Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Kiütés! Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2012. február 20.

Image A Sapa Fehérvár AV19 taktikus játékkal magabiztos győzelmet aratott a Ljubljana ellen és megszerezte első hazai győzelmét az EBEL rájátszások történetében.

Tovább...
 
Az Olimpija Ljubljanára hangolódva Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2012. február 16.

Image Az alsó- és felsőházi rájátszás záró fordulóját követően kialakultak a párok, így a legjobb nyolc csapat vasárnap újult erővel kezdheti meg az immár egyenes kieséses rendszerben a küzdelmet. A mieink a Ljubljanával csatáznak.

Tovább...
 
Győrben röplabdáztak a hétvégén a kodolányis juniorok Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2012. február 15.

Image Győrben lépett pályára a Kodolányi Masita FRKE juniorcsapata az NB II-es bajnokság 3. fordulójában. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a székesfehérvári fiatalok a Dorog utánpótláscsapataként vesznek részt a versenysorozatban.

Tovább...
 
Mihály Árpád: "Most már bátran gondolhatok a magyar válogatottságra" Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2012. február 14.

Image A vasárnapi, Sapa Fehérvár AV19-EHC Liwest Linz találkozón talán még az eredménynél is fontosabb volt, ami a mérkőzés előtt történt. Mihály Árpád - 3000 szurkoló előtt - ünnepélyes keretek között tette le az állampolgári esküt.

Tovább...
 
In medias res Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2012. február 14.

Image Szerdán nevezték ki vezetőedzőnek, tartott egy edzést, majd csütörtökön háromnapos túrára utazott új csapatával, és rögtön a KEK-visszavágón meccselt – Konkoly Csaba tényleg a dolgok közepébe vágva kezdte el a munkát az Alcoa FKC-nél. Így nemcsak a Zajecar elleni mérkőzésről, de általánosságban a csapatról szerzett benyomásairól is kérdeztük Csabát.

Tovább...
 
Éves rendes és tisztújító közgyűlést tartott a Fehérvár Rugby Club Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2012. február 13.

Image Megtartotta éves rendes és tisztújító közgyűlését Zombori úti klubházában a Fehérvár Rugby Club. A klub csapatai (mini, kölyök, kadét, junior, férfi és női) alapozással készülnek a 2012 év megmérettetéseire. A szakmai munkába bekapcsolódott Gáncs Ferenc edző is, aki a junior és a felnőtt férfi csapat munkáját irányítja.

Tovább...
 
Felálltunk, de ebuktunk Kecskeméti KSE - Albacomp Fehérvár 80-75 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2012. február 13.

Image Komoly hátrányban sem adták fel a fiúk, fordítottak - csak megint az a szoros hajrá nem sikerült... Kecskeméti KK - Albacomp Fehérvár 80-75 (19-17, 29-21, 10-16, 22-21) Kecskemét, 1000 néző

Tovább...
 
Végül a Linz is behódolt! Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2012. február 13.

Image A Sapa Fehérvár AV19 csodálatos utolsó harmadot produkálva ütötte ki a fő bajnokesélyest egy igazán ünnepi találkozón. Palkovicsék így elmondhatják magukról, hogy minden ellenfelüket legyőzték már legalább egyszer az idei szezonban.

Tovább...
 
Magyar Kupa: a Kaposvár ellen a négy közé jutásért Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2012. február 09.

Image A szövetségben elkészítették a Magyar Kupa-negyeddöntő párosítását. A kiemelés miatt a bajnokságban jelenleg első négyben található csapatok elkerülték egymást, de így is lesznek izgalmasnak ígérkező párharcok. Az Albacomp Fehérvár a Kaposvári KK ellen mérkőzik, a kétmeccses negyeddöntő első találkozója a Vodafone Sportcentrumban lesz jövő kedden, 19 órakor, visszavágó várhatóan a következő hét szerdáján.

Tovább...
 
Konkoly Csaba az Alcoa FKC vezetőedzője Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2012. február 09.

Image Az előzetes találgatások immár ténnyé váltak: a szezon végéig Konkoly Csaba tölti be az Alcoa FKC vezetőedzői pozícióját. A szerda délutáni edzést már a Győri Audi ETO korábbi szakvezetője vezette, és ő irányítja a csapatot a szombati, Zajecar elleni KEK-visszavágón is. Az elmúlt négy év bajnokcsapatának mesterével az első fehérvári napjának végén készítettünk interjút.

Tovább...
 
Munro: "Jól tudtam, hogy ki áll a másik kapuban" Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2012. február 08.

ImageA Red Bull Salzburgot legyőzni mindig különleges érzés. Hiszen az EBEL regnáló bajnokáról van szó, aki egy igazi legendát is bevetett a vasárnapi mérkőzésen. A győzelem édes ízéről ezúttal Adam Munro, Láda Balázs és Kovács Csaba nyilatkozik.

Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4786 - 4796 / 7421