszi futáspróbát rendeznek a Haleszban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 25.
Március 26-án, kedden 17 órától újra kipróbálhatják magukat a székesfehérvári futók a Halesz ligetben. A liget 1000 méteres, rekortán futókörén újra futáspróbát rendeznek, ahol szakmai konzultációval is várják a sportolókat.
Tovább...
 
Magabiztos győzelemmel jutott be a legjobb négy közé a MÁV Előre Foxconn Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. március 24.
Hazai pályán biztosította be helyét a legjobb négy között a MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapata, aki 3-0-ra legyőzte a Kecskeméti RC-t a negyeddöntő harmadik összecsapásán.
Tovább...
 
V. Training Day – Újra jótékonysági ökölvívó gála a CosmoSportban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 23.
Ismét összecsapnak a város amatőr bunyósai a CosmoSport Training Day rendezvényén. A szervezők ötödik alkalommal rendezik meg az amatőr gálát, melynek bevételét ezúttal is a Fema Állatmentőknek ajánlják fel.
Tovább...
 
Óriási csatában jött a győzelem, a továbbjutás kapujában a MÁV Előre Foxconn Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. március 20.
Idegenben is legyőzte a MÁV Előre Foxconn a Kecskeméti RC csapatát a férfi röplabda Extraliga negyeddöntőjének második mérkőzésén, így már csak egy győzelemre van az elődöntőbe jutástól.
Tovább...
 
Magabiztos sikerrel mutatkozott be Omar Pelillo a MÁV Előre kispadján Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. március 18.
Győzelemmel debütált a férfi röplabda Extraliga negyeddöntőjében a MÁV Előre Foxconn új argentin vezetőedzője. Omar Pelillo legénysége hazai pályán négy szettben nyert a Kecskeméti RC ellen a párharc első, szombati mérkőzésén.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 7417