Kezdőlap arrow Sport
Sport
Döntetlen a Fradi ellen Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 30.

ImageTovábbra is veretlen csapatunk a Ligakupában - Varga István együttese szerdán este a Ferencvárossal játszott döntetlent. Ha a labdarúgás pontozásos sportág volna, a bírák valószínűleg a Vidit hirdetik ki győztesnek, mert a küzdelmes, de kecsegtető helyzetet nem hozó első félidő után a második játékrészben a mieink sokkal aktívabban futballoztak. Szinte kizárólag az FC Fehérvárnak voltak gólszerzési lehetőségei - kár, hogy a futballt valóban gólra játsszák, mert a csapat játékában leginkább ez volt a hibapont: a támadójátékunk sok kívánni valót hagyott maga után.

Tovább...
 
Nemzetközi Kupa Mérkőzés  ma este! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

ImageNemzetközi Kupa Mérkőzést játszik ma este, 19 órától az Albacomp kosárlabda csapata. A fehérvári játékosok hazai pályán csapnak össze az osztrák Klosterneuburg sportolóival. Az ellenfél összeállításában hat idegenlégióst is találhatunk: három amerikait, egy szerbet, egy horvátot és egy bosnyákot, így minden valószínűség szerint izgalmas meccsre számíthatunk. A mérkőzésre a jegyek megvásárolhatók a Jegypénztárakban és a Sportirodán.

 
A Fehérvár FC kft. nem óvott Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 29.

ImageKedden délelőtt több médium közölte a hírt, mely szerint az FC Fehérvár megóvta a Debrecen elleni – első - Magyar Kupa-mérkőzést. Klubunk leszögezi, a Fehérvár FC kft. nem nyújtott be óvást a mérkőzés eredménye ellen. Gál László Róbert korábbi ügyvezető „magánemberként” írt levelet a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, amelyben egy olyan szervezet képviselőjeként, amelynek nevében nem jogosult eljárni, magát hamisan feltűntetve óvást nyújt be az FC Fehérvár – Debrecen Magyar Kupa nyolcaddöntő első mérkőzése, Verpecz István jogosulatlan játéka ellen.

Tovább...
 
Debrecen Nagydíj felnőtt GP 2, Pelikán Kupa U 13 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

ImageA hétvégén Debrecenben és Seregélyesen versenyeztek az ALBATOLL SE játékosai. – tájékoztatta szerkesztőségünket Bánhegyi Gábor - Strobl Eszter, Letsch Péter és Nagy Sz. Levente felnőtt első, és másodosztályú versenyen szerepelt, míg Strommer Noémi, Antal Erika, Ispán Máté, Nyírő Nándor az U 13-as mezőnyben játszott.

Tovább...
 
Izgalmak a köbön Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 29.

ImageLeírhatatlanul izgalmas mérkőzésen büntetőlövésekkel nyert a Linz ellen az Alba Volán. A rendes játékidő utolsó másodpercében egyenlített a vendégcsapat, ám a végén a szerencse velünk volt. - Igencsak megfogyatkozva állt ki az Alba Volán a Linz ellen, Byström, Bonni és Martz sem állhatott Ted Sator mester rendelkezésére. Az ellenfél ezzel szemben teljes csapattal érkezett, így igen nehéz feladat várt csapatunkra.

Tovább...
 
Ingyenesen tekinthetik meg a Fehérép Alcoa FKC szerdai meccsét a diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.

ImageAz őszi szünetre való tekintettel a Fehérép Alcoa FKC női kézilabda-csapatának holnapi mérkőzését belépő díj nélkül tekinthetik meg az érvényes diákigazolvánnyal rendelkező fiatalok. A székesfehérvári Köfém Sportcsarnokban lányaink ellenfele az ASA Hódmezővásárhelyi NKC lesz. Ezen kívül még két meccset rendeznek szerdán ehelyütt: 14 órakor a serdülők lépnek pályára, 16 órától pedig ifjúsági mérkőzés zajlik.

 
A fehérvári rugbys lányok bajnoki mérkőzései Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.

ImageFRC – Batta: 14 – 7 - A sérülés hullám miatt az FRC női csapata – Gyölcsös Ferenc edző kifejezésével élve: - „serdülő kislányokkal" tudott csak kiállni a bajnokságban. A mérkőzésen csupán négy rutinos játékos szerepelhetett: Sólyom Beatrix, Kovács Judit, Pap Helga és Kaposi Anna. Az összeállítás ifjú szereplői: Mater Anett, Pintér Anett, Német Nikolet, Rideg Anna és Péter Noémi voltak. A mérkőzés 2 célját 10 ponttal Kaposi Anna szerezte, a jutalom rúgást pedig (4 pont) Pap Helga rúgta be.

Tovább...
 
Kik ellen játszanak focistáink a héten? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.

ImageAz FC Fehérvár játékosai holnap este lépnek pályára a Ligakupa 3. fordulójában az FTC ellen. A mérkőzést a Sóstói Stadionban tartják 19 órától - a közönség számára megnyitják az A, B, C, D szektorokat, valamint a vendégszektort is. A csapatra ezt követően szombaton vár egy újabb összecsapás: a Bajnoki mérkőzés 15 órakor kezdődik, s a fehérvári fiúk a Vasassal mérik össze tudásukat. Az FCF II - Csillaghegy NB III-as mérkőzése pedig vasárnap lesz 13:30-tól.

 
Négypontos meccs a Linz ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 28.

ImageNincs megállás az Alba Volán hokisai számára: a vasárnap esti győzelem után kedden ismét benépesülnek a Székesfehérvári Jégcsarnok lelátói, hiszen a Linz érkezik a Koronázóvárosba. - Nagyszerű diadalt aratott a Klagenfurt ellen az Alba Volán, a játékosok és a szakmai stáb is abban bízik, hogy kedden is lesz oka a szurkolóknak az örömre.

Tovább...
 
A Fehérvár Rugby Club kadet csapata második helyen áll a Magyar Bajnokságban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 27.

ImageA hétvégén a Fehérvár Rugby Club kadet csapata az Esztergomnál vendégszerepelt. – kaptuk a hírt Gyölcsös Ferenc edzőtől, aki elmondta: együttesük alapos vereséget mért a többszörös Magyarbajnok utánpótlás csapatára. A pontok sorát Balog Ádám (5 pont) kezdte meg, majd Boér Máté (11 pont) folytatta, de a legeredményesebb szereplő Szabó Gergő csapatkapitány volt, aki 17 pontot szerzett. Végeredmény: FRC - Esztergomi Vitézek 33 - 0.

Tovább...
 
Szoros meccs volt, de győzött az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 27.

ImageA férfi kosárlabda-bajnokság második fordulójában 95-91-re megverte az Abacomp kosárlabda csapata az Univert Kecskeméten. - Univer - Albacomp 91-95 (20-25, 30-18, 19-27, 22-25) Kecskemét, 2000 néző Játékvezetők: Földházi Tamás, Hegedüs Tibor, Győrffy Pál Attila Albacomp: Doyne 16, Hanga 4, Bell 28/18, Morison 14, Radovic 19/6 Cs: Soós, Keller Kecskemét: Horváth 22/9, Dale 11/3, Klaiber 16, Szabó 8/6, Hayes 23/12 Cs: Horti 2, Tóth 9/3

 
<< Első < Előző 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5292 - 5302 / 5625