Kezdőlap arrow Sport
Sport
Mi vagyunk a bajnokok! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 16.

ImageAz Albacomp tíz évvel ezelőtt nyert először bajnokságot. Erről emlékeztek meg tegnap este az Arév Csarnokban, ahol újra lejátszották a döntőt. A főmérkőzés előtt a hajdani Videoton és az Építők csapata mérkőzött meg egymással, amire a Videoton legjobb légiósa, a lengyel Wojciech Rosinski is eljött, aki annak idején a szurkolók legnagyobb kedvence volt. A játékos 900 km-t utazott, hogy itt legyen a gálán – bár szakálla nélkül alig lehetett megismerni. (Több társát pedig a felszedett kilók változtatták meg kissé.)

Tovább...
 
Spinning Duatlont szervez az Alba Plaza Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 15.

ImageAz Alba Plaza idén ünnepli 9. születésnapját. Ebből az alkalomból június 21-én egy egyedülálló Spinning Duatlon sorozatot indítanak el. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmódra, és a sportolás fontosságára. A verseny különlegessége, hogy spinningből és futásból eddig még soha sem rendeztek duatlont Magyarországon.

Tovább...
 
A jelen nagy versenyzőivel jönnek az ifjak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 13.

ImageA Városházán köszöntötték azokat a sportolókat, akik a Budapesti MVM Öttusa Világbajnokságon képviselték hazánkat. Az eredményesen szereplő versenyzőket az Alba Volán SC vezetői is elkísérték, akik a klub jövőbeli terveiről is beszéltek – miközben városunk büszkeségei a VB-hez fűződő élményeiket osztották meg az újságírókkal.

Tovább...
 
Aranyak hulltak az Országos Vidékbajnokságon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 12.

Bíró Márk aranyérmet nyert egyéniben és Pusztai Lászlóval párosban a serdülő evezősök között az Országos Vidékbajnokságon, összetettben pedig bronzérmet vihetett haza. Az egyetemi egyéni kategóriában Karácsony Dominika jutott először célba, s Csankó Péter is aranyérmet szerzett - valamint jogot kapott arra, hogy az ausztriai ifi Világbajnokságon részt vegyen. A versenyen több, mint 1000 versenyző indult el mintegy 800 hajóval.

 
Remekeltek az ARAK-os lányok az U20-as viadalon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 12.

A Zalaegerszegen megrendezett U20-as válogatott atlétikai viadalon hárman is képviselték az ARAK-ot: Zsigovics Natália megnyerte a juniorok versenyét 400 méteren 54,78-as idővel, Nyusa Viktória 200 méteren 25,10-zel negyedik lett, Frey Virág pedig 200 méteren 25,25-tel az ötödik. Zsigovics Natinak az elmúlt időszak igencsak kedvezett, hiszen nemrég a cseheknél tartott Olimpiai Reménységek Versenyén egyéni csúccsal, 24,69-cel győzedelmeskedett a 200 méteres versenyszámban.

 
Fociiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 10.

ImageFoci a TV-ben, hideg sör a kézben, meg némi harapnivaló. A legtöbb férfinek így telnek a napjai manapság, amikor ledönti őket a fociláz. Minek is kertészkedni, vagy pancsizni a gyerkőccel, amikor rúgják a bőrt (de úgy rendesen) azok, akiket irigyel a „ház ura”, mert ő is, és olyan szívesen… A meccseket azonban nem kell feltétlenül egyedül, otthon, vagy szűkebb baráti körben végig izgulni.

Tovább...
 
Keretalakítás az Albacompnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 10.

ImageAz NB1-es kosárlabda szezon végeztével az Albacomp vezetősége máris a következő évadra koncentrál. A vezetőedzővel, Peresztegi Nagy Ákossal két évre már meg is hosszabbították a szerződést, Matus Gábor pályaedző is marad, ahogy Antal, Dávid, Hanga, Soós és Keller is (elvégre érvényes szerződésük volt és van), Bencze Zotlán viszont elhagyja a klubot. Simon Balázs egyelőre még nem döntött, ahogy a többi pozíció is kérdéses.

 
Palkovics Krisztián mégis marad Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 09.

Bár Palkovics Krisztiánt több klub is csábító ajánlatokkal lepte el az elmúlt hetekben, az Alba Volán játékosa mégis úgy döntött, hogy nem hagyja el Székesfehérvárt. A legutóbbi EBEL legeredményesebb helyi játékosa és a klub vezetői tegnap megállapodtak abban, hogy a csatár a következő szezonban is az Alba Volán berkeiben játszik majd.

 
A székesfehérvári tűzoltók diadalmaskodtak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 08.

ImageA székesfehérvári tűzoltók nyerték meg a Sárbogárdon megrendezett Gróf Széchenyi Ödön XI. Országos Tűzoltósport Verseny Fejér megyei döntőjét. Az országos versenyt június 30. és július 2. között tartják városunkban, ahol Bozsoki Tamás, Esze István, Lantos Zoltán, Laskó Gábor, Ódor Péter, Réger István, Simon Csaba, Vámi György, Vizi Ignác és Zsovák Viktor (a győztes csapat tagjai) képviselik megyénket. Tűzoltóink nemcsak az összesített versenyben, hanem egyéniben is szép eredményeket értek el: a 100 méteres akadályfutásban Simon Csaba első, Lantos Zoltán második, Vizi Ignác pedig harmadik lett.

 
Felkészülésben az atléták Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 08.

Lassan eljön a versenyidőszak az atléták számára. Az ARAK sportolói már nagyban készülnek a július végén megrendezendő Országos Bajnokságra: Listár Nikolett 200 méteren, Molnár Balázs 400 gáton, Végh Tibor 5000 méteren, Zsigovics Natália pedig 4x400 váltóban szeretné az olimpiai szintet teljesíteni. A felkészülésben segít az ARAK által szervezett Nemzetközi Olimpiai Kvalifikációs Verseny is, amelynek július 12-én a Sóstói Stadion szolgál színhelyéül.

 
Puskás-Suzuki Kupa Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 07.

Puskás Ferenc emlékére kétnapos labdarúgótornát rendeznek június 15-én, vasárnap a Sóstói Stadionban. Az elődöntőket szombaton tartják Felcsúton, vasárnap pedig 13 órakor a III. helyért, 15 órakor az I. helyért játszanak a focisták városunkban. A Puskás-Suzuki tornán négy klub U17-es együttesei csapnak össze: a görög Panathinaikosz, a spanyol Real Madrid, a Kispest-Honvéd és a Felcsúti Puskás Labdarúgó Akadémia képviselői. A meccsekre a belépés ingyenes!

 
<< Első < Előző 481 482 483 484 485 486 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5292 - 5302 / 5346