Kezdőlap arrow Sport
Sport
A kis Sille is a Volánban folytatja Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 11.
Image20 évesen egyszer már két hónapig játszott a Fehérvár AV19 jégkorong csapatában, most, 23 esztendősen visszatér, hogy bizonyítsa, erőssége lehet az EBEL-ben szereplő alakulatnak Timotej Sille.
Tovább...
 
Szalontayval startolt a VeloClass Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 11.
Új kerékpáros klub alakult Velencén, s ha már megalakult, rögtön leigazolta a magyar pályakerékpározás sprinterklasszisát, Szalontay Sándort, aki félig már visszavonult, mivel nem kapott elég támogatást a honi szakszövetségtől. A Szőke József tulajdonolta VeloClass Velence Kerékpáros Egyesület Bogdán Csaba elnökletével, vezetésével olyan mentőövet dobott a csalódott bringásnak, amit részben már meg is szolgált, ugyanis május végén szédületes új magyar csúcsot (09:672) repesztett 200 méteren egy rangos moszkvai nemzetközi viadalon.
Tovább...
 
A legidősebb és a legfiatalabb olimpiai bajnokkal... Nyomtatás E-mail
Írta: Németh Krisztián   
2018. június 11.
ImageSzékesfehérvár adott otthont a Magyar Olimpiai Akadémia hetvenedik vándorgyűlésének, amely sporttörténelmet írt. Először fordult elő, hogy a rendezvényen részt vett a legidősebb és a legfiatalabb magyar olimpiai bajnok.
Tovább...
 
Zene és futás a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. június 11.
ImageTöbb mint száz futó vett részt az első Hajrá Zenemanók! közösségi futáson Székesfehérvár belvárosában. A Zeneiskola Tálos Edit Alapítványa által hagyományteremtő szándékkal szervezett futóesemény célja a zenei nevelés és az aktív életmód népszerűsítése. A legkisebbek az Országalmát megkerülve teljesítették a 200 méteres távot, de a legtapasztaltabbak akár nyolc kilométert is futhattak a szombat délutáni belvárosi forgatagban.
Tovább...
 
Jótékonysági közösségi futás a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. június 09.
ImageHajrá Zenemanók! címmel rendez első ízben közösségi futást a Tálos Edit Alapítvány szombaton. A történelmi Belvárosban kijelölt útvonalon több távon, 200 métertől egészen nyolc kilométerig futhatnak a résztvevők. A Zeneiskolától induló és oda is érkező futóeseményből természetesen a zene sem hiányozhat, hangszerkiállítás, táncház, népi játszóház is várja az érdeklődőket.
Tovább...
 
40 éve fut töretlenül a senior bajnok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 06.
ImageEgyszer elfutni Székesfehérvárról Kincsesbányára jó mulatság. Rendszeresen megtenni ily’ módon e távot, ráadásul 12 óra munka után, rettentő hőségben, szakadó esőben és vacogtató hidegben is – na, az már kemény dolog! Főként, ha tudjuk, hogy nem egy huszonéves fiatalemberről van szó, hanem egy ötven feletti férfiról, aki kora – és leterhelő elfoglaltságai – ellenére sorra nyeri meg senior kategóriában a futóversenyeket, s 30 éve országos csúcsot is tart 2000 m-en.
Tovább...
 
Alba: újra egy hajszál hiányzott Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 04.
ImageAhogy az első szombathelyi találkozón, a másodikon is magabiztos előnye volt az Albának a férfi kosárlabda NB I elődöntőjében a hajrához érve, ám a Falco megint higgadtabb volt a végjátékban, így 86-82-re győzött, összesítésben pedig 2-1-re vezet.
Tovább...
 
Könnyek és katarzis a szezonzárón Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 04.
ImageA 33. fordulóval véget ért a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) küzdelemsorozata. A zárókörben a már bajnok Videoton totálisan tartalékos összeállításban, több újonccal felállva 2-1-re kikapott Diósgyőrben, s mivel a Vasas kikapott 3-1-re Kispesten, a Balmazújváros pedig 3-3-ra végzett a Ferencvárossal, utóbbi két csapat búcsúzott az első osztálytól.
Tovább...
 
ÖsszetarTÓ futóverseny lesz hétfőn Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. június 01.
ImageA Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából ismét megrendezik az ÖsszetarTÓ futóversenyt, melynek célja a fogyatékkal élő gyermekek elfogadtatása ép társaikkal. Június 4-én, hétfőn 14.00 órakor kezdődik a rendezvény A Szabadművelődés Háza előtt.
Tovább...
 
Sportvasárnap a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. június 01.
ImageBajnokavatás és TESZ-futás is lesz vasárnap délután Székesfehérváron. Délután három órakor kapja meg a Videoton FC a bajnoki serleget és az aranyérmeket a Hotel Magyar Király előtti téren, délután öt órától pedig a Várkörút-Rákóczi úton várják a VII. Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért tömegfutás egyéni és csapat indulóit.
Tovább...
 
Várpalota várja a bokszrajongókat Nyomtatás E-mail
Írta: Eiler Judit   
2018. június 01.
A Felix Promotion parádés évadzáró profi bokszgálára készül szombaton a szabadtéri Thury-vár udvara helyett, az időjárás előrejelzésre való tekintettel, a várpalotai Gál Gyula Sportcsarnokban, ahol két ország klasszisai is kötelek közé lépnek. Az ellenfelek pedig 6 különböző országból érkeznek, Venezuela, Bosznia, Svédország, Horvátország, Franciaország és Olaszország.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 5346