Kezdőlap arrow Sport
Sport
Alba: Tóth Péter Kaposvárra igazolt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 29.
ImageNégy év után távozott az Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapatától Tóth Péter. Az elmúlt másfél évben szinte mindvégig sérülésekkel bajlódó, bedobóként és irányítóként is jó teljesítményre képes játékos Kaposváron folytatja pályafutását.
Tovább...
 
Februárig lehet korizni a Korzón Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 29.
ImageA Velence Korzó homokos plázsán megnyitott a tókörnyék egyetlen fedett műjégpályája. A 20 x 30 méteres jégfelületen a tervek szerint február 25-ig lehet korizni az időjárás viszontagságitól védve, biztonságos körülmények között.
Tovább...
 
Röplabda: Újra vertük a RÖAK-ot Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsu Press   
2017. november 28.
ImageA bajnokság első fordulójához hasonlóan a tizedik játéknapon is nyertünk a RÖAK-Sport 36 Kaposvár ellen az NB II-ben. Sziládi Viktóriáék három szettben múlták felül az ezúttal hazai pályán szerepelt somogyiakat.
Tovább...
 
Fehérvári junior világbajnokság - az év öttusa világversenye Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. november 28.
ImageAz augusztusi székesfehérvári junior világbajnokság érdemelte ki a legjobban megrendezett öttusa verseny díját a 2017-es nemzetközi viadalok közül. A hírt az UIPM (Union Internationale de Pentathlon Moderne, Nemzetközi Öttusa Szövetség) éves kongresszusán jelentették be Tbilisziben, ahol Bretz Gyula elnök és dr. Simóka Beáta elnökségi tag képviselte a magyar szövetséget.
Tovább...
 
Magyar bajnoki ezüstérem Pécsen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 28.
ImageAz idei év legrangosabb eseményét, a Magyar Bajnokságot rendezték meg Pécsen. A KID Rock and Roll SE négy formációja és három párosa kvalifikálta magát a megmérettetésre. Felnőtt C kategóriában Ender Tamás és Csomai Bettina kiváló kűrrel a dobogó második fokára állhatott fel, és magyar bajnoki ezüst éremmel térhetett haza. A páros az országos ranglistán is a második helyen áll.
Tovább...
 
Jótékonysági futás és estély Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. november 27.
ImageIsmét megrendezi két hagyományos, karitatív célú eseményét Székesfehérvár városa. Advent első vasárnapján, december 3-án jótékonysági futásra, míg az újesztendő első szombatján, január 6-án jótékonysági estélyre invitálják a székesfehérváriakat. A kezdetek óta Miklósa Erika nevéhez fűződő események bevételéből ezúttal a Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthont támogatják. – hangzott el a beharangozó sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Tovább süllyed a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 27.
ImageAz elmúlt hetekben úgy tűnt, kezd kiegyenesedni a Fehérvár AV19 az EBEL-ben, hiszen a rendkívül harmatos szereplését egy ötös győzelmi sorozattal kozmetikázta és elmozdult az utolsó helyről. Ezt követően aztán jött az újabb megtorpanás és a vereségek.
Tovább...
 
Vidi: takaréklángon is 3 pont Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 27.
ImageAz OTP Bank Ligának csúfolt labdarúgó NB I 17. körében a forduló előtt listavezető Videoton a hektikusan szereplő középcsapatot, a Paksi FC-t fogadta Felcsúton. A találkozón meglehetősen energiatakarékos módban focizott a piros-kék alakulat, láthatóan igyekezett minél kisebb erőkifejtéssel besöpörni a 3 pontot a Fradi elleni, jövő heti nagy derbi előtt. Ez sikerült is Lazovics 32. percben szerzett 11-es góljával és Nego 85. minutumban jegyzett találatával.
Tovább...
 
Rekord létszámú úszó a városi Diákolimpián Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2017. november 23.
ImageMinden eddiginél népesebb részvétel mellett, mintegy hatszáz felső tagozatos és középiskolás részvételével rendezték meg az úszás diákolimpia városi döntőjét a Csitáry G. Emil Uszodában. A „B” kategória városi döntőjén ezúttal sem állhattak rajthoz igazolt versenyzők, azonban az iskolák most először öttusázókat, szinkronúszókat és vízilabdázókat is nevezhettek.
Tovább...
 
Kishíján 60 évesen döntött csúcsot Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 22.
Egyéni és országos masters csúccsal a összetettben a 8. helyen végzett a súlyemelők felnőtt országos bajnokságán Gyolcsos Ferenc.
Tovább...
 
Szakértő edzőtől tanulj, ne a Youtube-ról! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 21.
ImageAki azonnal a lehető legnehezebb gyakorlatok kipróbálásával szeretne elmerülni a választott sportágban (mert minek bíbelődni az alapok begyakorlásával?), s mindezt „ingyen”, szakértő edző kikerülésével, az mindenképpen tanuljon a youtube-ról! Hogy megéri-e? A gerincműtéteket végző orvosoknak, izomszakadásokkal, törésekkel, húzódásokkal és rehabilitációval foglalkozó szakembereknek mindenképpen…
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 5110