Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Motiváció, magabiztosság, minőség Albacomp - Falco 92-64 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. április 11.

ImageÍgy kell kezdeni a rájátszást: ellentmondást nem tűrően nyomatékosította az Albacomp, hogy élni akar a pályaelőnnyel. A Falcónak nem volt esélye. Részletek: Albacomp - Falco 92-64 (23-15, 21-12. 28-15, 20-22) / Székesfehérvár, 2600 néző / Albacomp: Simon 14, Hanga 21/6, Crocker 16/9, Hendlein 2, Jones 16 Csere: Keller Á. 6, Antal 2, Bódi, Hollis 7, Madár 8/6, Keller V., Somogyfoki. Edző: Braniszlav Dzunics. Falco: Kálmán 4, Doyne 9/3, Gosa 8, Harazin 4, Alekszejev 10. Csere: Simon 13/3, Hajmásy 8/6, Borszéki 2, Will 3/3, Jarosevits 3. Edző: Bencze Tamás. Ráhangolódtak...

Tovább...
 
Sikerült a visszavágás Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. április 11.

ImageA hétvégén egy nem különösebben szórakoztató edzőmérkőzésen a magyar válogatott legyőzte Szlovéniát, így visszavágott az egy nappal korábbi vereségért. - A magyar válogatott góljait Ladányi 2, Benk, Magosi és Nagy G. szerezték. A találkozót követően Ted Sator keretet szűkített, és megköszönte Rajna Miklós, Azari Zsolt, Kiss Ákos és Tóth Adrián munkáját.

Tovább...
 
U17, U19: 10 gólt vágtak a paksi kapuba! Nyomtatás E-mail
Írta: Németh Zoltán / Videoton FC   
2011. április 08.

ImageAz U17 7-1-re kiütötte a tolnaiakat, míg 19 éveseink 3-1-es diadalt ünnepelhettek a Paks ellen. / Videoton FC-Puskás Akadémia U17 - Paksi FC U17 7-1 (3-1)- Nem okozott gondot remek formában lévő U17-es gárdánkanak a Paks legyőzése, Mózner János tanítványai nagy fölényben futballozva ütötték ki riválisukat. A derbi gyorsan eldőlt, Hudák, Halász és Orbán góljaival a 35. percben már 3-0-ra vezetett együttesünk, mely a paksiak szépítése után sem vett vissza a lendületből.

Tovább...
 
Szombaton Székesfehérvárott lép fel a válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. április 08.

ImageIsmét élőben láthatják a székesfehérvári jégkorongbarátok a magyar válogatottat: április 9-én, szombaton 19:00-tól Szlovénia nemzeti csapata érkezik a Koronázóvárosba. Ted Sator szövetségi kapitány hétfőn este keretet szűkített, megköszönte Jobb Dávid, Berta Ákos, Jánosi Csaba, Somogyi Balázs és Vaszjunyin Artyom munkáját. Kedden csatlakozott a többiekhez Holéczy Roger, Horváth András, Kovács Csaba, Ladányi Balázs, Palkovics Krisztián, Szuper Levente, Tokaji Viktor és Vas Márton, így majdnem teljes kerettel dolgozik az amerikai szakember és stábja.

Tovább...
 
Ingyenes nordic walking oktatás a Tóvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. április 07.

ImageHatvan nyugdíjas sportol minisztériumi támogatással . - A Tóvárosban ingyenes nordic walking tanfolyam kezdődik minisztériumi támogatással. Erről Mészáros Attila, a városrész önkormányzati képviselője és Östör Annamária egészségügyi és sport tanácsnok számolt be.

Tovább...
 
A sárosdi lányok vitték a prímet az ifi és junior magyar bajnokságon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 07.

ImageKoncz Viktória és Hegedűs Téna elsöprő győzelmét hozta összesítésben a Zen Bu Kan Kempo Ifjúsági és Junior Magyar Bajnokság, melyet Sárosdon rendeztek meg. Hegedűs Téna négy arany- és egy ezüstérmet, míg az elmúlt esztendő legjobb női kemposának is megválasztott Koncz Viktória négy aranyérmet gyűjtött az utánpótlás bajnokságon. Mindkét fiatal tehetség a Székesfehérvári Kempo SE sárosdi szakosztályának versenyzője. Koncz Viktória továbbra is remek formát mutat.

Tovább...
 
Döntőt akarunk játszani! Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. április 07.

ImageSokan hitték, hogy ez az ő szezonja lesz, de talán az optimistákat is meglepte, amilyen ellentmondást nem tűrően berobbant és kulcsember lett Fehérváron. Hanga Ádám az alapszakasz legjobb magyar pontszerzője.

Tovább...
 
MK: "Nagyon nagy élménnyel gazdagodtunk" Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. április 07.

ImageA bronzérem megnyerésében csúcsosodott ki az Alcoa FKC RightPhone szereplése a Duna Takarék Magyar Kupa négyes döntőjében, de a győri mérkőzések emellett számos szakmai pozitívumot is tartogattak a fehérváriak részére – így például az ifjúsági korú Zsigmond Vivien gólerős, bátor játéka a Győri Audi ETO ellen feltétlenül a kupahétvége emlékezetes momentumai közé tartozik.

Tovább...
 
Elkészült a VB új menetrendje Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. április 07.

ImageMint ismeretes, Japán válogatottja lemondta a részvételt a budapesti divízió 1-es világbajnokságon. A Nemzetközi Jégkorong Szövetség ezért a versenyprogram megváltoztatására kényszerült. Az új menetrendet alább közüljük. - A Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) véglegesítette az április 17-én kezdődő budapesti divízió I-es világbajnokság új menetrendjét. A változás lényege, hogy a déli meccsek későbbre csúsznak. A magyar együttes két meccset játszik, majd zsinórban három napot pihen, aztán újabb két mérkőzést vív.

Tovább...
 
Orbán: Nem jó, ha a kocsi megelőzi a lovat Nyomtatás E-mail
Írta: MNO   
2011. április 06.

ImageA Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és az Európai Unió közötti ellentétekről - többek között az ifjúsági korú játékosok szerződtetéseiről és a saját nevelésű futballisták szerepeltetéséről - tartott megbeszélést kedden Zürichben Orbán Viktor miniszterelnök, valamint meghívója, Joseph Blatter, a FIFA elnöke. Az EU soros elnöki tisztét ellátó Magyarország kormányfője a Magyar Televíziónak elmondta: jó néhány kérdésben eltérés van a FIFA és az EU között, és az álláspontok nehezen közelednek.

Tovább...
 
MK: Régen várt siker Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. április 06.

ImageAz Alcoa FKC RightPhone csapata számára mind szakmai, mind szervezési szempontból teljes mértékben az eltervezettek szerint alakult a Magyar Kupa hétvége. Siti Bea értékelő írásában ki is hangsúlyozta annak a jelentőségét, hogy a csapat teljesítette azt, amiért Győrbe utazott. Kicsi – mint másodedző és technikai igazgató – mindkét területen jelentős szerepet vállalt a sikerből.

Tovább...
 
<< Első < Előző 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5204 - 5214 / 7426