Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
FKC-szív Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. szeptember 19.

ImageA Fradi otthonában mutatta meg a tartalékos FKC (Trishchuk, Nikcevic, Becséri, Zsigmond és Vaszari nem állhatott Mihály Attila rendelkezésére), hogy van tartása. Az első félidőben gyengén játszó fehérváriak – akik a szünet előtti nyolc percet 6-0-ra veszítették – rögtön a fordulás után három gyors találattal elkezdtek faragni a hátrányukon, és a hajrában kettőre is megközelítették a hazaiakat, de végül 30-27-es vereséggel távoztak a Népligetből.

Tovább...
 
Kórház a város szélén - de a bronzmeccset nyertük Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. szeptember 19.

ImageA sérült Keller Ákos el sem utazott a csapattal Horvátországba. Betegség matt nem volt teljes értékű Juhos és Madár, a bronzmeccs elején megsérült Supola. Végig jó meccset játszottunk a horvát első osztályú KK Zabok csapatával, főleg Simon Balázs és Supola Zoli remekeltek az első félidőben, hozzájuk csatlakozott a másodikban Bódi Feri és Juhos Levente. Damian Hollis hozta a tőle megszokott jó teljesítményt, de nem játszott sokat sérülése miatt. Két légiósunk most hiányzott, de így is szinte végig vezettünk, csak az utolsó percekben sikerült fordítania a Zaboknak.

Tovább...
 
Bravúros győzelem Grazban! Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. . T   
2011. szeptember 19.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 óriási küzdelem után, megtizedelt csapattal is elhozta a két pontot a Graz otthonából. - Lassan megszokhatjuk, hogy minden meccsösszefoglalót úgy kell kezdenünk, hogy kik hiányoznak a Fehérvárból. Ezúttal Borgatello, Nagy, Ladányi és Mihály volt maródi. Jó hír, hogy Sikorcin vállalni tudta a játékot. Ilyen előzmények után nem éppen esélyesként utazhattunk a grazi csapathoz. Kesergésre azonban nincs idő, mikor sorba jönnek a mérkőzések.

Tovább...
 
Sérültekkel tizedelve is elszántan! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. szeptember 16.

ImageAz előző évekből kiindulva kőkemény csata vár a Sapa Fehérvár AV 19 csapatára péntek este Salzburgban. A házigazdák a klagenfurti 6-2-es verés után ott nyilván javítani akarnak, ám ehhez a mieinknek is lesz egy, két szavuk…

Tovább...
 
Újabb torna, már Claxton nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. szeptember 16.

ImagePénteken és szombaton a horvátországi Krizevciben szerepel az Albacomp, mégpedig biztosan egyetlen légióssal a soraiban. - Geray Claxton jó egyetemi évek után, de hosszú kihagyást követően próbálja ismét "felépíteni" magát, ennek része volt a fehérvári próbajáték. Egy magyarországi szerződéssel beléphetne az európai profi kosárlabda kapuján, s bár a lehetőség továbbra is adott számára, biztosan nem az Albacomp játékosaként teszi meg ezt a lépést.

Tovább...
 
Más poszt, más játék Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. szeptember 15.

ImageKorábban nem szerepelt ötös centerként, és Amerika után a magyar módit is szoknia kell új, fiatal játékosunknak, Juhos Leventének. - A Jászberény elleni edzőmeccs után, még a pálya szélén beszélgettünk a Kaposvárról nagy útra induló, amerikai évek után Fehérvárra érkező játékossal.

Tovább...
 
Szlovák győzelemmel zárult az idei La Grandi Férfi Röplabda Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. szeptember 15.

ImageA szlovák Komarno VK elsőségét hozta a Székesfehérváron rendezett La Grandi férfi röplabda felkészülési torna. A helyezésekért összesen nyolc együttes versengett a kétnapos eseményen.

Tovább...
 
Másik liga Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. szeptember 15.

ImageAz Alcoa FKC az elmúlt évek legsúlyosabb vereségét szenvedte el az elmúlt évek kétségtelenül legerősebb ellenfelével szemben. A fehérváriak egy pillanatig sem voltak versenyben az 5. percben már 8-1-re vezető Győri Audi ETO-val, és 299 nap után először veszítettek el hazai mérkőzést. Heidi Lökének, a bajnok norvég beállójának mindössze húsz percre volt szüksége ahhoz, hogy tíz góllal terhelje meg az FKC hálóját.

Tovább...
 
Fáradtan Albacomp Fehérvár - Jászberény 74-64 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. szeptember 14.

ImageEgy kemény délelőtti kondiedzés után a frissesség érthetően hiányzott a játékból, de így is nyertünk: Albacomp Fehérvár - Jászberény 74-64 (26-10, 11-21, 21-25, 16-8) Albacomp: Simon 8, Madár 4, Bódi 12, Hendlein 5, Juhos. Csere: Claxton 4, Hollis 24/6, Supola 14/3, Keller V., Somogyfoki 3/3. Jászberény: Dawson 7/3, Medve 6/6, Cubela 20/6, Thombs 13, Horti 5. Csere: Sormanz, Surmann P. 4, Wehner 6, Helmeczi 3/3, Fülöp.

Tovább...
 
Visszatérés a győzelem ösvényére: Sapa Fehérvár AV19 "Farm"- Brasov: 6-3 Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2011. szeptember 14.

ImageKiss Dávid hét perc alatt mesterhármast szerzett, de kapusunk - Bálizs Bence - szenzációs gólja döntötte el végleg az összecsapást. - Számos sérüléstől sújtva akadozva kezdte a játékot a Sapa Fehérvár Mol ligában érdekelt csapata. Egyenrangú ellenfél volt a Brassó, mely a 14. percben Varga góljával megszerezte a vezetést (0-1). Görcsösen hajtottak a fiúk, az akarásnak ezúttal nem nyögés, hanem egyenlítő gól lett a vége: Farkas juttatta a pakkot a vendégkapuba röviddel a játékrész vége előtt (1-1).

Tovább...
 
Három gólt lőtt idegenben a Csákvár Nagykanizsán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. szeptember 14.

Image3-1-es győzelmet aratott az Aqvital-Publo Csákvár TK az NB III-as labdarúgó-bajnokság Bakony-csoportjában, Nagykanizsán. A Fejér megyeiek négy forduló után a tabella második helyén állnak.

Tovább...
 
<< Első < Előző 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4940 - 4950 / 7431