Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Új játékos az Albacomp Fehérvárnál Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2012. április 16.
JLekli József ma délelőtt aláírta szerződését az Albacomp Fehérvár kosárlabda csapatához. A nyíregyházi születésű 24 éves 105 kg-os center, aki az idei szezonban a Kaposvári KK színeiben játszott, elkötelezte magát csapatunkoz a 2012/13-as szezonra. A 207 cm magas játékos az idén közel 11 pont, 6 lepattanót átlagolt az alapszakaszban 26 perc játékidő alatt.
Tovább...
 
Fegyelmezett hoki, magabiztos győzelem! Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2012. április 16.

Image A magyar válogatott fölényes győzelemmel kezdte a ljubljanai divízió I-es világbajnokságot. Bálizs Bence kiváló teljesítménnyel debütált élete első vb meccsén.

Tovább...
 
Többszörös motiváció Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2012. április 13.

Image Szombaton hazai pályán a Váci NKSE ellen kezdi meg a rájátszást az Alcoa FKC. A jó rajton kívül a váciak ellen hazai pályán nyolc és fél éve tartó veretlenségi sorozat folytatása, illetve a két hete Vácon elszenvedett vereségért a visszavágás is motiválja az FKC játékosait. A felnőtt mérkőzést a Szuper Szombat keretében már reggel 9 órától utánpótlás-meccsek sora előzi meg.

Tovább...
 
Ez a playoff, kéretik komolyan venni! Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2012. április 13.

Image Egy bajnoki rájátszásban már nincs könnyű meccs és nem az erőviszonyok, kizárólag a teljesítmény számít. Közhely, de most is igaz. Ment a matekozás persze megint, az utolsó fordulókban már mindenki kombinált, hol végez a csapat, hol az ellenfelek, kivel futunk össze a rájátszásban és mi lenne jó. Ez a szurkolók kedvenc elfoglaltsága közé tartozik az alapszakasz vége felé, persze jobb, mint azon izgulni, egyáltalán bejutunk-e a playoffba. Bejutottunk, a leosztás közismert, most pedig alighanem el kell felejteni az előzetes kalkulációkat.

Tovább...
 
Egypontos vereségre kétpontos... Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2012. április 12.

Image A négyes döntő két meccsén öszesen annyival kaptunk ki, amennyi egy meccsen is még szorosnak számítana... Az utolsó percek drámája megint nem a javunkra döntött. Eredmény: Fortress Körmend - Albacomp Fehérvár 77-75

Tovább...
 
Osztrák siker a nyitányon Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2012. április 12.

Image Az U18-as divízió I-es világbajnokságon - egy fordulatokban bővelkedő mérkőzésen - Ausztria csapata büntetőkkel 5-4-re legyőzte Magyarországot.

Tovább...
 
U18 VB: Kialakult a magyar válogatott végleges kerete Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2012. április 11.

Image Kedd este egy kényszerű változtatást követően Eric Thurston szövetségi edző kijelölte az U18-as magyar válogatott végleges keretét. A keretből adminisztratív okokból kikerült Hári Norbert, helyén Schmál Kristóf képviseli a nemzeti színeket.

Tovább...
 
Rájátszás menetrend Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2012. április 10.

Image A rájátszás első körében az Albacomp Fehérvár kosárlabda csapatának ellenfele a PVSK Pannonpower.

Tovább...
 
Rugby bajnokság Vácon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. április 04.

Image Vácon rendezték meg a női rugby bajnokság negyedik fordulóját. A tavaszi szünetben hazatért Magyarországra az eddig Portugáliában lévő Gyölcsös Mária, a Boavista Femini Portó játékosa, s pályára is állt.

Tovább...
 
Derek Ryan és Harlan Pratt marad a Sapa Fehérvár AV19 kötelékében Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. április 04.

Image Alakul a 2012-2013-as szezon csapata a Sapa Fehérvár AV19-nél. Tegnap a klub menedzsmentje, illetve Derek Ryan, valamint Harlan Pratt újabb egy-egy esztendőre szóló szerződést írtak alá. Az idei szezonban Derek Ryan a csapat egyik legeredményesebb játékosa volt, ötvenhat EBEL-meccsen ötvenhárom pontot gyűjtött. Harlan Pratt kiemelkedően teljesített a hátvédek között, huszonnégy pontot gyűjtött és plusz 14-es mutatóval zárt a plusz/mínusz statisztikában.

Tovább...
 
Egy picit könnyített a lelkünkön Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2012. április 03.

Bár az Alcoa FKC szombaton elérte a legfontosabb célját, a csapat mégsem utazott haza elégedetten az utolsó alapszakaszbeli mérkőzésről. A középházi rájátszás elérése csak némileg vigasztalta Konkoly tanítványait azt követően, hogy ötgólos vereséget szenvedtek Vácon – Vaszari Virág ezt úgy fogalmazta meg, hogy „picit könnyített a lelkükön“ a Veszprém győzelme a Békéscsaba ellen.

Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4742 - 4752 / 7421