Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Melnyik a Vidi első igazolása Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. május 26.
A kisvárdai klubrekorder (166 NB I-es meccse volt a szabolcsi klubban), az ukrán Bohdan Melnyik a Fehérvár FC első új igazolása a 2024-2025-ös idényre. A jobb oldali védőként és középpályásként is bevethető játékos 7 év után távozik korábbi csapatától, amelynek alapembere volt.
Tovább...
 
Elbukta a döntőt, de A-csoportos a DKKA női csapata! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. május 26.
A női kosárlabda bajnokság másodosztályú döntőjének visszavágóján gyorsan ledolgozta hátrányát a soproni Sportdarázs-SMAFC együttese ellen a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia, sőt, a második negyed közepéig összesítésben is jobban állt ellenfelénél.
Tovább...
 
ELF: Helytálltak a szezonnyitón a Koronázók Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. május 26.
Kiváló mérkőzésen vállalható, 43-18-as vereséget szenvedett a legerősebb európai amerikai-futball bajnokság (ELF) 2024-es idényének nyitófordulójában a Fehérvár Enthroners. Az új idényre egyértelműen megerősödött Koronázókat a legutóbbi elődöntős, korábbi bajnok osztrák Vienna Vikings csapata győzte le izgalmas, sok szép akciót hozó találkozón.
Tovább...
 
A Bécs érkezik az ELF szezonnyitóján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 25.
Május 25-én, szombaton 15.00 órától megkezdődik a European League of Football 2024-es szezonja a Fehérvár Enthroners amerikai futball csapata számára. A fehérváriak az első héten a Vienna Vikings együttesét fogadják a Takarodó úton.
Tovább...
 
Bronzérmes csapat a Városház téren - közönségtalálkozót szervezett az Arconic - Alba Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2024. május 23.
A Városháza előtt köszöntötték a szurkolók a bronzérmes Arconic - Alba Fehérvár kosárlabdacsapatát. A szerda délutáni közönségtalálkozón a rövid szezonértékelések után kötetlen beszélgetésre, aláírás vagy közös fotó begyűjtésére is volt lehetőség.
Tovább...
 
Minden eddiginél több sportbarát vett részt a 13. TESZ futáson Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 21.
Hagyományosan Pünkösdhétfőn, immár 13. alkalommal rendezte meg idén a Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért futóversenyt az Alba Regia Atlétikai Klub, a Depónia Nonprofit Kft-vel és a város Önkormányzatával közösen. A TESZ futást méltán nevezhetjük városunk egyik legnépszerűbb tömegsport-rendezvényének, hiszen ezúttal minden eddiginél többen neveztek. Nem maradhatott el a szintén hagyományos Depónia-futás sem, ahol 1500-an álltak rajthoz.
Tovább...
 
Háromszor állhattak dobogóra az FKSE öklözői Egerben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. május 21.
Kiválóan szerepeltek Európa egyik legnagyobb utánpótlás viadalán Egerben a Fehérvár Küzdősport SE (FKSE) tehetséges ökölvívói. Turós Arnold öt tanítványa indult a Bornemissza Emlékversenyen, s közülük háromnak akasztottak érmet a nyakába súlycsoportja eredményhirdetésén.
Tovább...
 
Három fehérvári arany a szezonnyitó váltó ob-n Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. május 21.
A Váltófutó Országos Bajnokság az első szabadtéri pályabajnokság, melyen az ARAK hagyományosan jól szerepel. Tizenhárom egységet indítottak idén a fehérváriak Kaposváron, az eseménnyel átadott, részben felújított Atlétikai Központban. A sikeres szereplés folytatódott, három bajnoki címmel, egy ezüstéremmel és két bronzzal gyarapodott az ARAK éremgyűjteménye.
Tovább...
 
Arconic-Alba: szerdán közönségtalálkozó a Városházánál Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. május 20.
Pénteken a ZTE elleni újabb sikerrel megszerezte a bajnoki bronzérmet az NB I-es férfi kosárlabda bajnokságban, és ezzel együtt kivívta, hogy az ősszel ismét kiléphessen a nemzetközi porondra az Arconic-Alba Fehérvár. Május 22-én, szerdán 17 órakor a Városházánál közönségtalálkozóra várják szurkolóikat, akik még utoljára itt találkozhatnak az összességében eredményes idényt produkáló alakulat játékosaival, edzőivel, stábtagjaival. A rendezvényen természetesen lehetőség lesz kötetlen beszélgetésekre, közös fotók készítésére, dedikálásra.
Tovább...
 
Női kézilabda: papírforma Fradi siker az AFKC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. május 20.
Nem történt meglepetés, a Ferencváros simán, 39-26-ra legyőzte hazai pályán az Alba FKC-t, így továbbra is a bajnoki cím első számú várományosa, míg a fehérvári alakulat két fordulóval a szezonzárás előtt a 10 .helyen áll, 3 pontra a már kieső NEKA-tól. Attól a NEKA-tól, amelynek a következő körben a vendége lesz Horváth Roland együttese! Aligha túlzás azt állítani, hogy a május 22-én, szerdán 17.00 órakor kezdődő balatonboglári összecsapáson életbevágó lesz pontot szereznie az AFKC-nak…
Tovább...
 
Dobogóért játszanak a fehérvári sportcsapatok a hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 17.
Mind az Arconic-Alba Fehérvár, mind a Fehérvár FC a dobogós helyezésért játszik a hétvégén. Ha a kosarasok nyernek a Zalaegerszeg ellen péntek este, övék a bronzérem, a Fehérvár FC pedig akár a második helyet is megcsípheti az OTP Bank Ligában. Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András közösségi oldalán is mindenkit arra buzdít, látogassanak ki a stadionba és buzdítsák a csapatokat!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 7515