Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Hydro Fehérvár AV19: megvan a BL-menetrend Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. június 09.
Mint ismert, a Hydro Fehérvár AV19 csapata a CHL (Jégkorong Bajnokok Ligája) idei kiírásában két cseh, két svájci és két svéd ellenféllel játszik az európai klubhoki csúcsát jelentő tornasorozat alapszakaszában. A csapat a CHL 2023/2024-es szezon döntőjének mindkét résztvevőjével találkozik majd, a svéd Skellefteå AIK együtteséhez Svédországba látogat Kiss Dávid együttese, a Hydro Fehérvár AV19 új otthonában, az Alba Arénában pedig a bajnok Geneve-Servette vendégeskedik.
Tovább...
 
Foci Eb: sima magyar siker a főpróbán, Fiola visszatért! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. június 09.
Az első 23 percben három gólt szerezve lerendezte a meccs érdemi részét és végül 3-0-ra nyert is Izrael ellen a magyar labdarúgó-válogatott a jövő héten kezdődő németországi Európa-bajnokság főpróbáján, így a mieink kellő önbizalommal és sikerélménnyel felvértezve utazhatnak hétfőn a kontinenstorna helyszínére. Ami még alig három héttel ezelőtt is lehetetlennek tűnt, bekövetkezett: a májusban vállműtéten átesett és az egész idényben többször is sérült, sokat kihagyó Fiola Attila a második félidőben a pályán volt, nem is játszott rosszul, így szinte biztosan szerepet kap majd a harmadik Eb-jén is, ami rajta kívül csak Kleinheislernek és Langnak, két korábbi Vidi-játékosnak és Nagy Ádámnak jöhet még össze.
Tovább...
 
Győzelemmel jutott U12-es csapatunk az Országos Fesztiválra Nyomtatás E-mail
Írta: ARAK   
2024. június 06.
Arany-, ezüst- és bronzérmet is nyertek a fehérvári fiatalok a Kölyökből Atléta Program Közép-Dunántúli Régiójának U10 és U12-es csapatversenyén, amelyet a hétvégén rendeztek meg Veszprémben. Az U12-ben győztes csapat kiharcolta az országos fesztiválon való indulás jogát, amelyre június 15-én Székesfehérváron kerül sor.
Tovább...
 
Felsővárosi siker a Diákolimpián Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2024. június 04.
A Felsővárosi Általános Iskola csapata nyerte a röplabda országos diákolimpia döntőjét a IV. korcsoportos lányok között. Két játékos különdíjat nyertek el és a legjobb felkészítőknek járó díjat is a fehérváriak kapták a Békéscsabán megrendezett döntőn.
Tovább...
 
Vidi: Tóth Balázst végleg megszerezték, de már vinnék is tovább Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. június 03.
A megadott határidő utolsó napján érvényesítette opciós jogát a válogatott kerettag kapus, Tóth Balázs végleges megszerzésére a Fehérvár FC, így a Puskás Akadémiától tavaly augusztusban a Vidihez kerülő, majd az egész szezonban parádézó kapus továbbra is piros-kékben szerepelhet. Érdekesség, hogy a hírrel csaknem egy időben megjelent másik információ szerint csak azért érvényesítette opciós jogát a fehérvári klub, hogy haszonnal továbbértékesítse az Újpestnek!
Tovább...
 
Hat fehérvári az Eb-selejtezőkre hangoló röplabda-válogatottban Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. június 03.
Egy évtizedek óta nem látott bravúr, a 2026-os Európa-bajnokságra való kijutás a célja a magyar férfi röplabda-válogatottnak, amelynek idei programja két részre oszlik. Az első már megkezdődött és június 30-ig tart, Érden edzőtáborozik a csapat, a másodikban pedig már a két idei Eb-selejtezőé lesz a főszerep. A bő keretben nem kevesebb, mint hat székesfehérvári játékos kapott helyet!
Tovább...
 
Női kézilabda: az ETO hatodszor lett BL-győztes! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. június 03.
Az egyaránt 6-6 gólos Brattset és Gros, az 5 találatig jutó Győri-Lukács, valamint a kapuban remeklő Solberg vezérletével végig vezetve 30-24-re legyőzte a meglepetés-finalista német SG BBM Bietigheim csapatát a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében, így 5 év után újra – összességében hatodik alkalommal – elhódította a világ legértékesebb klubtrófeáját.
Tovább...
 
Enthroners vereség Kölnben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. június 03.
A második fordulóban is kikapott az ELF (European League of Football), az európai amerikai futball-ligában a Fehérvár Enthroners. A Koronázók a német Kölni Századosok (Cologne Centurions) vendégeként szenvedtek 35-10-es vereséget.
Tovább...
 
Száz év - több mint száz futó - 100x100-as váltóval ünnepelt az ARAK Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2024. június 01.
Sportolók, egykor és jelenleg is az ARAK-hoz kötődő atléták, futást kedvelő intézményvezetők, közszereplők álltak rajthoz a százéves ARAK jubileumi ünnepségsorozatának legsportosabb állomásán. A 100x100 méteres váltófutáson stílszerűen az egyesület évszámai adták a rajtszámokat, így az első futó, Hirt Károly, az Alba Regia Atlétikai Klub elnöke 1925-ös rajtszámmal indulhatott. A centenáriumhoz kapcsolódó eseménysorozat harmadik és egyben záró eseménye egy közösségi finanszírozásból létrehozott atlétikai emlékmű felavatása lesz, tervezetten szeptemberben - ehhez várja a Klub az adományozókat.
Tovább...
 
Új elnököt választott a Magyar Jégkorong Szövetség Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 01.
A Székesfehérváron is sok rajongóval rendelkező jégkorongsport életében jelentős változások történtek a Magyar Jégkorong Szövetség küldöttgyűlésén. A tisztújítás során megválasztották a szervezet új elnökét, alelnökeit és elnökségi tagjait, akik közé Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 elnöke, valamint a játékosok képviseletében Erdély Csanád is bekerült.
Tovább...
 
Kihívás Napja 2024 – Sorverseny, Örömtánc és még számtalan program várja idén is a fehérváriakat Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2024. május 30.
A Németh László Általános Iskolában játékos váltóversennyel és közös futással, a Szenior örömtáncosok maroshegyi csoportja pedig Városház téri tánccal készült a Kihívás Napjára, de a város sok-sok egyéb intézménye, egyesülete, csoportja tartott hosszabb-rövidebb sportprogramot a nemzetközi megmérettetéshez kapcsolódóan. Székesfehérvár 30 éve vesz részt a mindig május utolsó szerdáján tartott Kihívás Napján. A Kanadából 1982-ben indult kezdeményezés célja a lakosság egészséges életmódra való ösztönzése.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 7515