Kezdőlap arrow Sport
Sport
JótiFuti befutó Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. augusztus 21.
ImageA Fehérvári Heti Betevőnek gyűjtöttek adományokat a „Futunk, hogy segíthessünk!” Jótékonysági Futás résztvevői, akik augusztus 20-án, hétfőn futottak be Székesfehérvárra. Öt nap alatt közel 400 kilométert tettek meg a Székesfehérvár – Esztergom - Győr – Komárom - Celldömölk - Veszprém – Székesfehérvár útvonalon.
Tovább...
 
Sport nagyhét és Triatlon Európa-kupa Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 20.
Image2018. nyara már eddig is programokban gazdag minden napokat ígért a sportokat szeretőknek Székesfehérváron. Az idei nyári sportévadzáró rendezvénysorozat, a Fehérvári Sport Nagyhét és az Sprint Triatlon Európa-kupa augusztus 21-től 25-ig várja a sportolni vágyókat és a nézőket a Bregyóba és a Csónakázó-tó környékére.
Tovább...
 
A vitorlázás igazi adrenalinbomba! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 20.
ImageNincsen nyár Balaton nélkül. Legalábbis nekünk, magyaroknak. A hazai tengerről pedig nem hiányozhatnak a vitorlások és a vitorlás versenyek sem. A székesfehérvári Séllei Norbert és csapata a Gardazzura nevű hajójukkal kategóriájukban a második, összesítettben a huszadik helyen ért célba az idei Kékszalag vitorlásversenyen.
Tovább...
 
Alba: Keller megy, Heath jön Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 17.
ImageAddig kereste Keller Ákos menedzsere a külföldi lehetőségeket, míg végül sikerült egy igazán jó csapatot találni védencének. Az Alba (volt) centere Franciaországban, a korábbi sokszoros bajnok Pau-Orthez alakulatában folytatja pályafutását.
Tovább...
 
Olasz bringások a fehérvári dobogón Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Somos Zoltán   
2018. augusztus 17.
A 39. Tour de Hongrie hat napos versenyéből a 2. szakasz befutójának Székesfehérvár volt a házigazdája. 19 csapat 133 versenyzője rajtolt Velencén, és teljesítette a meredekebb emelkedőket és sok szintemelkedést tartalmazó pályát három gyorsasági és két hegyi részhajrával, valamint a befutó előtt két székesfehérvári körrel.
Tovább...
 
Szeptembertől újoncokat is várnak a fehérvári kempósok! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 16.
ImageMozgalmas volt az elmúlt egy év a Székesfehérvári Kempo Sport Egyesület életében. A mögöttünk lévő 12 hónap csodás világbajnoki érmekkel és sikeres öv-vizsgákkal ajándékozta meg a sportolókat.
Tovább...
 
Boykins az Alba harmadik légiósa Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 14.
ImageAlakul az új szezonra az Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapatának kerete. Bár még van néhány kérdőjel (pl Keller maradása vagy külföldre igazolása igen nagy), szépen körvonalazódik a gárda gerince.
Tovább...
 
Kedden Siófokon rajtol a Tour de Hongrie Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 14.
ImageSiófokon rendezik meg augusztus 14-én, kedden a legnagyobb magyar kerékpárverseny, a 39. Tour de Hongrie prológját. A nemzetközi országúti kerékpárverseny második szakasza 190 km hosszú, itt a befutó házigazdája csütörtökön délután Székesfehérvár lesz.
Tovább...
 
Ifikkel edzésben az Alba is Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 10.
ImageMegkezdte a közös felkészülést az előttünk álló szezonra az Alba Fehérvár NB I-es férfi kosárlabda csapata.
Tovább...
 
Pénteken már meccsel a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 10.
ImageAugusztus eleje óta már jeges körülmények között készülnek a 2018-19-es EBEL szezonra és válogatott megmérettetésekre a Fehérvár AV19 hokisai.
Tovább...
 
Rajtra kész a XXII. Cell-Cup, Magyarország legnagyobb kézilabda fesztiválja Nyomtatás E-mail
Írta: Nagy Bálint   
2018. augusztus 09.
15 ország (Ausztria, Belgium, Csehország, Feröer-szigetek, Franciaország, Izland, Izrael, Kuvait, Lengyelország, Magyarország, Németország, Norvégia Oroszország, Románia, Szaúd- Arábia) több mint 103 csapatával augusztus 12-18. között kerül megrendezésre a 22. Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivál.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 5407