Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
"Ne félj a vihartól, hanem tanulj meg táncolni az esőben!" Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. január 14.

ImageA magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya tizenkét pontban foglalta össze a nemzeti csapat etikai kódexét. A Mocsai Lajos által megfogalmazott morális útmutatás olyan értékrendet közvetít, mely nemcsak a férfi válogatottak, de minden sportoló számára követendő irányként szolgál!

Tovább...
 
Nagyszerű győzelem Szombathelyen Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. január 13.

ImageNagyszerű győzelmet arattunk Szombathelyen, ahol elég rég sikerült nyernünk. Az első két negyedben Jones, a harmadikban és a negyedikben Simon és Hanga vitte hátán a csapatot. Mindenki hozzátette a magáét, különösen örömteli volt a két fiatal Madár és Kertész hasznos játéka. Fontos győzelem volt a szombati szuperrangadó előtt ahol valószínű ismét kicsinek bizonyul majd a Gáz utcai sportcsarnok.

Tovább...
 
NB II - Hartyáni Gábor a téli felkészülésről Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos / Videoton FC   
2011. január 12.

Image14 edzőmeccs és pár napos ausztriai edzőtábor szerepel a Vidi II felkészülési programjában. - Január 6-án, csütörtökön megkezdte a téli felkészülést Hartyáni Gábor csapata. Az őszi keretből Izing és Somodi már az első csapattal edzenek, míg Baracskai és Margitics visszakerültek az NB II-es keretbe.

Tovább...
 
Irány Mohács! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 12.

ImageTegnap délelőtt tartották meg a Magyar Kupa negyeddöntőjének sorsolását, amelyen eldőlt, hogy az Alcoa FKC RightPhone az NBI/B nyugati csoportjának listavezetőjével, a Mohácsi TE csapatával mérkőzik a négyes döntőbe jutásért. Az MK-forduló hivatalos játéknapja február 2. Magyar Kupa, negyeddöntők párosítása: Mohácsi TE – Alcoa FKC RightPhone / Dunaújvárosi REK – DVSC-Korvex / Syma-Váci NKSE – FTC Jógazdabank / UKSE Szekszárd – Győri Audi ETO

 
Szerda, Szombathely ritmus Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. január 12.

ImageEz már az igazán sűrű része a szezonnak, hétközi fordulóval, ráadásul számunkra nehézzel - a még nehezebb hétvégi rangadó előtt. Szombathelyre nem nyerni járunk, bár azért volt rá példa bőven a csapat történelmében. A Savaria Arénába mégsem léphet pályára egyértelmű esélyesként vendégcsapat, hiszen a Falco hazai környezetben hagyományosan versenyképes bárki ellen. Ráadásul mi az utóbbi években többször igen fontos, rájátszásban továbbjutásról döntő meccseken nem tudtunk nyerni ott, nyomaszthatja tehát a sikeretlenség a csapatot.

Tovább...
 
Falco KC Szombathely - Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. január 11.

ImageJanuár 12-én, szerdán 19.00 órától Szombathelyen játszik az Albacomp kosárlabda csapata. A mérkőzésre ingyenes szurkolói busz is indul, amelyre lehet még jelentkezni a 20/364-6073-as telefonszámon. A FALCO csapatának tájékoztatása szerint a vendég szurkolók részére a bejárat a Hadnagy utca felől érhető el. Falco Szova KC Szombathely - Albacomp 2011. január 12. szerda 19.00 (felnőtt), 16.30 (U20)

 
Ifik: Gyenge első félidők Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. január 11.

ImageAz ifjúságiaknál és a serdülőknél egyaránt már a szünet előtt jelentős hátrányba került az Alcoa FKC RightPhone a BB-Békéscsabai ENKSE otthonában. Az ifiknél közel húsz perc elteltével még egyenlő volt az eredmény, de a szünetig hat góllal elhúztak a hazaiak, és végül tízzel nyerték a meccset. A fiatalabbaknál a hajrában dolgoztuk le kilencgólos hátrányunkat ötre.

Tovább...
 
Szoros meccsen pont nélkül maradtunk Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. január 11.

ImageIsmét közel állt a pontszerzéshez idegenben a Sapa Fehérvár AV19, ám a Vienna Capitals a harmadik harmadban két gólt is szerzett -a másodikat üres kapura- így otthon tartotta mindkét pontot.-Alaposan meglepte a Sapa Fehérvár a hazaiakat a találkozó elején, hiszen igen támadó szellemben kezdtük a meccset. Rendre feltűntünk a támadóharmadban, így kimondottan megérdmelten jutottunk vezetéshez Kovács révén. Az osztrákok nem sokat mutattak ekkortájt, így különösen fájó volt, hogy Ulmer mutatós átadását Dolezal a kapunkba lőtte.

Tovább...
 
Itthon is idegenben: Albacomp - Soproni KC 76-74 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. január 09.

ImageAlbacomp - Soproni KC 76-74 (25-23, 22-14, 15-19, 14-18) / Székesfehérvár, 2400 néző / Játékvezetők: Cziffra, Győrffy, Szilas / Albacomp: Simon 15/3, Hanga 15/3, Crocker 14/6, Bódi 8/6, Jones Cs: Keller, Hollis 18/9, Madár 6/3 / Sopron: Kelley 20/6, Szabó 16/9, Jarvis 8, Townes 15, Molnár 13/3 Cs: Helmeczi 2, Keresztes, Gombás, Halmai / Óriási csatában, a végjátékban nagy szívvel és hideg fejjel sikerült itthon nyernünk. Továbbra is megtartva ezzel hazai veretlenségünket egyedül a bajnokságban.

 
A hajrára fogytunk el... Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. január 09.

ImageA szezon második felének nyitómérkőzésén az Alcoa FKC RightPhone a BB-Békéscsabai ENKSE otthonába látogatott, és a két csapat őszi mérkőzésén összesen 21 gólt dobó Tilinger Tamarát és Kristina Trishchukot nélkülözve szenvedett kétgólos vereséget. A tartalékos fehérváriak a második félidő elején ugyan átvették a vezetést, de a meccs hajrájában a házigazdák 5-0-s sorozattal fordítani tudtak.

Tovább...
 
Nem borult a papírforma Salzburgban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. január 09.

ImageA számos hiányzó játékost nélkülöző Sapa Fehérvár AV19 meg tudta szerezni a vezetést a Red Bull Salzburg ellen, és a folytatásban is jól játszott, ám a hazaiak megfordították a mérkőzést, és otthon tartották mindkét pontot. - Balszerencsésen indult a bemelegítés a hazaiak számára: Markus Unterweger ugyanis megsérült. Gyorsan reagáltak az illetékesek, és előkapták a cilinderből Lukas Fritzet. Magát a mérkőzést a Sapa Fehérvár AV19 kezdte jobban: az első emberelőnyünket gólra váltotta ugyanis Fekete (0-1) - Divis hathatós segítségével.

Tovább...
 
<< Első < Előző 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5358 - 5368 / 7421