Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A Miskolc ezúttal nyerni tudott Székesfehérvárott Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. március 13.

ImageA Miskolci JJSE legyőzte a Sapa Fehérvár AV19 farmcsapatát, ezzel bejutott az OB I. rájátszásába. Az elődöntőben még látjuk őket a Koronázóvárosban, hiszen ellenfelük éppen a Sapa Fehérvár AV19 EBEL-csapata lesz. - Jó hangulatú szurkolói ankétot tartott a Sapa Fehérvár AV19 a Városháza Nagytermében a farmcsapat fellépését megelőzően. A mintegy félszáz érdeklődő első kézből kaphatott információkat klubunk menedzsmentjétől, szakvezetésétől és játékosaitól.

Tovább...
 
Beindult a Miskolc Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. március 11.

ImageAz Újpest elleni vereség, mondhatni, a legrosszabbkor jött, ám az OB I középszakaszából van még vissza két mérkőzés. Csapatunk pénteken este a Miskolcot fogadja, majd a Vasas vendégeként zárja a bajnokság ezen periódusát. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a sportban a „ha”-val kezdődő mondatoknak semmi értelme, de…

Tovább...
 
Küzdeni fogunk a kupáért! Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. március 11.

ImageA Szolnok abszolút favorit, de azért megyünk, hogy nyerjünk. - mondja a kupadöntőről Braniszlav Dzunics, aki egyelőre csak a Sopronra koncentrál. Rengeteg kupadöntős tapasztalata van az Albacompnak, de végső siker már több mint tíz éve nem volt osztályrésze. Volt, amikor túljutott az elődöntőn, volt, hogy hazai pályán játszott az aranyért, de igazából nem sok négyes döntőre emlékezhetünk jó szívvel. Az esély most megint adott, más kérdés, hogy mintha az égvilágon minden a hazai Szolnok sikerét vetítené előre, kicsit maguknak is rendezik az egész "final fourt" a Tisza-partiak.

Tovább...
 
Magyar Kupa: Bp. Honvéd - Videoton 1-1 Nyomtatás E-mail
Írta: Dénes András / Videoton FC   
2011. március 10.

ImageA Vidi – ismét hátrányból felállva – 1-1-es döntetlent játszott a Bozsik-stadionban, a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. - A nagy menetelés, a kilencmeccses „szerda-szombat” sorozat közepén látogat dr. Mezey György csapata a Honvédhoz. Vezetőedzőnk a Bozsovics – Lázár, Lipták, Vaskó, Hidvégi – Szakály, Sándor, Milanovic, Djordjic, Vasziljevics - Lencse kezdőcsapatot küldte pályára. A névsorból látszik, erős tizenegy lépett pályára, de a kulcsjátékosok többsége - a védők kivételével - nem játszik. Szép idő volt Pesten is, de, mire lement a Nap, újra csípős hideg lett.

Tovább...
 
Ma: Alcoa FKC RightPhone - Argentína Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. március 10.

Image2009. decembere után újra Székesfehérvárra látogatott Argentína női kézilabda-válogatottja. A legutóbbi két kontinensviadalon első helyen végzett argentinok tíz napot töltenek a Királyok Városában, és ezidő alatt öt felkészülési meccset is játszanak. Az Alcoa FKC RightPhone elleni mérkőzésükre ma, 17 órakor kerül sor a Köfém Sportcsarnokban – a belépés ingyenes!

Tovább...
 
Fájdalmas vereség az Újpest ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. március 09.

ImageFarmcsapatunk hazai pályán fogadta az Újpest gárdáját, ám a papírforma dacára vesztesen kellett elhagynunk a jeget. Úgy tűnik, fiataljainknak még szokni kell az esélyesség terhét, hiszen ma fejet kellett hajtanunk a lila-fehérek előtt. Részletek: Sapa Fehérvár AV 19 – Újpesti TE 1-3 (1–2, 0–1, 0–0) / Székesfehérvár, 400 néző, vezette: Halassy, Bedő P., Gangel. / Sapa: Vay – Maklári, Ondrejcík, Németh Á., Hajós, Kiss D. – Varga A., Orbán, Pilcsik, Nagy G., Hegyi Á. Z. – Hetényi P., Balogh B., Farkas T., Kovács V., Farkas L. S. – Dósa, Meretei M., Horváth D., Reiter R., Szabó A. Vezetőedző: Kóger István.

Tovább...
 
Nemzetközi focitorna a Tóvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2011. március 09.

ImageSzékesfehérvárral is megismerkedhettek a schwäbisch gmündi diákok - Izgalmas, egész napos sporteseménynek adott otthont a Tóvárosi Általános Iskola: focikupát rendeztek az intézményben, az eseményen Székesfehérvár német testvérvárosa, Schwäbisch Gmünd is képviseltette magát, három focicsapat érkezett egy ottani tanintézményből.

Tovább...
 
Ifik: Egy ide, egy oda Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. március 08.

ImageAz ifjúságiaknál az Alcoa FKC már negyedóra elteltével 16-6-ra vezetett a Syma Váci NKSE ellen, és a mérkőzést végig magabiztosan uralva aratott tízgólos győzelmet. A serdülőknél is ekkora különbség volt a két csapat között, de itt a vendégek bizonyultak jobbnak; a fehérváriak csak a szünetig tudták szorosan tartani az eredményt.

Tovább...
 
Lenyűgöző fordítás a Ferencváros otthonában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. március 08.

ImageFarmcsapatunk egészen pazar teljesítményt nyújtott a Ferencváros ellen: fiataljaink hihetetlen tartásról és küzdőszellemről tanúbizonyságot téve három gólos hátrányt ledolgozva nyerték meg ezt a rendkívül fontos mérkőzést. - A Sapa Fehérvár AV19 nem kezdte rosszul a mérkőzést, az elejétől fogva nagy iramú, lelkes játékkal rukkoltak elő fiataljaink. Sajnos egy figyelmetlenség miatt Dancsfalvi révén a hazaiak szerezték meg a vezetést (1-0).

Tovább...
 
Elfogyott a szuflád? Nyomtatás E-mail
Írta: Pintér Tibor   
2011. március 08.

ImageHa még csak most kezdtél ismerkedni a brazil jiu jitsu-val, biztosan szembetalálod magad azzal a problémával, hogy egyszerűen nem bírod szusszal. Valószínűleg meglepődve tapasztalod, hogy az eddig jónak hitt "kondid" - amit sportolással eltöltött hosszú évek alatt, kemény munkával felépítettél magadnak - most, mintha egyszerre cserben hagyott volna... Jigoro Kano, a judo alapítója - és a brazil jitsu alapjait lefektető Mitsuo Maeda mestere - mondta 1915-ben: "A judo a fizikai és mentális energia leghatékonyabb, legmagasabb szintű használata".

Tovább...
 
Harcművészetek a huszonegyedik században Nyomtatás E-mail
Írta: Pintér Tibor   
2011. március 07.

ImageA harmadik évezredbe lépve világunk egyre gyorsul és változik. Ez a mindenre kiható átalakulás nem kerülte el a harcművészeteket sem. A globalizációnak nevezett folyamat egyik fő ismérve: az éles határok elmosódása, az addig elkülönülve létező jelenségek egymás közti fokozott keveredése. A küzdőművészetek világában is jól látható módon zajlanak ezek az események. A kilencvenes és kétezres években sorra jelentek meg és váltak ismertté azok a versenyszabályok és szervezetek, amelyek kifejezett célja, hogy átjárást teremtsenek az addig jórészt tagolt, elszigetelt küzdősportok-harcművészetek között.

Tovább...
 
<< Első < Előző 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5248 - 5258 / 7426