Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Nyitott Tornatermek várnak mindenkit 2012-ben is Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. január 03.

ImageSzékesfehérvár Önkormányzata 2012 januárjától továbbra is díjmentes sportolási lehetőséget kínál a Nyitott Tornatermek program keretében. A sportprogramokon a helyszínen felvett tiszta talpú sportcipőben vagy tornacipőben, sportöltözetben és a megfelelő saját sporteszköz (asztalitenisz ütőt, tollaslabdaütő) biztosításával lehet résztvenni.

Tovább...
 
MK sorsolás Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2012. január 03.

ImageMegtartották az MKOSZ székházában a Magyar Kupa nyolcaddöntőinek sorsolását. Az Albacomp Fehérvár ellenfele a Zalakerámia ZTE KK.

Tovább...
 
A hajrá az Újvárosé volt Nyomtatás E-mail
Írta: Sapa Fehérvár   
2012. január 03.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata két harmadon keresztül jól tartotta magát Dunaújvárosban, ám a tapasztaltabb házigazdák a hajrában nagy gólkülönbségűvé tették a győzelmüket.

Tovább...
 
"Gazdaságilag stabil klubot szeretnénk, a legjobb szakmai munkával" Nyomtatás E-mail
Írta: Kopa Rajmund   
2011. december 28.

ImageÁtfogó értékelés a bajnoki év végén Garancsi Istvánnal - a szakmai munkáról, az átigazolásokról, a média támadásairól, a napi feladatokról és a célokról.

Tovább...
 
2011: ezüstösen is sikeres év Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. december 28.

ImageA két legfontosabb sorozat döntőjében ott voltunk, NBA-klub draftolta játékosunkat, a csapat népszerűsége kiemelkedő: ez volt 2011.

Tovább...
 
Közel ötszáz embert mozgat meg a futballfesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: H. T.   
2011. december 28.

ImageAz év egyik legjelentősebb sporteseménye lesz a XII. Masterplast - Videoton Baráti Kör Országos Kispályás Labdarúgó Kupa, melyet december 28-30. között rendeznek meg a Videoton Oktatási Központban. A jelentkezések december 10-én lezárultak, a megmérettetésen 24 csapat vesz részt. – hangzott el a részleteket ismertető sajtótájékoztatón.

Tovább...
 
Paulo Sousa: "Ott tartunk, ahol mostanra szerettem volna" Nyomtatás E-mail
Írta: Vidi   
2011. december 21.

ImageMi változott az elmúlt fél évben? Hol tart most a klub? Mi volt a legjobb és a legrosszabb pillanat? - szezonértékelés Paulo Sousától.

Tovább...
 
Egy fantasztikus év zárása Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. december 21.

Image2011 sokáig emlékezetes marad, az utolsó meccse pedig stílszerűen egy nagy rangadó. - Olyan évet búcsúztatunk, amelynek első felében az egyik legjobb, talán csak a bajnokcsapatainkkal egy lapon említhető Albacomp szórakoztatta a fehérvári publikumot. Már történelem a bajnoki- és kupaezüst, a számos látványos, nagy meccs.

Tovább...
 
Serdülők: Karácsonyi torna Horvátországban Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. december 21.

ImageSerdülő csapatunk a Zágráb melletti Dugo Selo-ban vett részt nemzetközi tornán. A kétnapos eseményen az ötödik helyen végzett Németh Gábor csapata, miután a tornagyőztes Lokomotiva Zágrábtól és a szlovén Krkától nagyobb különbséggel, míg a házigazdáktól és a macedón Kastratovictól szoros mérkőzésen szenvedett vereséget. A legjobb kapusnak Pálinkás Viktóriát választották.

Tovább...
 
Roppant fontos győzelem! Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2011. december 21.

ImageKétszer is kétgólos hátrányba került a Sapa Fehérvár AV19 csapata Jesenicében, de mindkétszer sikerült az egyenlítés, majd a ráadásban a győztes találatot is megszerezték az Ördögök. Ezzel öt pontosra növelve előnyüket a hetedik helyezettel szemben.

Tovább...
 
Egy álomból - csapat lett Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. december 20.

ImageMegjelent Török László Egy álomból – Csapat lett - a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongozóinak regényes története című könyve, amely az alapítás óta mutatja be a tizenkétszeres magyar bajnokcsapat históriáját. A könyvben megszólalnak - a teljesség igénye nélkül - Székesfehérvár egykorvolt és jelenlegi polgármesterei, Kovalcsik Péter, a Volán első, stabil válogatott játékosa, Kóger István, a jelenlegi farmcsapat vezetőedzője, a bajnokból lett edző Énekes Lajos, Ocskay Gábor, szakosztály-igazgató és a stáb számos tagja. A könyvet egy teljes csapatlexikon zárja, amelyet Regős Péter szerkesztett.

Tovább...
 
<< Első < Előző 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4852 - 4862 / 7438