Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Irány Újpest! Ahogy vártuk – Gergényi a következő. Felkészül? Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 02.
Amint arra már szombati cikkünkben is utaltunk, hivatalossá vált, hogy a jobb oldali védő, Bese Barnabás, valamint a vezetőedző, Bartosz Grzelak után a bal oldali védőt, Gergényi Bencét is leigazolta a Fehérvár FC-ből a „molosított” Újpest FC.
Tovább...
 
Az ICEHL-nyitányon máris visszavághat a Pustertalnak a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 02.
Elkészült az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongliga, az ICEHL 2024-2025-ös idényének sorsolása, menetrendje. A legutóbbi szezon alapszakaszának ezüstérmese, a Hydro Fehérvár AV19 szeptember 20-21-én rögtön egy dél-tiroli túrával kezd, elsőre pedig rögtön azzal a Pustertallal találkozik, amelyet az előző bajnokság alapszakaszában rendre legyőzött, ugyanakkor a rájátszásban meglepetésre az olasz egylet kerekedett felül.
Tovább...
 
Ha nyárra egy jó csapatsportot keresel: Ultimate frizbi próbaedzés kedden a First Fielden Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 25.
Ne unatkozz otthon nyáron, gyere el próbaedzésünkre, és kezdd el a legmenőbb csapatsportot! – így invitálják az érdeklődőket a frizbisport megismerésére. Legközelebb kedden 18 órától a Takarodó úti First Fielden lesz lehetőség erre, akinek pedig megtetszik a játék, a nyár folyamán csatlakozhat heti kétalkalmas kezdő edzéseikhez.
Tovább...
 
Nyári Futáspróba kedden a Halesz ligetben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 25.
Júniusban újra Futáspróbát rendeznek a Halesz liget 1000 méteres, rekortán futókörén. A Nyári Futáspróbán a sportolás mellett szakmai konzultációra is várják a résztvevőket.
Tovább...
 
Újra hazai pályán az Enthroners – szurkoljunk vasárnap a fehérvári koronázóknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 22.
Hazai pályán, a Wroclaw Panthers ellen folytatja az ELF szezont a Fehérvár Entrhoners. A fehérvári amerikaifutball-csapat két idegenbeli mérkőzés után vasárnap 13 órától szerepel ismét a Takarodó úti First Fielden. Jegyeket online, a https://bit.ly/elf_2024_ticket webcímen lehet vásárolni.
Tovább...
 
Eb 2024: Fiolával a kezdőben bosszantó vereség Svájctól a rajton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. június 16.
Nem sikerült a várva-várt rajt a németországi Európa-bajnokságon a magyar labdarúgó-válogatott számára, amely egyik mumusa, Svájc ellen ezúttal sem tudott győzni, de még pontot sem szerezni. Az alpesi ország képviselői nem csináltak semmi rendkívülit a kölni összecsapáson, „csak” kegyetlenül megbüntették a mieink hatalmas hibáit és első félidei nagyon gyenge produkcióját, így nem érdemtelenül győzött 3-1-re, még ha a kétgólos különbség túlzó is. A keret egyetlen Vidi játékosa, Fiola Attila kezdőként végig robotolta a 90 (+10 percet) és rengeteg kihagyása ellenére nemzeti egyletünk legjobbjai közé tartozott.
Tovább...
 
Nincs találgatás – Pető a Vidi új edzője Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. június 16.
Ahogy arra számítani lehetett, a klub korábbi válogatott középpályása, másodedzője és játékosmegfigyelője, Pető Tamás, a csapatot erősító, tehetséges Pető Milán édesapja ül le a Fehérvár FC kispadjára az Újpestre távozó Bartosz Grzelak helyére vezetőedzőként.
Tovább...
 
Öttusa: a magyar férfi csapat Demeterrel világbajnok! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. június 16.
A kínai csengcsouban megrendezett öttusa világbajnokság hagyományos férfi versenyében folytatta elképesztő éremgyűjteményének bővítését Demeter Bence. A Volán Fehérvár versenyzője hat Eb aranya mellé megnyerte negyedik vb-aranyát is, az egyéniben győztes Böhm Csaba és az ezüstérmes Szép Balázs társaságában.
Tovább...
 
Újra lesz EB-terasz a Sóstói Stadion mellett Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 13.
Június 14-én, pénteken kezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság, amelynek eseményeit folyamatosan nyomon követhetik majd a szurkolók a Sóstói Stadion melletti EB-teraszon.
Tovább...
 
Indul a jégkorongbérlet-értékesítés az Alba Arénában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár AV19 Sport Club & ÖKK   
2024. június 12.
Miután nyilvánossá vált a Hydro Fehérvár AV19 CHL-menetrendje, a klub megkezdi a bérletértékesítést új otthonában, az Alba Arénában. Az első ütemben a klub bérletesei számára nyílik lehetőség a vásárlásra – erről és az elkövetkező hónapok terveiről is beszélt keddi sajtótájékoztatóján Gál Péter Pál klubelnök a székesfehérvári hoki történetét bemutató, „A” bejárat melletti múzeumrészben.
Tovább...
 
A labdarúgó EB idején éjfélig tarthatnak nyitva a belvárosi teraszok Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2024. június 12.
Székesfehérvár Önkormányzata ezúton ad tájékoztatást arról, hogy a június 14-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság – amely egy négyévente megrendezett, nagy érdeklődéssel övezett nemzetközi sportesemény – időtartama alatt az I. díjövezetben működő vendéglátóegységek kitelepülései legkésőbb 24 óráig (éjfélig) tarthatnak nyitva.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 7515