Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Erősödik a sárosdi kempo oktatás Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2012. április 27.

Image Jelentős fejlődésen esett át a közelmúltban a sárosdi Zen Bu Kan Kempo oktatás. A helyi csoport éveken át a Székesfehérvári Kempo SE alá tartozott, immáron azonban a Koncz-Kordás edző párosnak köszönhetően saját lábra állt.

Tovább...
 
Elődöntő időpontok Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2012. április 26.

Image A rájátszás második körében, az elődöntőben az Albacomp Fehérvár kosárlabda csapata a Szolnoki Olaj KK együttesével találkozik majd.

Tovább...
 
Japán és Nagy-Britannia mellett Dél-Korea is ellenfél Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2012. április 26.

Image A ljubljanai divízió 1-es világbajnokságon Szlovénia és Ausztria jutott fel a legjobbak közé, azt viszont már most tudjuk, hogy a 2013-as vb-n Japán és Nagy-Britannia mellett Dél-Korea ellen is készülhetünk.

Tovább...
 
Kevin Primeau: "Összességében elégedettek lehetünk" Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2012. április 25.

Image A válogatott szakvezetője sajnálja a Britek elleni vereséget, de véleménye szerint eredményes világbajnokság van a válogatott mögött.

Tovább...
 
A fehérvári rugby csapat lett a bajnok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. április 24.

Image Esztergomban rendezték meg a Magyar Rugby Szövetség mini és kölyök korosztály részére kiírt többfordulós kuparendszer utolsó fordulóját. Az FRC mini csapata a torna kezdetén még csak a 2. helyen állt, ám később legyőzte valamennyi riválisát. Így az aranyérmet a fehérvári gyerekek nyakába akasztották.

Tovább...
 
Jöhet a következő száz! Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2012. április 24.

Nem kis részben a hajrában bemutatott saját bravúrjainak is köszönheti Szikora Melinda, hogy győzelemmel ünnepelhette az Alcoa FKC színeiben lejátszott századik mérkőzését. Pályafutásának e mérföldköve kapcsán nemcsak a DVSC-Fórum elleni bajnokiról kérdeztük a fehérváriak kapusát, hanem segítségével visszatekintettünk az idáig megtett útra is…

Tovább...
 
Szoros meccs után, a söprés esélyével Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2012. április 20.

Image Miután megszenvedtünk a győzelemért Pécsen, a lehető legrövidebb idő alatt befejezhetjük a párharcot. Ez az a pillanat és az a szitu, amikor erősen álszentnek tűnne a sport örök bizonytalanságával és a "minden megtörténhet" közhellyel jönni. Az Albacomp Fehérvár 2-0-ra vezet a négy szezonbeli meccsből négyszer legyőzött Pécs ellen, egy meccset kell nyernie a továbbjutáshoz és itthon játszik.

Tovább...
 
Szétlövésben nyertük a régiódöntőt Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2012. április 19.

Image Az Alcoa FKC 2001-es csapata hihetetlen izgalmak közepette végzett az első helyen a Erima Országos Bajnokság régiódöntőjében. Már a csoportkörben ikszelt egymással az FKC és a Haladás VSE, aztán a döntőben újra döntetlennel végződött a meccsük. A szétdobás negyedik körében Mandel Maja hárította a szombathelyi hétméterest, majd Czéczei Flóra bebiztosította a fehérvári győzelmet!

Tovább...
 
A legenda köztünk él! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. április 18.

Image A Fehérvár Rugby Club legutóbbi közgyűlésén létrehozta súlyemelő szakosztályát, melynek vezetésére Bakos Károly olimpiai bronzérmes szakedzőt kérték fel. Bakos Károly 17 éven keresztül volt aktív súlyemelő. Híresebb edzőtársai közé tartozott például Földi Imre, akivel még most is tartja a kapcsolatot, Tóth Géza, vagy Veres Győző is, akinek annak idején kijelentette, hogy úgyis megjavítja világcsúcsait.

Tovább...
 
Budapest-bajnokok a felsővárosi röplabdás gyerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2012. április 17.

Image Megnyerte a budapesti mini bajnokság döntőjét a Felsővárosi Általános Iskola röplabda csapata, mely a  fináléban bizonyult a legjobbnak. Az ötcsapatos tornán valamennyi mérkőzését behúzta a Felsővárosi.

Tovább...
 
A küzdeni tudásunk jeles volt Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2012. április 16.

Image Mindössze két hét és mintegy 100km különbséggel két szögesen ellentétes mérkőzést játszott egymással az Alcoa FKC és a Váci NKSE. Pedig a találkozó úgy indult, hogy a felek ott folytatják, ahol az alapszakasz zárásaként abbahagyták, azaz váci fölénnyel kezdődött a meccs, mely a második félidőben aztán nagy változást hozott. A fordulat egyik főszereplője, a 15-15-nél a vezető gólt megszerző Vaszari Virág nyilatkozott a győzelemről.

Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4731 - 4741 / 7421