Kezdőlap arrow Sport
Sport
Fehérvári Futballfesztivál: negyven meccs az első napon Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2017. december 28.
A Videoton Oktatási Központban tegnap megkezdődött a Videoton Baráti Kör Egyesület által szervezett hagyományos négynapos kispályás futballfesztivál. Szerdán öregfiúk tornát és szurkolói kupát rendeztek, előbbire tíz, utóbbira nyolc csapat nevezett. Volt gálamérkőzés is, és a fesztivál valamennyi napján családi és gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Megfázhatunk-e télen futás közben? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 21.
ImageHa megjelenik az első melengető, tavaszi napsugár, és a madarak vidáman dalolva hirdetik a nyár közeledtét, sokan fognak futócipőt, s irány a természet! Télen viszont nehezen mászunk ki a meleg lakásból. Sőt, a legszívesebben inkább odasimulunk párunkhoz (nyugalomra vágyva) egy pléd alatt kucorogva, kezünkben forralt borral. Az utóbbi napokban mégis sok futóversenyt rendeztek a környéken, melyeket nagy érdeklődés övezett. Ezzel kapcsolatban merül fel a kérdés, amelyre ma választ keresünk: Megfázhatunk-e télen futás közben?
Tovább...
 
Judo - éremeső Szolnok István tanítványainál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 21.
ImageHárom versenyen is megmérettették magukat az utóbbi napokban a fehérvári judósok. Szolnok István tanítványai nagyon szépen szerepeltek a pápai Ne-Waza Fesztiválon, a Tokaltaro Mikulás Kupán és a Tutti Kupán, Koroncon is.
Tovább...
 
Hipnotizőr segíti a Delfin úszóit Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 21.
ImageGyőrben és Hódmezővásárhelyen szerepeltek évzáró versenyeken a Delfin SE ifjú úszói. A fehérvári tehetségek kitettek magukért, három bronz mellett két ezüstérmet nyertek.
Tovább...
 
Startra kész az év végi futballfesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. december 20.
ImageSzékesfehérvár sportéletének elmaradhatatlan részét képezi az év végi kispályás focitorna, melyet 18. alkalommal rendeznek meg idén a Videoton Oktatási Központban. A nagyszabású Masterplast Fehérvári Futballfesztivál VIDEOTON FC Baráti Kör Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupa azonban nemcsak a futballrajongóknak szól.
Tovább...
 
3-0-ról bukott a FAV19 Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 17.
ImageJó formában, két győzelem után várta a sereghajtó HC Bozent az EBEL alapszakaszának 28. fordulójában a Fehérvár AV19 jégkorong csapata. Egy újabb sikerrel hatalmasat léphetett volna előre a tabellán a rájátszásért küzdő alakulat, amely bő 7 percnyi játék után 3-0-ra vezetett Manavian.
Tovább...
 
Újra nyert az Alba az NB I-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 17.
ImageMegszerezte zsinórban hatodik bajnoki győzelmét a férfi kosárlabda NB I-ben az Alba Fehérvár. A címvédő az utolsó helyen álló, ám azért nem ennyire gyenge Jászberényt verte 68-55-re, úgy, hogy már a szünetben 21 ponttal vezetett, majd alaposan leült, így a kiütés elmaradt, de a sima siker nem.
Tovább...
 
Lesz jövés-menés a Vidinél Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 17.
ImageA klub honlapjának nyilatkozott Marko Nikolics, a Videoton labdarúgóinak vezetőedzője. A szerb tréner elmondta, hogy fejlődött együttese az elmúlt szezon óta, ám nem elégedett, mivel nem az első helyen áll alakulata, amely az utolsó meccsekre több értelemben is elfogyott.
Tovább...
 
Orka karácsonyi gála Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. december 15.
ImageLátványos kűrökkel, meglepetéssel készülnek idén is az Orka SE Szinkronúszó Egyesület sportolói az Orka karácsonyi gálára, amelyet hat éve a Magyar Vöröskereszt Fejér megyei szervezetét támogatva, jótékonysági akcióval összekötve rendeznek meg. A december 16-án, szombaton 17.00 órakor kezdődő eseménynek a Csitáry G. Emil Uszoda ad otthont.
Tovább...
 
UWSKF European Open Championship - megyénk kemposai ismét taroltak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 14.
Image9 ország 69 klubjából 620 versenyző vett részt az első magyarországi UWSKF European Open Championship-en. A küzdelmek 6 páston folytak 12 órán át, 2 napon keresztül, megállás nélkül. Megyénk kemposai pedig ismét bebizonyították ügyességüket!
Tovább...
 
Teltházas, vidám hangulatú délután a sportcsarnokban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 14.
ImageA város tegnap délután adventi műsorral köszöntötte a nyugdíjasokat, kifejezve tiszteletét, köszönetét az időseknek, a kluboknak, az egyesületeknek munkájukért, támogatásukért.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 5110