Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
K.O. a bajnok ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. március 21.

ImagePersze ez a bajnok már nem az a bajnok: a külföldiek nélkül felálló ZTE nem bírta az iramot az Albacomp ellen. Az első negyed közepétől folyamatosan nőtt a különbség, az egerszegi fiatalok villanásai csak időnként kompenzálták az Alba nagyobb játékerejét. A szezon elején, ismerve a sorsolást, nagy rangadóra, talán az alapszakasz helyezés szempontjából sorsdöntő meccsre készültünk a 23. fordulóban. Nem kizárt, hogy utóbbi kitétel igaznak bizonyul, csak éppen már rangadónak nem lehetett nevezni a mérkőzést, hiszen az anyagi okokból meggyengült bajnoki címvédőnél sokkal erősebb kerete van jelenleg az Albának.

Tovább...
 
Az U17 is nyert az Üllői úton! Nyomtatás E-mail
Írta: Németh Zoltán / Videoton FC   
2011. március 18.

ImageElső csapatunkhoz hasonlóan a Vidi U17 is győztes bajnokit játszott az FTC vendégeként, fiataljaink 2-0-ra nyertek. - Ferencváros U17 - Videoton FC-Puskás Akadémia U17 0-2 (0-2)/ Kisebb átszervezésre kényszerült a találkozó előtt Mózner János, a Vidi U17 edzője, a remek formában lévő csatár, az idei fordulók során eddig 4 gólt szerző Paudits Patrik ugyanis vakbélműtéten esett át a napokban. Kiesése miatt az eredetileg középhátvéd Kiprich Dávid egy sorral feljebb lépett, ami remek döntésnek bizonyult. 

Tovább...
 
Hetényi Zoltán: "Örülök, hogy ismét a kapuban állhattam" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. március 18.

ImageA héten újra a Sapa Fehérvár AV19 kapuját védhette a sérüléséből felépült Hetényi Zoltán. A válogatott hálóőrt, aki remek teljesítménnyel tért vissza, nagy részt vállalva a csapat kiütéses sikeréből, a benyomásairól kérdeztük. "Örülök, hogy ismét a kapuban állhattam." - vázolta érzéseit a kapus, aki a felé indított lövések 97%-át kivédte. Mindössze egy alkalommal kellett kapitulálnia, akkor is egy elképesztő védői óvatlanság után. A hosszú kihagyás ugyanakkor nyomot hagyott az erőnlétén, és ezt nem is rejtette véka alá.

Tovább...
 
Szabadidősporttal az egészségért Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. március 18.

ImageHetente négyezer fehérvári sportol a nyitott tornatermekben. - Az Öreghegyen két új, ingyenes sportolási lehetőség nyílt a közelmúltban. A város polgármestere és a terület önkormányzati képviselője ennek kapcsán ismertette Székesfehérvár Önkormányzatának intézkedéseit a lakossági sport erősítésére.

Tovább...
 
Jubileumi kupát rendeztek a rugbyseknek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 17.

ImageA Köfém rugby pályán rendezték meg azt a 25. jubileumi rugby tornát, amely őse az 1986. március 15-i verseny volt Sóskúton. „Akkor még a tornákra kokárdával, magyar zászlóval utazó játékosokat igazoltatta a rendőrség, "nehogy valami rosszban törje a fejét az ifjúság".” – emlékezett vissza a kezdetekre Gyölcsös Ferenc edző. Nem is alakulhatott meg a Magyar Rögbi Szövetség, csak az 1989/ II. egyesülési törvény után, 1990 március 15-én, Érden. Később átkerült a rendezés Székesfehérvárra, kibővülve az utánpótlás és leány korosztállyal.

Tovább...
 
Ezúttal kijött a két csapat közti különbség Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. március 17.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 jelentősen feljavult játékkal nagy gólkülönbséggel győzte le a Miskolci Jegesmedvéket az OB I. elődöntőjének második mérkőzésén. Ezzel immáron egy győzelemre vagyunk a bajnoki döntőtől. - A Sapa Fehérvár összeállításában néhány változtatásra szánta el magát Kevin Primeau vezetőedző: a kapuban Hetényi kezdett, kimaradt viszont Durco, bekerült ellenben Fekete. A csapat láthatóan nem akarta a véletlenre bízni ennek a találkozónak az eldöntését, az első perctől kezdve támadólag léptünk fel.

Tovább...
 
Ezüstkupa helyett kupaezüst - tanulságokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. március 17.

ImageA kupa a Szolnoké, ezt alighanem mindenki így tervezte, akinek minimális része volt a kupadöntő megrendezésében, de a remek döntő után már édemesebb előre tekinteni. A legelső szó a gratulációé, a győzteseknek, de a mieinknek is. Egy kiélezett, izgalmas finálét az ellenfél hazai pályáján elveszíteni nem szégyen, ráadásul az Albacomp végig partiban volt a sokak (többek közt saját maguk) által is legerősebbnek kikáltott szolnokiakkal, akik félelmetes csarnokukban élni tudtak a hazai rendezés összes előnyével és - persze, ez a legfontosabb - erős keretükkel, jó játékosaikkal.

Tovább...
 
Egy érdekes és egy fontos meccs között Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. március 16.

ImageTurcsányi Krisztina harminc perc alatt négy gólt lőtt legutóbb az argentin válogatott ellen. Az Alcoa FKC RightPhone balszélsője a jó hangulatú barátságos mérkőzést követően már a szombati bajnokira készül a csapatával: az FKC az ÉTV-Érdi VSE otthonába látogat. Turcsival készített interjúnk során mind a két meccs szóba került…

Tovább...
 
Ezüstérmet szerzett az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 16.

ImageKommentár nélkül: Szolnoki Olaj KK - Albacomp 79-71 (21-17, 17-17, 19-21, 22-16) / Szolnok, Tiszaliget 3500 néző / Albacomp: Simon 16/3, Hanga 25/12, Crocker 13/3, Hollis 7, Jones 6 Cs: Keller 4, Antal, Bódi, Madár, Hendlein / Szolnok: Horváth 15/9, Clark 16/6, Trotter 17/9, Budimir 5, Báder 15 Cs: Fodor, Grebenár 2, Vesztergom 2, Trepák 7/3

Tovább...
 
Nehezen, de megvan az első győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. március 16.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 a várakozásoknak megfelelően győzelemmel kezdett az OB I. rájátszásában, igaz, a siker elérésének módja nem teljesen a papírformának megfelelően alakult. A hazaiakat ugyanis büntetőpárbajban tudtuk csak két vállra fektetni. - Telt ház fogadta a küzdő feleket Miskolcon, azaz 1500 néző volt kíváncsi a Sapa Fehérvár AV19 vendégjátékára az OB I. elődöntőjében. A papírforma szerint indult a mérkőzés, másfél perc sem telt el, amikor Ackeström megszerezte a vezetést a mieinknek (0-1).

Tovább...
 
Ferencváros - Videoton FC 0-5 !!! Nyomtatás E-mail
Írta: Dénes András / Videoton FC   
2011. március 13.

ImageA Vidi nagyszerű játékkal, Alves, Vasziljevics, Lencse, Andics és Polonkai góljaival, gólzáporos győzelmet aratott az Üllői úton! - Az előzetes várakozásnak, érdeklődésnek megfelelően, óriási elánnal kezdték a mérkőzést a csapatok. Nagy volt az iram, kemény a játék, amiben a Vidi derekasan helytállt: ha a meccs előtt aggódtunk is, hogy Elek Ákos hiányzása mennyire nyomja majd rá a bélyegét a csapat játékára, kiderült, remek a taktika, példásan segítik egymást a játékosok a védekezésben, Alves mellett Lencse és Gosztonyi is veszélyes – egy szóval jól futballozott a Vidi.

Tovább...
 
<< Első < Előző 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5237 - 5247 / 7426