Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Rekordszámú nevezés érkezett az idei, VIII. Alba Java "Mixröpi"Kupára Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2011. december 20.

ImageHuszonnyolc csapat részvételével, három helyszínen rendezik meg Székesfehérváron a 2011. évi Alba Java mix röplabda kupát. Az amatőr verseny történetében még soha nem érkezett be ennyi jelentkezés a szervezőkhöz.

Tovább...
 
A kapitány vezetésével ZTE - Albacomp 59-71 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. december 19.

ImageHektikus első félidő után védekezéssel, és a karmesteri pálcát remekül forgató Simon Balázs jó játékával nyertünk a sereghajtó otthonában. Részletek: Zalakerámia ZTE - Albacomp Fehérvár 59-71 (13-22, 22-12, 10-12, 14-25) Zalaegerszeg 1500 néző / ZTE: Perine 9/3, Gáspár 2, Withworth 11/6, Tóth 2, Hines 21/3. Csere: Bödör 2, Kertész, Kinter 4, Baki, Vereteics 8/6. Edző: Kis Attila. / Albacomp: Simon 22/3, El-Amin 23/3, Hollis 4, Keller9, Chism 8. Csere: Hendlein 3/3, Juhos, Bódi 2, Madár, Supola. Edző: Braniszlav Dzunics.

Tovább...
 
Kevin Primeau: "Most a gyakorláson van a hangsúly!" Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2011. december 14.

ImageA válogatott mérkőzések miatti EBEL szünetben, december 14-17-e között a Magyar Jégkorong válogatott Csíkszeredán szerepel. Ezúttal Lengyelország, Ukrajna és Románia csapatai lesznek a vetélytársak.

Tovább...
 
Zsinórban tizenegyedik alkalommal nyerték meg a Hanshi Kupa kempo versenyt Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2011. december 13.

ImageNem mindennapi rekordnak tekinthető az, hogy a Székesfehérvári Kempo SE gyerek csapatát idestova 11 éve képtelenek legyőzni a rivális klubok, ami a Hanshi Kupa Zen Bu Kan Kempo verseny gyerek kategóriáját illeti. A székesfehérvári együttes első helye mellett a megyei női csapat(Fehérvár-Sárosd), Gáncs Ferenc (Fehérvár) és Ferenczik József (Csákvár) eredménye külön említést érdemel.

Tovább...
 
Tíz fehérvári korongossal Csíkszeredán Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. december 13.

ImageSzerdán, magyar idő szerint 17.30-kor a magyar jégkorong-válogatott Lengyelország elleni mérkőzésével megkezdődik a négynapos, csíkszeredai EIHC-torna. Megfiatalított nemzeti csapatunk keretében tíz fehérvári korongost találunk.

Tovább...
 
Érd nyerte a barátságos gólpárbajt Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. december 12.

ImageKét győzelem után, a felkészülési időszak harmadik meccsén háromgólos vereséget szenvedett az Alcoa FKC; a fehérváriak hazai pályán maradtak alul gólzáporos mérkőzésen az ÉTV-Érdi VSE-vel szemben. Az FKC-ból Horváth Bernadett mellett Kristina Trishchukra sem számíthatott ezúttal Mihály Attila, míg a vendégeknél Szabó Edina (vezetőedző) és Sara Vukcevic (beálló) hiányzott – mindketten a Brazília vb-n tartózkodnak.

Tovább...
 
Ez nem a mi esténk volt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. december 12.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 a mezőnyben nem játszott rosszul a Villach SV ellen, ám a hibáinkat könyörtelenül kihasználta az ellenfél, mi pedig hadilábon álltunk a helyzeteink gólra váltásával. Így nem sikerült a pontszerzés vasárnap este.

Tovább...
 
Hatalmas centerfölény Albacomp - PVSK 92-68 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. december 12.

ImageAz első két negyedben nagyon jól tüzelt kintről a Pécs, utána már nem volt esélye. Center poszton dőlt el a meccs, Chisméknek nem volt ellenfele a palánk alatt.

Tovább...
 
Hanga Ádám lett az év játékosa Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. december 09.

ImageHanga Ádám lett az év férfi kosárlabdázója 2011-ben. Az Albacomp 22 éves saját nevelésű játékosát választották az év férfi játékosának a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének döntése alapján. Hangát nyáron draftolta a többszörös NBA bajnok San Antonio Spurs, aki a tavalyi bajnoki döntő után szerződött a spanyol élvonal egyik meghatározó csapatához, a Manresa-hoz.

Tovább...
 
Énekes Lajos: "Csak a következő meccsre fókuszálunk" Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2011. december 08.

ImageA legutolsó három mérkőzésen győztesen korcsolyázhatott le a jégről a Sapa Fehérvár AV19 csapata. A gárda jó formájának okairól és egy kicsit a jövőről is beszélgettünk Énekes Lajossal, csapatunk másodedzőjével.

Tovább...
 
Rugby: szép sikerek a Mikulás Kupán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. december 07.

ImageSzékesfehérváron, az István Király Általános Iskola tornatermében rendezték meg idén a hagyományos Mikulás Rugby Tornát. A teremben játszott rugby annyiban (is) különbözik a hagyományos formától, hogy a labdás játékos szerelése a két oldalt elhelyezett szalag egyikének letépésével történik.

Tovább...
 
<< Első < Előző 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4863 - 4873 / 7438