Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Valentin-napi futás, séta és bringa a Csónakázó-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 15.
A Red Hot Run Group SE és a Vitál Club Sportáruház közös Valentin-napi futást rendez február 17-én, szombaton 11.30 és 15.00 óra között a Csónakázó-tónál. A szervezők nem csak futni, de sétálni vagy akár biciklizni is invitálják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Ladies First – női tornát rendezett a Fehérvár Lionz Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 14.
Székesfehérváron immár második alkalommal rendezték meg a Ladies First elnevezésű ultimate frizbi teremtornát a Fehérvár Lionz. Február 11-én, vasárnap hat női, illetve hét férfi csapat mérkőzött meg egymással a Főnix Gold FC csarnokában.
Tovább...
 
Már lehet nevezni az április 14-i Cerbona Fehérvár félmaratonra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. február 13.
Idén is megrendezik a Cerbona Fehérvár félmaratont április 14-én Székesfehérváron. A népszerű versenyre már lehet nevezni az Alba Triatlon SE weboldalán.
Tovább...
 
Több évtizedes szakmai tapasztalattal vár mindenkit a Székesfehérvári Futók Köre Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. február 13.
Hetente egy-egy alkalommal várja a futni vágyókat a Székesfehérvári Futók Köre a Palotavárosi tavaknál és a Halesz ligetben. A Honvéd Szondi György SE szakemberei minden kedden és csütörtökön teljesen ingyenesen adnak szakmai tanácsot a sportokkal ismerkedőknek.
Tovább...
 
Szerdán Stefanelli és Katona dedikál a Vidi Shopban Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. február 13.
Szerdán 16:00 és 17:00 óra között Nicolas Stefanelli és Katona Mátyás várja a szurkolókat a VidiShopban! A Sóstói Stadionban található ajándéküzletünkben a dedikálás ideje alatt mindkét játékossal lehetőség nyílik közös fotókat készíteni és váltani pár szót, az esemény alatt pedig meg lehet vásárolni a jegyeket a vasárnapi Vidi-DVSC bajnokira. A rangadó 15.00 órakor kezdődik majd a Sóstón.
Tovább...
 
Mondd el a véleményed! – szurkolói kérdőívet adott ki a Hydro Fehérvár AV19 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 13.
A Hydro Fehérvár AV19 a következő szezont már a város új, multifunkcionális csarnokában, az Alba Arénában kezdi meg. A jégkorongmérkőzéseken közel 6000 fő befogadására alkalmas létesítmény új lehetőségeket kínál a mérkőzésnapi élmények, a közlekedés, valamint a kiszolgáló helyiségek tekintetében is. A klub ehhez kapcsolódóan kéri a szurkolók és szimpatizánsok véleményét egy kérdőívben.
Tovább...
 
Maratoni rangadón szenvedte el első vereségét a MÁV Előre Foxconn az Extraligában Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. február 12.
A FINO Kaposvár nyerte a férfi röplabdázók szuperrangadóját az Extraliga alapszakaszában Székesfehérváron. A vasárnap esti kiélezett összecsapáson még az ötödik szettben is túlóráztak a csapatok. Végül a címvédő akarata érvényesült.
Tovább...
 
Alba: hazai győzelem az újonc ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. február 12.
Nem sikerült túl jól az Arconic-Alba Fehérvár számára a múlt heti, körmendi kiruccanás, amelyen elszenvedte harmadik vereségét ebben a bajnoki szezonban a férfi kosárlabda NB I felsőházában. Alejandro Zubillaga együttese szombaton hazai környezetben javított, 101-90-re verte az NKA Universitas Pécs alakulatát, s továbbra is úgy áll a 2. helyen a Falco mögött a tabellán, hogy már nem is lehet rosszabb ennél a pozíciónál az alapszakasz végéig, még akkor sem, ha a hátralévő hat meccsét elbukná.
Tovább...
 
Dobson is a Vidiben folytatja, de csak nyártól Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. február 12.
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Fehérvár FC labdarúgója lesz az angol harmadosztályban szereplő, ám roppant patinás, nagy múltú Charlton Athletic középpályása, szűrője, George Dobson. A stílusában leginkább Deybi Floreshez hasonló labdarúgó majd július 1-vel csatlakozik a Vidihez, mivel a több körben tartó „jöhet-nem jöhet” huzavona vége az lett, hogy a Charlton mégsem engedi el csapatkapitányát, így ki kell vár szerződése lejártát…
Tovább...
 
Magabiztos győzelem után készül rangadóra a MÁV Előre SC-Foxconn Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 11.
Február 11-én, vasárnap a FINO Kaposvár érkezik a Videoton Oktatási Központba, ahol a veretlen MÁV Előre SC-Foxconn röplabdásaival kell szembe nézniük. A mérkőzés akár az alapszakasz első helyéről is dönthet, így kiemelt jelentőséggel bír mindkét csapat számára.
Tovább...
 
A Pécs ellen javíthat az Arconic-Alba Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 10.
A Körmend elleni vereséget követően megkezdheti a visszakapaszkodást az első hely felé az Arconic-Alba Fehérvár. A csapat szombaton a nyolcadik helyen álló NKA Pécs csapatát fogadja az Alba Regia Sportcsarnokban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 7392