Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Micsoda hétvége: hét a vége! Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán / Videoton FC   
2011. november 21.

ImageAlves mesterhármasa, Nikolics duplája, elképesztő hajrá mindkét félidőben: négy év után ismét 7 gólt lőtt egy meccsen a Vidi, kiütve a Siófokot.

Tovább...
 
Ezúttal is a Znojmo nyert Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2011. november 21.

ImageA pénteki mérkőzésen - hazai pályán - elszenvedett vereségért azonnal visszavághatott volna a Sapa Fehérvár AV19, de a znojmoi oroszlánbarlangban rendezett összecsapás ismét a cseh csapat sikerét hozta.

Tovább...
 
Amikor a mester is elégedett Jászberény - Albacomp Fehérvár 61-90 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. november 21.

ImageA védekezésben és a támadásban sem talált ezúttal kivetnivalót Braniszlav Dzunics, magabiztos győzelemmel zártuk első jászberényi túránkat. Részletek: Jászberényi KSE - Albacomp Fehérvár 61 - 90 (15-25, 17-19, 16-27, 13-19) / Albacomp: Simon 5, El-Amin 23/15, Hollis 23, Keller 10, Chism 10 Csere: Hendlein 5/3, Bódi 2, Madár 7/3, Supola 5. / Jászberény: Johnson 12/6, Hodges 8, Medve 2, Horti 9, Jones 10 Csere: Antal, Borszéki 3, Wehner 5/3, Sormaz 6, Fülöp 6.

Tovább...
 
KEK: Képesek leszünk a bravúrra! Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. november 18.

ImageAz Alcoa FKC isztambuli túrájának programjába az edzésen és a mérkőzésen kívül egy rövid városnézés is belefért. Ehhez a tartalmas 48 órához ráadásul nagyon jó körülményeket is biztosított a házigazda Üsküdar BSK. Trimmel Brigitta, a fehérváriak 22 éves kapusa idézte fel a pályán és az azon kívül szerzett benyomásait, valmint mesélt a keddi sorsolás csapaton belüli fogadtatásáról is.

Tovább...
 
A legkiszámíthatatlanabb csapat érkezik vendégjátékra Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. november 18.

ImageA válogatott szünetet megelőzően jó formát mutatott a Sapa Fehérvár AV19, hiszen a legutóbbi két találkozójukat is megnyerték a fiúk. Reméljük, sikerült átmenteni a lendületet, és a pihenőt követően is győzelmeket arat majd a csapat.

Tovább...
 
Cápa-show a Zombori úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 17.

ImageÚjabb forduló várta az nb1-ben menetelő Velencei kék Cápák rögbi csapat játékosait. Hazai pályán a Békéscsabai Benny Bulls-t fogadták vendégül. A vendégcsapat ugyan kissé megfogyatkozva érkezett, ám mégis tudta vállalni a mérkőzést.

Tovább...
 
KEK: Újabb feladatokra várva Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. november 17.

ImageBecséri Kitti először két évvel ezelőtt volt tagja nemzetközi kupameccsre utazó csapatnak – akkor Izmirbe vezetett az Alcoa FKC útja. A fehérváriak junior korú játékosa a hétvégén újra Törökországban járt a klubjával, és ezúttal is csupa kellemes élménnyel térhetett haza a túráról.

Tovább...
 
Folytatódik az EBEL: A 21. forduló történései Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2011. november 17.

ImageA válogatott mérkőzések miatti pauza után folytatódik tovább az EBEL küzdelemsorozata. A Sapa Fehérvár AV19 csapata ezúttal szabadnapos volt, így páholyból figyelhette, hogy mire mennek egymással a vetélytársak.

Tovább...
 
Kempo után thai-box-ban is profi magyar bajnok lett Ács László Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 16.

ImageEgyhangú pontozással lett profi thai-box magyar bajnok Ács László, a székesfehérvári Professional Kempo Fighters (PKF) Team kempósa a Szekszárdon rendezett küzdősport gálán. Ács a -86 kg-os súlycsoportban a helyi Kovács Gábort győzte le egy látványos és élvezetes mérkőzésen.

Tovább...
 
Fehérvári jiu jitsu sikerek a Hungarian Open-en Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 15.

ImageIdén hetedik alkalommal került megrendezésre a budakalászi sportcsarnokban a Magyarországon még viszonylag újnak számító, de a harcművészetek világát már Japántól az egyesült államokig meghódító sportág, a brazil jiu jitsu legrangosabb hazai megmérettetése, a Hungarian Open- elnevezésű torna. A viadal végén dobogóra állhatott a fehérvári Gracie Barra Alba Regia csapatának két edzője is: Pintér Tibor immár másodszorra lett magyar bajnok súlycsoportjában, Romanek Bence pedig bronzérmet kapott kategóriájában.

Tovább...
 
A legkisebb rugby-sek is megmérkőztek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 15.

ImageSzékesfehérváron rendezték meg a legkisebbek rugby kupatornájának őszi utolsó fordulóját mini és kölyök korosztályban.

Tovább...
 
<< Első < Előző 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4885 - 4895 / 7438