Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Szenzáció nélkül Albacomp - PVSK 97 - 77 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. február 14.

ImageNem történt semmi különös, a támadásban és véldekezésben is jobb csapat nyert. Ezzel a különbséggel a kupában is kiegyeznénk. Részletek: Albacomp - PVSK 97-77 (21-16, 29-22, 28-20, 19-19) / Székesfehérvár, 2400 néző. / Albacomp: Simon 13/3, Hanga 20/3, Crocker 20, Hollis 9/3, Jones 26/3. Csere: Keller 4, Antal, Bódi, Madár 5/3, Kertész. Edző: Braniszlav Dzunics. / PVSK: Glavinic 19/6, Hosszú 3/3, El-Amin 23/6, Tóth 19, Eilingsfeld 2. Csere: Egemonye 2, Kiss, Deák 3/3, Kovács, Lepsényi 4, Szőke 2. Edző: Szrecsko Szekulovics.

Tovább...
 
Nélkülözhetetlen az önvédelem Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 14.

ImageMihályi Attila, a Honvéd Szondi SE közelharc-kézitusa szakosztály vezető oktatója 1998 óta oktatja a Nippon Jujutsu-t. Az edzéseket a katonákon kívül civilek is látogathatják, akik olyan önvédelmi technikákkal ismerkedhetnek meg, amelyek segítséget nyújtanak a biztonság-érzés kialakulásában, és persze a gyakorlatban is védelmet adnak az erőszakos közeledésekkel szemben.

Tovább...
 
Az Árpádos lányok és a Vasváris fiúk nyerték a Kaszás Gábor-emléktornát Nyomtatás E-mail
Írta: Hagymásy András   
2011. február 14.

ImageA Videoton egykori edzőjére 19. alkalommal emlékeztek a középiskolás focisták. - A hétvégén immár tizenkilencedszer rendezték meg Székesfehérváron a Kaszás Gábor Középiskolai Teremlabdarúgó Emléktornát. A versenysorozat idén különösen sok résztvevőt mozgatott meg: kilenc lány és tizennégy fiú csapattal léptek pályára a város középiskolái. A meccsek a Németh László Általános Iskolában és a Köfém Sportcsarnokban szombaton és vasárnap zajlottak.

Tovább...
 
Egy harmadnyi jó játék nem volt elég Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. február 14.

ImageA Villach SV ellen a harmadik harmadban tudta csak átvenni az irányítást a Sapa Fehérvár AV19, ám ez nem volt elég ahhoz, hogy az addigra kialakuló hátrányt ledolgozza. Így pont nélkül maradtunk vasárnap. - Illusztris vendéget köszönthettünk az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban, a találkozót a helyszínen tekintette meg ugyanis Lyle Seitz, a legendás egykori NHL-játékvezető, aki a Magyar Jégkorong Szövetség meghívására tartózkodik hazánkban. A sportembert felesége, Wanda is elkísérte, aki - mint kiderült - Kanadában egykoron általános iskolai osztálytársa volt Mike Stewartnak, a Villach vezetőedzőjének.

Tovább...
 
OIK: Nyolc közé siklottunk Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. február 11.

ImageAz Országos Ifjúsági Kupa nyolcaddöntőjében Siklósra látogatott az Alcoa FKC, és hétgólos győzelmével a sorozat legjobb nyolc csapat közé jutott. A hazaiak 1-0-nál vezettek csak a mérkőzés folyamán; az 5. perctől egy 5-0-s szériával elhúzott a Fehérvár. A legnagyobb különbség a meccs hajrájában alakult ki, amikor tízre nőtt Rezsnyák Csaba tanítványainak az előnye.

Tovább...
 
A Szárazréti ovisoké lett a Kacor Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2011. február 11.

ImageMozdulj Kacor! címmel fergeteges sportnapot rendezett óvodások számára az István Király Általános Iskola. A verseny célja a Kacor Kupa megszerzése volt. A rendezvényen négy óvoda képviseltette magát, első helyen a Szárazréti Óvoda végzett, őket holtversenyben a Palotavárosi és a Ligetsori - Ybl Óvoda közös csapata követte. A vidám hangulatot a lelkes szülők is emelték buzdító szurkolásukkal, a verseny után pedig közös élményrajzot készítettek a gyerekek.

Tovább...
 
A Vienna érkezik Székesfehérvárra Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. február 11.

ImageKedden a Sapa Fehérvár AV19 folytatta a jó sorozatát, ezúttal Jesenicében, ahol büntetőkkel győzött. Pénteken hazai pályán a Vienna Capitals ellen is nagyon kellenek a pontok. - „Nem kezdtük jól a meccset, de a második harmadban felpörögtünk és csökkentettük a hátrányunkat, majd ki is egyenlítettünk a végén. A pontszerzéshez rendkívül nagy mértékben hozzájárult Eric Johansson pazar teljesítménye. Mások is voltak, akik jól játszottak, de azért látszottak a társaságon az utazás fáradalmai."

Tovább...
 
"Mindenhol teljesítenem kell" Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. február 10.

ImageMások jártak élen a góllövésben, nem az ő nevéhez fűzödtek a leglátványosabb megoldások, mégis jelentős szerepe volt a szombati, Újbuda TC elleni győzelemben… Horváth Bernadett nagyon hasznos tagja volt ezúttal is az Alcoa FKC RightPhone csapatának – akár a számára megszokott beálló pozícióban, akár átlövőben, illetve hátul kettes vagy hármas védőként kapott feladatot Mihály Attilától.

Tovább...
 
"Kisiklás nélkül, vaskarmokkal" Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk   
2011. február 09.

ImageA MÁV Előre SC Pro Patria Electronics röplabdásai a két héttel ezelőtti vastagon szabott duplazakót levéve (nem csak meteorológiailag közeleg a „kikelet”…) úgy tűnik, – a várakozásoknak megfelelően – ismét kikerült a gödörből és egyenes vágányon halad! A közelmúltban a kiesés veszélye is fennállt, ehhez képest (s a legutóbbi napok történései nyomán) már a Vasas elleni, bajnoki negyeddöntő kapujában toporognak izgatottan, mivel velük csaphatnak össze először az úgynevezett középszakasz kiértékelődésének befejeztével.

Tovább...
 
Győzelem Jesenicében Johansson parádéjával Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. február 09.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 büntetőkkel legyőzte idegenben az Acroni Jesenicét, ezzel továbbra is elérhető közelségben van a rájátszás. A tegnapi este kiemelkedőt nyújtott Eric Johansson, aki egymaga négy gólt szerzett! - A hosszú idő után teljes összeállításában jégre lépő Jesenice nagy elánnal vetette magát a küzdelembe. Óriási iramot diktáltak, nyomás alá helyeztek minket - igaz, kapura nem voltak különösebben veszélyesek. Nekünk viszont adódott helyzetünk: Palkovics lövésénél Fikrt kapus igazán kitett magáért.

Tovább...
 
Ifik: Minden jó, ha a vége jó Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. február 08.

ImageAz előző fordulóbeli bajnokijához hasonlóan, ezúttal is katasztrófálisan indult a mérkőzés az Alcoa FKC ifjúsági csapata számára, de az első hat perc 0-5-je után 10-7-re fordítottak, ettől kezdve a vezetésüket végig megtartva 33-29-re győzték le az Újbuda TC-t. Németh Nóra tizenegy, Gorza Kata nyolc gólt szerzett. A serdülők szintén négy góllal nyerték meccsüket.

Tovább...
 
<< Első < Előző 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5292 - 5302 / 7421