Kezdőlap arrow Sport
Sport
Székesfehérváron versenyeznek a legjobb magyar atléták Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. június 19.
ImageA 123. atlétikai magyar bajnokságot rendezik péntektől vasárnapig a Bregyó-közi Regionális Atlétikai Központban. Több mint ötszáz egyéni nevezés érkezett, hatvan egyesület atlétái versenyeznek a sportág legfontosabb hazai seregszemléjén.
Tovább...
 
Székesfehérvár is helyszín lehet az U21-es labdarúgó EB-n Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. június 18.
ImageSzékesfehérvár szívesen csatlakozna a 2021-es U21-es labdarúgó Európa-bajnokság rendező városaihoz. Erről fogadott el szándéknyilatkozatot a város közgyűlése legutóbbi ülésén.
Tovább...
 
Vb: német és brazil botlás Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 18.
ImageFurcsa egy világbajnokság a mostani! Az első csoportkörben eddig egyik igazán nagy favorit sem villogott, sőt nem is nyert. Vasárnap a cimvédő németek 1-0-ra kikaptak a remekül focizó mexikóiaktól, míg az utóbbi időszakban remekül menetelő brazilok 1-1-re végeztek a jól bekkelő svájciakkal. A németek játéka is gyenge volt, nem csak az eredmény, a brazilok legalább időnként jól fociztak.
Tovább...
 
Sportnyár Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 15.
ImageA Székesfehérvár Rallye-val kezdődik a sportnyár: mától augusztus végéig különböző sportrendezvényeken, sokféle sportágban, hazai és nemzetközi versenyeket láthatunk a városban a számos kulturális program mellett.
Tovább...
 
Vb: Egy ötössel kezdtek az oroszok Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 15.
ImageA házigazda orosz válogatott a harmatgyenge Szaúd-Arábia felett aratott 5-0-ás, könnyed sikerével kezdődött meg Moszkvában a 2018-as labdarúgó-világbajnokság.
Tovább...
 
Megvédené címét a Kiskút Tenisz Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. június 14.
A Kiskút Tenisz Klub tavaly megnyerte a női teniszezők Szuperligáját és a csütörtökön kezdődő újabb kiírásban is megismételné sikerét. A klub sajtótájékoztatóján bemutatták az együttes tagjait, akik között légiósok is vannak. A csapatnak három hazai mérkőzése lesz júniusban a Kiskút úti teniszközpontban, kettő pedig idegenben.
Tovább...
 
Weisz Fanni is a Velencei Vágtán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 13.
ImageAz idei esztendő egyik legkiemelkedőbb velencei, tókörnyéki, sőt, Fejér megyei eseménye a Nemzeti Vágta előfutama, a Velencei Vágta lesz. A július 1-jén megrendezésre kerülő, igen népszerű lovas programon több neves jelenlegi és egykori sportoló, valamint közéleti szereplő, politikus és újságíró is indul majd.
Tovább...
 
Újra nyert, bronzérmes az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 13.
ImageHiába fogadkozott a Körmend, hogy otthon megpróbálja legyőzni az Albát a férfi kosárlabda NB I második bronzmeccsén, nem jött össze. A fehérvári 20 pontos siker után Vasban 12-vel, 95-83-ra nyert a tavalyi bajnok, ha címét megvédeni nem is tudja, az érem ismét megvan.
Tovább...
 
17 évesen döntött U20-as csúcsot Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 11.
ImageRemekül szerepeltek az ARAK fiatal atlétái a sportág junior és U23-as országos bajnokságán. A miskolci megmérettetésen a 17 éves Mátó Sára U20-as (junior) országos csúcsot repesztett 400 méter gáton! A székesfehérvári tehetség 57.86 másodperces rekorddal szerezte meg az aranyérmet, amelyből még egyet sikerült begyűjtenie, ugyancsak gátfutásban, a 100 méteres távon. Mátó különleges kvalitásait jelzi, hogy már a felnőttek között is van ob-elsősége, hétpróbában.
Tovább...
 
Simán verte az Alba a Körmendet Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 11.
ImageIgazolva a papírformát, viszonylag izgalommentes találkozón, végig vezetve 91-71-re verte az Alba a Körmendet a férfi kosárlabda NB I bronzcsatájának első összecsapásán, ezzel 1-0-ra vezet a két nyert találkozóig tartó párharcban.
Tovább...
 
A vb-résztvevő ellen helytálltunk Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 11.
ImageA 2016-os Eb-részvétel óta még minimális sikerélménye sincs a magyar labdarúgó-válogatottnak, váratlan vereségek "világutolsó" csapatoktól, gyenge produkciók és sokszor lagymatag hozzáállás jellemzi vesszőfutását.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 5346