Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Sziporkák a kiváló hangulatú szurkolói ankéton Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2012. március 29.

Image Nagyszerű hangulatú szurkolói ankéton válaszoltak játékosaink és Énekes Lajos másodedzőnk a mögöttünk hagyott szezonra vonatkozó kérdésekre. A megjelent 13 korongosról kiderült: nem csak a jégen képesek sziporkázni...

Tovább...
 
Ajándékok mindenkinek Albacomp Fehérvár - ZTE KK 77 - 69 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2012. március 29.

Image A győzelem a lényeg, amelyet a második félidő elején egy jó periódussal biztosított be a csapat: Albacomp Fehérvár - Zalakerámia ZTE KK 77-69 (18-13, 11-10, 28-22, 20-24) / Székesfehérvár, 2000 néző / Albacomp: Simon 8, El-Amin 16/3, Hendlein 15, Bódi 7/3, Keller 11. Csere: Juhos 12/6, Madár, Chism 8, Supola. Edző: Braniszlav Dzunics / ZTE: Kelley 7/3, Gáspár 6, Henderson 19/12, Whitworth 25/12 Tóth 6. Csere: Kinter 6, Baki, Vertetics. Edző: Heinrich Róbert

Tovább...
 
Női rugby válogatott: öt kerettag a megyéből Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. március 29.

Image Európa bajnoki felkészülési tornán vett részt Splitben a magyar női hetes rugby válogatott. A lányok az erős mezőnyben a harmadik helyen végeztek, ami biztató, hiszen a júniusi Eb-n a második helyet kell megszerezniük a világkupára való kijutáshoz. Fejér megye ismét bizonyította, hogy a női rögbi legerősebb bázisa, hiszen két klubból összesen öt játékost delegált az utazó keretbe. Az ország első női rugby együttese, a Fehérvár Rugby Club, négy játékost, míg az Agárd Angel's egy játékost ad idén a válogatottnak.

Tovább...
 
Fehérvári ezüst húsvéti röplabdázással Dunaújvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2012. március 28.

Image Második helyen végzett a székesfehérvári Felsővárosi Általános Iskola első számú csapata a Dunaújvárosban rendezett Húsvéti Mini Kupán. Az 1999-2000-es születésűek a diákolimpiára készültek a tornával.

Tovább...
 
BAJNOKCSAPAT Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2012. március 23.

Image A Sapa Fehérvár AV19 a magyar bajnoki döntő negyedik mérkőzésén is magabiztosan győzedelmeskedett a Miskolci Jegesmedvék csapata felett. Ezzel zsinórban a 10-ik - összességében a 13-ik - bajnoki címüket is begyűjtötték az Ördögök.

Tovább...
 
Világbajnokságra utaznak a PKF Team kempósai Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2012. március 23.

Image Péntektől vasárnapig harcművészeti világbajnokságot rendeznek a portugáliai Torres Novas-ban. A Magyar Zen Bu Kan Kempo Válogatott tagjaként megméretteti magát a vb-n a székesfehérvári PKF Team és a Sárosdi Kempo Klub két sportolója, Koncz Viktória és Polgár Tamás is.

Tovább...
 
Ez az érzés feldobja a mindennapokat Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2012. március 22.
Lelkes Noémi hatszor volt eredményes ebben a bajnoki idényben, de mindegyik gólját az elmúlt négy mérkőzésen szerezte, melyek közül ráadásul ötöt az elmúlt héten. Az Alcoa FKC saját nevelésű jobbszélsője a Győri Audi ETO és az ÉTV-Érdi VSE elleni meccseken a korábbiaknál több játéklehetőséghez jutott, és ezt jó teljesítménnyel hálálta meg.
Tovább...
 
Csütörtökön bajnok lehet a Sapa Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2012. március 22.

Image A Sapa Fehérvár AV19 szerdán este harmadik alkalommal is legyőzte a Miskolci Jegesmedvéket. Ez a siker azt jelenti, hogy csütörtökön este, hazai pályán bajnoki címet szerezhetnek a fiúk, ha akkor is jobbnak bizonyulnak a sárga-feketéknél.

Tovább...
 
Súlyemelő szakosztályt hozott létre a Fehérvár Rugby Club Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. március 20.

Image A Fehérvár Rugby Club a legutóbbi közgyűlésén egy súlyemelő szakosztály létrehozásáról döntött, amit az alapszabályában rögzített is, ezzel eleget téve egy alulról jövő kezdeményezésnek. Ezután meg is méretett a klub első két súlyemelője a BKV sporttelepén, a Baczakó Péter Emlékversenyen. A 69 kilogrammos súlycsoportban Szabó Gergely hat hibátlan gyakorlattal (szakítás 60 kg, lökés 75 kg), míg a 77 kilósok között Baranyai Sándor (szakítás 70 kg, lökés 95 kg) érte el a diákolimpiai nevezéshez szükséges szintet teljesítve ezzel az elvártakat.

Tovább...
 
Nyugdíjas és női torna immár a Ráchegyen is Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. március 20.

Image Két új foglalkozással bővült a Nyitott tornatermek programkínálata. Immár a Ráchegyen és vonzáskörzetében élők is lakóhelyük közelében, a Zentai Úti Általános Iskolában mozoghatnak ingyenesen. Szerdánként 18 órától nyugdíjasoknak szóló gyógytornával, majd 19 órától női kondicionáló tornával várják a mozogni vágyókat.

Tovább...
 
A jövő focistái a Tóvárosi Általános Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2012. március 14.

Image Legutóbbi ülésén döntött arról Székesfehérvár Közgyűlése, hogy egy osztállyal megnöveli az emelt szintű testnevelést oktató osztályok számát, ezzel is erősítve az utánpótlás-nevelést a „Bajnokok Városában”. Különösen a labdarúgás iránt érdeklődők növekvő száma indokolja a döntést, aminek a Tóvárosi Általános Iskola is nagyon örül. Az érdeklődő nagycsoportosoknak az intézmény képességmérést szervez március 20-án, kedden, 16:30 órától.

Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4753 - 4763 / 7421