Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Nagy árat fizettünk a korai hátrányért Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. november 20.

ImageAz erősen tartalékos Alcoa FKC RightPhone hazai pályán szenvedett négygólos vereséget az ÉTV-Érdi VSE csapatával szemben. A vendégek korán jelentős előnyhöz jutottak az alapembereit nélkülözni kényszerülő fehérváriakkal szemben, de a 34. percben, 11-17-es állásnál hatalmas akarással negyedóra alatt 22-21-re fordított az Alcoa. A felzárkózás azonban túl sok energiát emésztett fel, így az érdiek hajrája sikerült jobban, és 30-26-ra megnyerték a meccset.

Tovább...
 
Mol Liga: Kár ezért a meccsért Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. november 20.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata hamar megszerezte a vezetést a Steaua ellen, ám a hazaiak - jó emberelőnykihasználásuknak köszönhetően - megfordították a mérkőzést. A mieink helyzetei mind kimaradtak, így nem sikerült a pontszerzés. - Nincs rá jobb szó, lehangoló miliőben került sor a Steaua elleni fellépésünkre, jóindulattal 50 néző lézengett a lepusztult lelátókon, a minimális karbantartást is nélkülöző Mihai Flamaropol Jégcsarnok egykoron fantasztikus létesítmény lehetett, de manapság elkeserítő látványt nyújt.

Tovább...
 
Újabb szerződés az Agárdi Pálinkafőzdével Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. november 19.

ImageSajtótájékoztató keretében újították meg az Alba Volán Hocky csapat és az Agárdi Pálinkafőzde között egy éve megkötött támogatói szerződést, ami – mint minden szponzoráció – kulcsfontosságú segítséget jelent a Sapa Fehérvár AV 19 céljai eléréséhez. Az ünnepélyes sajtótájékoztató felvezetője egyben a rendezvény legfontosabb mozzanata is volt, hiszen kézjegyével látta el a kontraktust Szabó László, az Agárdi Pálinkafőzde igazgatója és tulajdonosa, valamint a klub szakosztály-igazgatója, Ocskay Gábor.

Tovább...
 
A MRSZ megállója következik... Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk, Temesvári Márta   
2010. november 18.

ImageMenetrendnek megfelelő volt, és a szerint is zajlott a legutóbbi találkozó Elsik István - a Magyar Röplabda Szövetség főtitkára - és Káldor Márk között a Sportok Házában, Budapesten. Az eredetileg félórásra tervezett összeülés egy órán keresztül tartott. Ez jelzi, hogy a két fél a hivatalos kereteken -és időhatáron- is szívesen túllépve, gyakorlatilag minden vonatkozó témáról szót ejtett, már ami a röplabdázás, a Szövetség, a Megyék (Régiók) sportélete és a MÁV Előre SC Pro Patria Electronics kapcsán hirtelen vagy előkészítetten felmerülhet…

Tovább...
 
Albacomp - Kaposvári KK Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 18.

ImageNovember 20-án, szombaton 18.00 órától a Kaposvár csapatával játszik bajnoki mérkőzést az Albacomp kosárlabda csapata. Jegyek kaphatók este 10 óráig a sportcsarnok portáján. Az U20-as csapat mérkőzése 15.30-tól kezdődik. A mérkőzés félidejében a Dávid Kornél Kosársuli játékosai tartanak bemutató mérkőzést Kertész Zsolt edző vezetésével.

 
Kevin Primeau: Nagy a különbség az idősek és a fiatalok között Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. november 18.

ImageA szponzori szerződés aláírása mellett csapatunk új vezetőedzője, Kevin Primeau, s legújabb szerzeményünk, Eric Johansson is bemutatkozott hivatalosan a sajtó képviselőinek, bár egyikük sem számított ismeretlennek a tollforgatók előtt. - A szakember leginkább az idősek és a fiatalok közötti, szemmel láthatóan nagy tudáskülönbségre hívta fel a figyelmet mondandójában.

Tovább...
 
A jó dobás Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. november 17.

ImageSokat rágódtunk az utóbbi időben a dobószázalékon, amely a két utolsó meccsünkön már kezdett egész pofás lenni. S mivel éppen egy dobóedzésen jártunk a csarnokban, evidens, hogy a hajdani remek dobó vezetőedzőt - a dobásokról kérdeztük.

Tovább...
 
Vivien volt a legjobb Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. november 17.

ImageNBI/B: Ezúttal a 13 gólos Zsigmond Vivien érdemelte ki a mérkőzés legjobbja díjat a Gyöngyös FKK hazai mérkőzésén (legutóbb Turcsányi Krisztina részesült ebben az elismerésben): Gyöngyösi FKK – Kecskeméti NKSE 35-29 (17-13)

Tovább...
 
Szentmise és emlékkoncert Fehérváron Puskás Ferenc halálának évfordulóján Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. november 17.

ImageEmlékkoncertet rendeznek november 17-én, szerdán, 15.30 órai kezdettel Puskás Ferenc halálának negyedik évfordulóján a székesfehérvári székesegyházban az Alzheimer-kór magyar áldozataiért. A Feledékeny Emberek Hozzátartozóinak Társasága a koncerttel arra a gyógyíthatatlan betegségre kívánják felhívni a figyelmet, amely világszerte 35 millió, itthon pedig mintegy 160 ezer embert sújt, s változtatja meg gyökeresen hozzátartozóik életét.

Tovább...
 
Pesterzsébeti pontszerzés Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. november 17.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata idegenben, büntetőkkel legyőzte a Ferencváros együttesét, így önbizalommal telve várhatja a hétvégi bukaresti és csíkszreedai fellépést.

Tovább...
 
Ütős egy mérkőzés volt Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk   
2010. november 16.

ImageA Nyíregyháza ütős vendéglátónak tetszett, de meg kellett szenvednie az utóbbi hétvégén főnixmadárként teljesítő MÁV Előre SC Pro Patria Electronics röplabdázó játékosaival, mire kicsikarta a győzelmet. A meghallgatottak elmondása és véleménye szerint bár az első két szett nagyon kimerítőnek bizonyult mindkét gárda számára, senki sem számított ekkora „ráadásra”. Rossz nyelvek szerint az NRK szándékosan eresztett ki, ami azért nehezen elképzelhető. Pláne, hogy a tabellán, pontegyenlőségnél a szettarány is rendkívül lényeges lehet. Kár az utolsó játszmáért… Sajnálhatják, akik kihagyták ezt a fantasztikus mérkőzést.

Tovább...
 
<< Első < Előző 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5468 - 5478 / 7431