Kezdőlap arrow Sport
Sport
Kettlebell, a látványos fejlődés eszköze Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 02.
ImageA kettlebellt már a cári Oroszországban is használták az erőművészek és a súlyemelők. Az orosz különleges egységek tagjai is ezzel fejlesztették mindig gyorsaságukat, állóképességüket, erejüket, s az amerikai katonai és rendfenntartási elit eszköztárából sem hiányozhat a „füles golyó”. Hazánkban is megtalálható már a fegyveres testületeknél, s az élsportolók is bátran nyúlnak utána. Sőt, még te is formálhatod vele testedet!
Tovább...
 
Hogy mi kell a judóhoz? Elmenni, ameddig lehet, és bevállalni, kockáztatni& Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 02.
Image„A gyerekekben abszolút nincsen meg még a szikrája sem annak, hogy féltsék magukat, hiszen kíváncsiak, és feszegetik a határaikat. S épp ez kell a judóhoz: elmenni, ameddig lehet, és bevállalni, kockáztatni, kicsit csibésznek lenni - persze a szó jó értelmében” – véli Bogárdi Péter, aki Fehérváron tart judo edzéseket.
Tovább...
 
Kettlebell, mint rehabilitációs eszköz? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 27.
ImageAz rendben van, hogy a kettlebellt forgatják a tengerészgyalogosok, az FBI emberei, a TEK-esek, az orosz katonák, az elit sportolók és azok a hölgyek és urak, akik e golyó segítségével szeretnének fittek, erősek, zsírtalanok lenni. De mi van azokkal, akiknek fáj a hátuk, gerincük illetve műtét után lábadoznak? Ők örökre felejtsék el a súlyokat? Ezt a témát járjuk most körül.
Tovább...
 
Székesfehérváron zárul a Tour de Hongrie második szakasza Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. február 27.
ImageMagyarország legrangosabb, a nemzetközi kerékpároséletben is előkelő helyen jegyzett országúti kerékpárosversenye a Tour de Hongrie idén is ellátogat Székesfehérvárra. Az M4 Sport ma reggeli adásában ismertették a szervezők az útvonalat: Fehérvár idén célállomás lesz, augusztus 16-án, a nemzetközi verseny Velencéről induló második szakasza zárul városunkban.
Tovább...
 
Nagy csatában vesztett a MÁV Előre Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 26.
Image2-0-ra is vezetett, ám végül nem bírta az idegek harcát és 3-2-re kikapott hazai pályán a jó erőkből álló Szolnoktól a férfi röplabda NB I alapszakaszának 19. fordulójában a MÁV Előre SC csapata.
Tovább...
 
Karintiában is nyert a FAV19! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 26.
ImageA pénteki, znojmói siker után a rájátszásba kerülés tekintetében kulcsfontosságú győzelmet aratott vasárnap este az EBEL alsóházi középszakaszának 7. fordulójában a Fehérvár AV19.
Tovább...
 
Judo - minden fehérvári sportoló éremmel tért haza Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 23.
ImageSzolnok István minden tanítványa éremmel a nyakában térhetett haza a Nemesvámoson megrendezett Veszprém Megyei Diákolimpiáról. A kis judósok annak ellenére diadalmaskodnak sorra a versenyeken, hogy bár igen mostoha körülmények között edzenek – viszont remek edzőkkel!
Tovább...
 
Kettlebellezz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. február 23.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a KETTLEBELL Neked való sport!
Tovább...
 
Lélekmozgató Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. február 22.
ImageÖt székesfehérvári intézmény csatlakozott a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és szervezetei által koordinált Magyar Parasport Napja rendezvénysorozathoz. A Lélekmozgató országos iskolai program február 22-i eseményéről a Németh László Általános Iskolában tartott sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.
Tovább...
 
Kiváló Delfines helytállás, érmekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 22.
ImageA Delfin SE fiataljai elkezdték az új versenyévadot a „Budapest Kupa” elnevezésű háromfordulós versenysorozat első körével. A fehérvári klub úszótehetségei kiválóan helytálltak, főképp úgy, hogy a legtöbbjük nem is a saját kedvelt úszásnemében indult. Ketten a dobogóra is felállhattak a Delfinesek közül: az I. korcsoportban 400 gyorson Kasó Bence, a II. korcsoportban pedig 200 méteres mellúszásban Juhász Máté.
Tovább...
 
Baczakó Péter súlyemelő emlékverseny Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. február 21.
Bódis – Szabó Katinka sérülten is teljesítette a kitűzött célt a Baczakó Péter Súlyemelő Emlékversenyen. A székesfehérvári versenyző tovább öregbíti városunk hírnevét súlyemelő eredményeivel. 
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 5217