Kezdőlap arrow Sport
Sport
AFKC: megvan az első pont Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. szeptember 10.
Hazai pályán 23-23-as döntetlent ért el a jó erőkből álló Kisvárda ellen a női kézilabda NB I 2. fordulójában az Alba FKC. A BL-győztes Győrtől elszenvedett 12 gólos zakó után megvan tehát a fehérvári hölgykoszorú első bajnoki pontja, ami nagyon jól jöhet még a végelszámolásnál.
Tovább...
 
Volán: nem sikerült a főpróba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. szeptember 10.
ImageBár a MAC Újbuda elleni Szuperkupa mérkőzés nagyobb részében komoly fölényben játszott, védelme többször kihagyott, így az EBEL-főpróba nem sikerült a Fehérvár AV19 számára. A MAC otthonának számító fővárosi Tüskecsarnokban a házigazdák 3-2-re nyertek, egy volt fehérvári, a két éve könnyű szívvel elengedett Chris Bodo vezérletével, aki a háromból két gólt szerzett.
Tovább...
 
Babosék meccslabdákról buktak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. szeptember 10.
Közel állt az újabb Grand Slam győzelemhez a Babos-Mladenovic (magyar-francia) női teniszpáros, ám az igazán döntő pillanatokban megremegett a kezük, így az ausztrál-amarikai Barty, Vandeweghe kettős 3-6, 7-6, 7-6-ra nyerni tudott a US Open fináléjában.
Tovább...
 
Végre jóhírek a fehérvári kosárlabda környékéről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. szeptember 07.
Székesfehérvár Önkormányzata már korábbi közleményében is kifejtette álláspontját, miszerint szomorúan figyeli a több hete húzódó konfliktust a Dávid Kornél Kosárlabda Alapítvány és az Alba Regia SC között. Amint a város leszögezte: a vitás kérdésekben az Önkormányzatnak alapvetően nincs hatásköre – hiszen egy magánalapítványról és egy sportklubról van szó. A székesfehérvári kosárlabdasport legnagyobb támogatójaként azonban javaslatokat fogalmaztak meg a felek felé.
Tovább...
 
Toborzót szervez az Alba Regia SC kosárlabda szakosztálya Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. szeptember 07.
ImageSzombaton délelőtt 9.30 órakor toborzóval egybekötött kosaras délelőttöt szervez az Alba Regia SC kosárlabda szakosztálya. A torzóra elsősorban a 2007 és 2010 között született fiúkat várják az Alba Regia Sportcsarnokba.
Tovább...
 
Alba: vereség a hazai debütáláson Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. szeptember 05.
ImageKét idegenbeli (Veszprém, Komárno) győzelem után simán kikapott hazai bemutatkozásán az Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata.
Tovább...
 
Tisztes vereséggel kezdett az AFKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. szeptember 03.
A 2010-es évtized abszolút világuralkodó, többszörös BL-győztes alakulata,a Győri Audi ETO KC otthonában kezdte meg szereplését az Alba Fehérvár női kézilabda csapata az NB I 2018-19-es szezonjában. Deli Rita együttese nagyon simán, 38-26-ra kikapott, ami az elmúlt években gyakran előforduló, néha 20 gólos különbség felett elszenvedett zakókhoz képest tisztes helytállásnak tekinthető. Már az első félidő végére 7 találattal megugrott az ETO, majd a második játékrészben ötöt még erre is rátett, így alakult ki a komoly, de a két együttes erejét tekintve fehérvári részről vállalható különbség.
Tovább...
 
"A gyermekekről szóljon az utánpótlás-nevelés...." Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. szeptember 03.
ImageAz elmúlt napokban a nyilvánosság előtt zajló levélváltások, valamint a háttérben már sok éve meghúzódó, sportvezetők közötti konfliktusokkal kapcsolatban érkezett megkeresések okán Székesfehérvár Önkormányzata is ismerteti álláspontját. Leszögezve, hogy egy sportklub és egy magánalapítvány közötti feszültségről van szó. A város célja, hogy ismét a sportról, valamint a gyermekekről és a hamarosan kezdődő felnőtt bajnokságról szóljon a kosárlabdaélet – hiszen ez a helyi közösség érdeke.
Tovább...
 
Rajtra készen a fehérvári hokicsapat és a csarnok Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. augusztus 30.
ImageAhogy minden évben, ezúttal is nagy érdeklődés kísérte a fehérvári jégkorongklub szezonnyitó sajtótájékoztatóját, amely hagyományosan pár nappal előzi meg az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornát. A torna szeptember 1-jén kezdődik négy csapat részvételével. A tájékoztatón nemcsak a csapat terveiről hallhattunk, a jégcsarnokban végzett felújításokról is szó esett, és az új, multifunkcionális csarnok építésével kapcsolatban is szolgáltak információval.
Tovább...
 
Győzött az Alba Komáromban is Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 30.
ImageMásodik felkészülési mérkőzését is sikeresen abszolválta az őszi nemzetközi és hazai megmérettetésekre készülő Alba Fehérvár kosárlabda csapata.
Tovább...
 
Toboroz az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 29.
ImageA Dávid Kornél Kosárlabda Akadémiával kialakult nézeteltérés és szakítás okán érthető a lépés: az Alba Fehérvár 2018. szeptember 8-án, szombaton délelőtt, 9.30-tól 12.00 óráig toborzót tart az Alba Regia Sportcsarnokban, 2007 és 2010 között született gyerekek számára.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 5407