Kezdőlap arrow Sport
Sport
Bulgáriában kezd az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. november 30.
ImageÖsszeállt az Alba Fehérvár kosárlabda csapatának menetrendje a FIBA Europe Cup (Európa-kupa) második csoportkörére. Az első kört 5 győzelemmel és egyetlen - már tét nélküli meccsen elszenvedett - vereséggel abszolváló együttes idegenben a bolgár Balkan BC vendégeként kezd a J-csoportban december 12-én, majd rá egy hétre, 19-én a FIBA erősorrendjében a 2. helyen álló, e szerint a csoport favoritjának számító - ugyancsak bolgár - Lukoil Levski látogat Fehérvárra, a Gáz utcai csarnokba 18.00 órakor.
Tovább...
 
Vasárnap a nagycsaládosokért futnak a fehérváriak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 29.
ImageA Családok Évében a Nagycsaládosok Országos Egyesületének Székesfehérvári Csoportját és a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ jövő évi programjait támogatják a futók a IV. Adventi Jótékonysági Futáson. A vasárnapi program idején lezárják a Várkörút és a Rákóczi utca egy részét, és a helyi járatú buszok is módosított útvonalon közlekednek.
Tovább...
 
Ketrecharc, TEK Gála – aratnak a sárosdi harcosok! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 29.
ImageMegszámlálhatatlanul sok arany, ezüst és bronzérem hullt az utóbbi hetekben a Sárosdi Kempo SE harcosainak nyakába. A TEK Gálán az SE mindkét versenyzője dobogóra állhatott, a ketrecharc versenyeken is aranyak születtek, és az Eger Kupán és a Katana Kupán is minden kempós csodásan küzdött.
Tovább...
 
Sportos lesz a május 2019-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. november 28.
ImageAz elmúlt év sikeres nemzetközi versenyrendezései után újabb kihívás vár az Alba Volán SC öttusa szakosztályára: elnyerte ugyanis a 2019-es felnőtt, női-férfi világkupa-sorozat magyarországi állomásának rendezési jogát.
Tovább...
 
Kaposváron is elcsúszott az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. november 26.
ImageGyenge szezonkezdet után viszonylag gyorsan talpra állt és kilenc tétmeccset (4 NB I-es és 5 Európa-kupa találkozót) nyert meg zsinórban az Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata. November 18-án azonban ezt a szériát a bajnoki címvédő Szolnok éppen Székesfehérváron szakította meg ezt a menetelést, hogy aztán a következő szűk egy hétben még kétszer kikapjon a 2017-es NB I-es aranyérmes.
Tovább...
 
Szurkolástól zengett a tornaterem Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2018. november 26.
ImageSzombaton délelőtt rendezték a diákolimpia keretében szervezett játékos sportverseny városi döntőjét, amelybe a Felsővárosi, az István Király, a Kossuth Lajos, a Munkácsy Mihály, a Tóvárosi és a Vasvári Pál Általános Iskola csapatai jutottak be. A jó hangulatú versenyen alsós kisdiákok versengtek, összemérve ügyességüket a játékos feladatok során futásban, ugrásban, kúszásban és hulahoppkarikával.
Tovább...
 
Erdélyben remekeltek a Varkocsosok Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. november 23.
Kolozsváron rendezték meg a 6. Erdély-kupa ökölvívó versenyt, amelyre vezetőedzőjük, Turós Arnold jó kapcsolatai okán rendszerint meghívást kapnak - és általában szép sikereket érnek el - a Varkocs György Box Club öklözői. Most is remekeltek a fehérvári pofonosztók, sőt, a mostanihoz hasonló eredményességre még nem volt példa, ugyanis mind a négy varkocsos résztvevő a dobogó legfelső fokára állhatott! A vezetőedző szerint teljes mértékben megérdemelték a szép sikert.
Tovább...
 
Alba: izraeli és bolgár ellenfelek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. november 23.
ImageMiután egy teljesen tét nélküli, tartalékosan megvívott találkozón 91-66-ra kikapott Varesében a FIBA Europe Cup első csoportkörének utolsó fordulójában az Alba Fehérvár, másnap már azt is tudta, kikkel kerül szembe a második csoportkörben, ahol már véletlenül sincs gyenge ellenfél, hiszen mind a 16 együttes az első vagy második helyen lépett tovább saját négyeséből.
Tovább...
 
Év végi fociünnep, nemcsak focival a VOK-ban Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. november 22.
ImageIdén sem telhetnek el az ünnepek közötti napok mozgás, foci nélkül – megint megrendezi a Videoton Baráti Kör Egyesület a fehérvári futballfesztivált a VOK-ban. A főszervező Juhász László és Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok számolt be a decemberi esemény részleteiről.
Tovább...
 
Ünnepélyes megnyitó után győzelemmel tért haza a Vidi! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. november 22.
ImageÜnnepélyes keretek között átadták a MOL Aréna Sóstó stadiont. A látványos megnyitón Pixa és a WellHello szórakoztatta a közönséget, a gyepen 400 fehérvári gyermek táncolt, akik a Fehérvári Balett Színház művészeivel mutatták be Rovó Tamás és Egerházi Attila közös koreográfiáját, melyet egy egyedülálló 3D-s vetítés követett.
Tovább...
 
Világkupán járt a KID Rock and Roll SE Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 21.
ImageDiepenbeek-ben, a Világkupán mérettette meg magát a KID Rock and Roll SE felnőtt nemzetközi nagyformációja, a Baby dolls, valamint felnőtt B párosa, Sevinger Dávid és Gönczöl Regina. A formáció egyenes ágon 4. helyen jutott a középdöntőbe, ahol a 8. helyen végzett egy kiegyensúlyozott, szép tánccal. A páros pedig a nagyon erős és népes mezőnyben a 25. helyen végzett.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 5486