Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Kiharcolva! – Székesfehérváron dől el a továbbjutás sorsa Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. március 04.
Hazai sikere után idegenben is legyőzte a MÁV Előre Foxconn a Fatum-Nyíregyházát a női röplabda Extraliga negyeddöntőjében. Lukasz Przybylak vezetőedző együttese ezzel visszavette a pályaelőnyt a párharcban.
Tovább...
 
Az Alba a szünet után kiütötte a Paksot Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. március 04.
A válogatott Eb-selejtezői okozta kéthetes szünetet követően a Paks alakulatát fogadta és verte is könnyedén 105-76-ra a férfi kosárlabda NB I felsőházában az Arconic-Alba Fehérvár. Bár még négy forduló hátravan az alapszakaszból, már két körrel korábban eldőlt, hogy jelenlegi pozíciójánál, a 2. helynél hátrébb semmiképpen sem végezhet Alejandro Zubillaga csapata, sőt, miután Debrecenben kikapott a Falco, akár még be is foghatja nagy riválisát, igaz, ez inkább elméleti sansz, mint gyakorlati…
Tovább...
 
A fáradtsággal is megküzdöttek – a Nekem mindegy csapata nyerte a 24 órás röplabdatornát Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2024. március 03.
Extrém sportnak is beillő, 24 órán keresztül egyfolytában zajló röplabdatornát rendezett a Székesfehérvári Diáktanács a Jáky Technikumban pénteken és szombaton több mint 100 játékos részvételével. A döntőt szombaton fél három körül vívták az elcsigázott csapatok, a fináléban az Arany Varázs Kecske csapata a Nekem mindegy csapatával találkozott.
Tovább...
 
Szombaton a Paks érkezik az Alba Regia Sportcsarnokba Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 02.
Az alapszakasz végéhez közeledve tovább növelheti győzelmei számát az Arconic-Alba Fehérvár együttese. A fehérváriak az utolsó rájátszáshelyért harcoló Atomerőmű SE Paksot látják vendégül március 2-án, szombaton.
Tovább...
 
Az első próba – a Volán Fehérvár fiatal öttusázói tesztelték az új akadálypályát Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2024. március 01.
A 2024-es esztendő jelentős változást hoz az öttusa és az öttusázók világában: a lovaglás helyett az akadályverseny kerül be az összetett sportág programjába. Az Alba Volánnál a szakosztály ifjú versenyzői csütörtökön délután próbálhatták ki a Börgöndi úti sportkomplexumnál kialakított OCR pályát, ami a második kialakított létesítmény az országban.
Tovább...
 
Nemzetközi mezőnyben ért fel a dobogóra a Fehérvár Lionz Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 29.
Az elmúlt hétvégén kétnapos nemzetközi bajnokságon vett részt a Fehérvár Lionz ultimate csapata. A repülőkorongosok a Seven-X nagypályás tornán osztrák, szlovák, román és szlovén csapatokból álló mezőnyben értek fel a dobogóra.
Tovább...
 
ARAK: Kerék két aranya a fedett utánpótlás Ob-n Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. február 29.
Kétszer is a dobogó legmagasabb fokára állhatott az atléták utánpótlás országos bajnokságán Kerék Patrik! Az ARAK kiválósága hármasugrásban és magasugrásban is aranyérmes lett, de ezüstérem is Fehérvárra került az U18 és U20-as korosztályok első számú hazai megmérettetésén.
Tovább...
 
Újra lőtávolba került a MÁV Előre az Extraliga negyeddöntőjében Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. február 27.
Magabiztos győzelemmel tartotta életben továbbjutási reményeit a MÁV Előre Foxconn a női röplabda Extraliga negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén Székesfehérváron.
Tovább...
 
Csongvai, Gergényi és Szabó Levente elintézte! A Vidit… Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. február 26.
A labdarúgó NB I 22. fordulójában a DVTK hazai pályán 4-0-ra legyőzte a szezon legbalszerencsésebb mérkőzését játszó Fehérvár FC-t. A jobban kezdő piros-kékektől Csongvait bő negyedóra után kiállították, rá egy percre Gergényi öngólt rúgott, majd a hajrában a két hete még a Vidiben játszó, ám aztán Diósgyőrbe kölcsönadott Szabó Levente csereként beállva duplázott. Ez az a tipikus meccs amit nagyon gyorsan el kell felejteni, levonva a megfelelő tanulságokat.
Tovább...
 
Brassóban nem termett babér a „kisvolánnak” Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 26.
A röplabdások mellett a vasárnap este másik fehérvári vonatkozású mérkőzését a jégkorong Erste Ligában az erdélyi Brassóban játszották, ahol a jóval esélyesebb házigazdák simán, 3-0-ra legyőzték a jól küzdő, de támadásban keveset nyújtó FEHA19-et.
Tovább...
 
Edzőváltás a MÁV Előrénél Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. február 26.
A MÁV Előre vezetése a mai napon azonnali hatállyal felmentette Dávid Zoltánt, a férfi röplabdacsapat vezetőedzőjét munkavégzési kötelezettsége alól és kezdeményezte munkaviszonya megszüntetését.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 7420