Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Kényelmes játék, könnyed győzelem: Albacomp - Factum-Sport Debrecen 95-75 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. március 28.

ImageAz első negyedben szórakozott, a másodikban kosarazott az Alba, utóbbi volt a döntő. Albacomp - Factum-Sport Debrecen 95-75 (19-23, 29-11, 25-21, 22-20) / Alba Regia Sportcentrum 2000 néző / Albacomp: Hanga 23/9, Crocker 15/3, Hollis 6, Keller 13, Jones 18. Csere: Hendlein 5, Madár 7/3, Bódi 6, Kertész, Antal 2. Edző: Braniszlav Dzunics. / Debrecen: Boros 2, Kaluha 6/3, Mondzinger 19/9, Langford 11, Mekongo 21/3. Csere: Varga, Tóth 8/6, Máté, Balogh 4, Kovács 4., Pék. Edző: Mika Turunen.

Tovább...
 
A nyomás, a tanulság és a hazai pálya... Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. március 28.

ImageA tavalyihoz hasonlóan ezúttal is söpréssel nyerte meg az OB I-et bajnokcsapatunk, a Sapa Fehérvár AV 19. A hétvégi, utolsó mérkőzésen – amelyen 9-4-re győztek Palkovicsék – sem volt könnyű dolga a kék-fehéreknek, de a lényeg az újabb aranyérem. Érdekes lehet, vajon hogy látták a szombati mérkőzést, no és az egész bajnoki döntőt a főszereplők? Ladányi Balázs szerint a fordulatot a második harmad vége jelentette:

Tovább...
 
Változás: 17 órakor kezdődik a szombati bajnoki! Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. március 24.

ImageA cél változatlan – az időpontja viszont változik! Az alapszakasz utolsó fordulójában az 5. hely megszerzése a célja az Alcoa FKC RightPhone csapatának – ezt a Veszprém Barabás KC elleni győzelem esetén a riválisok eredményétől függetlenül érheti el együttesünk. A mérkőzés az eredetileg meghirdetett 18 óra helyett 17 órakor kezdődik a Köfémben; az ifjúsági és a serdülő mérkőzés kezdési időpontja 15, illetve 13 órára.

Tovább...
 
A második győzelem is a tarsolyban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. március 24.

ImageKét nap alatt kétszer fektette két vállra a Dunaújvárosi Acélbikákat a Sapa Fehérvár AV19, így összesítésben 2-0-ra vezetünk a négy győzelemig tartó döntő sorozatban. - A találkozót megelőzően az Ifj. Ocskay Gábor Alapítvány díjait adta át Ocskay Gábor szakosztály-igazgató, Ocskay Zsuzsanna, Ocskay-Mattyasovszky István Benedek és Vén Balázs Bendegúz a 2010/2011-es szezon legjobb utánpótlás-játékosainak, azaz Bálizs Bencének, Berényi Balázsnak, Szász Norbertnek és Vizi Dánielnek. Vég Ádám különdíjat vehetett át.

Tovább...
 
Ifik: Az utolsó másodpercek Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. március 23.

ImageAz Alcoa FKC ifjúsági és serdülő csapata egyaránt kétgólos győzelemmel térhetett haza Érdről. Az ifiknél az első félidő utolsó és a második játékrész utolsó előtti másodpercében is Gorza Katalin szélső góljával fejezte be támadását az Alcoa. A serdülőknél ötperccel a meccs vége előtt még a hazaiak vezettek, de a hajrát 4-1-re nyerték Rezsnyák Csaba tanítványai.

Tovább...
 
Szép sikereket értek el az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia fiataljai Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 23.

ImageAz Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia sportolóinak tehetségét, s kitartását mutatják azok a gyönyörű eredmények, amelyekkel az utóbbi időkben (is) büszkélkedhetnek a fiatalok. Elekes Szentágotai Blanka, az Alba Volán SC menedzsere például felhívta figyelmünket arra, hogy – bár mindenki előtt ismeretes, hogy a serdülő (U16) csapat bajnoki címet nyert, a többiekről sem szabad elfeledkezni, akik remek játékkal kápráztatják mindig el a közönséget.

Tovább...
 
Tizenkét játékos a tavaszi "kanadai listán"! Nyomtatás E-mail
Írta: Dénes András / Videoton FC   
2011. március 23.

ImageA bajnokság második felének eddig lejátszott öt meccsén tizenegy gólt szerzett (és mindössze kettőt kapott) a Vidi. A Vidi „tavaszi” góllövőlistája: Andre Alves 3, Lencse László 2, Sándor György 1, Nikolics Nemanja 1, Elek Ákos 1, Dusan Vasziljevics 1, Polonkai Attila 1, Marko Andics 1. Megnéztük a gólpasszokat is – a tizenegy találat közül háromnál nincs értelme gólpasszról beszélni (ez a két tizenegyes, illetve Andics szabadrúgása a Ferencváros ellen, amely előtt őt is faultolták), de az MTK elleni második gólnál is rezeg a léc, Vaskó fejesét Szatmári bravúrral védte, a kapura stukkolt labdát számítottuk gólpassznak.

Tovább...
 
Nyertünk vagy veszítettünk egy pontot? Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. március 22.

ImagePontosan négy hónapja az ÉTV-Érdi VSE meglepetésre győzni tudott a Köfém Sportcsarnokban – a várt visszavágás egy hajszálon múlott. Az Alcoa FKC RightPhone 32-32-es döntetlent ért el Érden, és a nyert (vagy elveszített?) egy pont jelentőségét a Dunaújváros veszprémi vendégjátéka (vasárnap), illetve az utolsó forduló eredményei döntik majd el…

Tovább...
 
Hárman 50 pont felett Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. március 22.

ImageA dunaújvárosiak erejét már az is mutatja, hogy nem csak az OB I-ben, hanem a MOL Ligában is kiharcolták az idei szezonban a döntőbe kerülést. Igaz, ott a Csíkszereda örülhetett végül, ennek ellenére kiváló játékosok alkotják J.P. MacCallum csapatát. De előbb a csapatról, amely az OB I 2010-2011.es szezonjának döntőjében az ellenfelünk lesz. A Dab.Docler az OB I alapszakaszában a Vasas mögött egy ponttal lemaradva a második helyen végzett: 20 mérkőzésen 14 győzelem, 5 vereség, 1 hosszabbításos vereség mérleggel.

Tovább...
 
A tavaszi tabellát egymeccses előnnyel vezeti a Vidi! Nyomtatás E-mail
Írta: Dénes András / Videoton FC   
2011. március 21.

ImageNem csak a bajnokság egészét nézve, de a második kör eddigi öt fordulójában is a Videoton FC áll a tabella élén. - Az Újpest FC vasárnap esti győzelmével befejeződött a Monicomp Liga tavaszi etapjának első harmada - öt fordulón vannak túl a csapatok. Érdemes böngészni a csak a második kör - eddigi - eredményeit tartalmazó tabellát, jól megfigyelhető az erőviszonyok átrendeződése.

Tovább...
 
Idén is a Dunaújvárosi Acélbikákkal vívjuk a bajnoki döntőt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. március 21.

ImageAkárcsak a tavalyi szezonban, idén is megyedöntőre kerül sor az OB I. döntőjében. A Sapa Fehérvár ellenfele ugyanis a Vasas HC-t nagy küzdelemben búcsúztató DAB.Docler együttese lesz. - Hatalmas csatában dőlt el, hogy a Vasas HC és a DAB.Docler csapatai közül melyikkel nézhet farkasszemet a Sapa Fehérvár AV19 a kedden kezdődő, négy győzelemig tartó bajnoki döntőben. Az elődöntőt hazai pályán kezdő angyalföldiek simán, 4-0-ra verték az Acélbikákat kedden, az első mérkőzésen.

Tovább...
 
<< Első < Előző 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5226 - 5236 / 7426