Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Négy játszmában maradt alul a Kodolányi Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 07.

ImageSümegen lépett pályára az NB I-es férfi röplabda-bajnokság legutóbbi játéknapján a székesfehérvári Kodolányi Masita FRKE. A fehérvári együttes csak egy szett megnyerésére volt jó a sümegiek otthonában, akik a legutóbbi hazai fellépésükön a Nyíregyházát is legyőzték. Részletek: Sümeg RE – Kodolányi Masita FRKE 3-1 (14, -20, 20, 19) Fehérvár: Takács, Neukum, Popovits, Deli, Gazsi, Nagy B. Csere: Csizmadi (libero), Kővári, Kiss T., Nagy R.

 
Végül "csak" országos siker... Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk   
2010. december 06.

ImageLegutóbbi előzetesünkben azt fejtegettük, ha a listavezető elleni rangadón legalább egy „szeletet” rabol a hazai kék-fehér együttes az „ünnepiből”, akkor országos-, ha meccset nyer; világszámról beszélhetünk. Az előbbi érvényesült, habár minden jelenlévő meglátása egyezik afelől, hogy sokkal több volt ebben a menetben, mint amennyi valójában kifért a „csövön”. A 3:2 vagy a 2:3 is könnyen elképzelhető végeredmény lett volna. De kezdjük az elején…

Tovább...
 
A legszebb névnap Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. december 06.

ImageNéhány nappal ezelőtt Melinda és Vivien napja volt, így az Alcoa FKC RightPhone-ból több játékos is a névnapját ünnepelte. Közülük talán Kuhinkó Vivien kapta a legemlékezetesebb ajándékot: aznap tudta meg, hogy pályafutása során először behívták a juniorválogatott edzőtáborába. A klubunkból Kuhi mellett Zsigmond Vivien is tagja a keretnek!

Tovább...
 
Ezúttal sem sikerült nyerni Grazban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. december 06.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 újabb idegenbeli vereséget szenvedett. Ezúttal a Graz otthonában maradtunk pont nélkül, így is sikerült azonabn elmozdulni az utolsó helyről, mivel a Jesenice gólkülönbsége immáron rosszabb a miénknél. - Az első játékrészben a Graz akarata érvényesült. Már az első percben próbára tette Hetényit M. Iberer, kapusunk azonban védeni tudott. A folytatásban is a hazaiak domináltak, mi pedig egyre-másra követtük el a szabálytalanságokat. Érdekesség, hogy a hazaiak játéka eközben teljesen tiszta volt, Potocan játékvezető egy ízben sem érezte úgy, hogy a fekete-narancssárgák átlépnék a határt.

Tovább...
 
Legyőztük a bajnokot!!! Albacomp - Zalakerámia ZTE KK 82-65 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. december 06.

ImageAhogy sejtettük, jó védekezés és néhány extra is kellett a győzelemhez, amellyel továbbra is tartja előkelő helyét az élmezőnyben a Dzunics-csapat. / Albacomp - Zalakerámia ZTE KK 82-65 (20-23, 28-16, 13-18, 21-8) Székesfehérvár, 2600 néző / Albacomp: Simon 11/3, Hanga 25/12, Crocker 7/3, Keller 1, Jones 23 Csere: Bódi 5/3, Hollis 10, Madár. Edző: Braniszlav Dzunics. / ZTE: Williams 20/6, Vojvoda 12/6, Wilson 21/15, Kámán 3/3, Kinter 3 Csere: Tóth 4, Bödör, Délity, Gáspár, Baki 2, Vertetics. Edző: Braniszlav Dzunics.

Tovább...
 
Kecskemét RC - Fehérvár Rugby Club kadét bajnoki: 5 - 12 / 5 - 0 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 03.

ImageSzokatlanul sáros, vizes pályán küzdött meg a Kecskemét RC-vel a Fehérvár Rugby Club kadét csapata. A mérkőzés 10. percében a kecskeméti csapat 5 ponjával megszerezte a vezetést. Ez az állás maradt a második félidő 3. percéig. Ekkor azonban Kósa Bálint csapatkapitány nagyszerű elfutásával egyenlített, s már 5 – 5 volt az eredmény-táblán.

Tovább...
 
3-0-ra nyertek a hazaiak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 03.

ImageA férfi röplabda Magyar Kupa második fordulójában HPQ Szeged - Kodolányi Masita FRKE mérkőzést rendeztek. Az Extraligában szereplő hazaiak a papírformának megfelelően 3-0-ra nyertek a két együttes párharcának odavágóján. Részletek: HPQ Szeged – Kodolányi Masita FRKE 3-0 (15, 17, 22) Fehérvár: Popovits, Takács, Gazsi, Nagy B., Neukum, Deli. Csere: Csizmadi (libero), Kővári, Kiss, Nagy R. A visszavágót december 14-én, 20 órától rendezik Székesfehérváron.

 
NB II - Hartyáni Gábor értékeli az őszi szezont Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. december 02.

ImageA jelenlegi hazai NB II-ben – futballunk második vonalában – speciális helyzetben versenyeznek az NB I-es klubok tartalékcsapatai. Ezekre a csapatokra szigorúbb – például életkori – szabályok vonatkoznak, mint „sima” vetélytársaikra, és az sem vitatható, hogy számukra a csapatépítés, a nevelés, az első csapat keretéhez tartozó játékosok „tűzben tartása” sokkal fontosabb cél, mint az eredményesség.

Tovább...
 
A bajnok jön, Mindenkire szükség lesz! Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. december 02.

ImageVasárnap 6-tól szuperrangadót játszik az Albacomp kosárlabda csapata a Zalaegerszeg ellen. Várunk minden szurkolót szeretettel, hogy segítsen a csapatnak. Többszörösen is érdemes lesz a mérkőzésre kilátogatni, mert szurkolóinknak a képen látható a csapatról készült 2011-es poszter naptárral szeretnénk kedveskedni. A csapatnak szüksége van Szurkolóink segítségére, hogy továbbra is megőrizzék hazai veretlenségüket. Albacomp - ZTE KK 2010. december 5. vasárnap 18.00 (felnőtt), 15.30 (U20)

 
Rugby Városi Diák Bajnokságot rendeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 01.

ImageA székesfehérvári Köfém pályán rendezték meg a Rugby Városi Diák Bajnokság őszi fordulóját a mini és a kölyök korosztályban. A mini korosztályban első lett az I. István király általános iskola csapata, második pedig a Munkácsy és Vasvári általános iskola vegyes csapata. A kölyök korosztályban első helyezést ért el a Németh László, Hét Vezér általános iskola vegyes csapata, míg az ezüstöt a Kossuth Lajos általános iskola csapata érdemelte ki.

Tovább...
 
Ezt szeretjük csinálni, ez az életünk! Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. december 01.

ImageEgyhetes pihenő után újra edzésbe álltak az Alcoa FKC RightPhone játékosai. A téli alapozás kezdetén Horváth Bernadettel tekintettünk vissza a szezon első felére, mely a tervek és elvárások szerint indult, majd úgy folytatódott mind csapatszinten, mind Betti számára, amire nem lehet előre készülni…

Tovább...
 
<< Első < Előző 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5435 - 5445 / 7431