Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Győzelem, 22 másodperccel a vége előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 31.

ImageFantasztikus mérkőzésen szerezte meg a győzelmet csapatunk Jesenicében, ahol Palkovics és Johansson góljával már 13 perc után 2-0-ra vezettünk. A vége 4-3 lett ide, hiszen a záró harmadban Durco, majd „Palkó” is betalált. - Mindkét csapat újoncot avatott, az Acroni Jesenicénél Toni Dahlman, míg a Sapa Fehérvárnál Eric Johansson készülődhetett a bemutatkozásra. A házigazdák hamar magukhoz ragadták a kezdeményezést, fiatal csapatuk lendületes jégkorongozást vezetett elő.

Tovább...
 
Nyerő védekezés: Atomerőmű SE - Albacomp 64-67 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. október 31.

ImageAzt szokták mondani, támadással lehet meccset, védekezéssel meg bajnokságot nyerni - ezúttal utóbbival meccset lehetett. Továbbra is csak keresik rendes dobóformájukat idegenben a fiúk, de az elhárítás tökéletesen működött, így kevés dobott ponttal is sikerült nyerni Pakson. Atomerőmű SE - Albacomp 64-67 (13-19, 19-18, 9-13, 23-17) Paks: Mészáros 2, Hodges 2, Pavlik 23/12, Johnson 9, Sales 22/3. Csere: Kovács Á. 2, Körtélyesi 2, Morgen 2. Edző: Horváth Imre. Albacomp: Simon 11/3, Hanga 13/9, Hollis 7/3, Keller 4, Jones 12. Csere: Bódi 6/6, Crocker 11/3, Antal, Madár 3/3. Edző: Braniszlav Dzunics.

Tovább...
 
Visszavágni a nyitányért Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 29.

ImageÓriási csata vár ma este csapatunkra Jesenicében, már csak azért is, mert szlovén ellenfelünk idei jobb eredményei ellenére is verhetőnek tűnik. És ezt nem csak az örök optimizmusunk mondatja velünk… Emlékezetes, gólokban gazdag mérkőzést vívott egymással a két alakulat az EBEL 2010-2011-es bajnokságában, hiszen a nyitányon esett egymásnak a Volán és az Acroni - Székesfehérváron. Akkor a vendégek győztek 5-4-re, köszönhetően annak, hogy a 27. percben már 0-5-t mutatott az eredményjelző. De még így is majdnem… No, az a korszak lezárult, reméljük, ma este egy teljesen más arcát mutatja csapatunk a Jesenice otthonában.

Tovább...
 
"Ad hoc" eszmecsere - "pontos" kérdésekről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 28.

A Magyar Röplabda Szövetség Kommunikációs Igazgatója (Topor Csaba) és a MÁV Előre SC képviseletője (Káldor Márk) tegnap délután szűk egy órában zajló fontos, technikai- és "sajtó-stratégiai" kérdésekről társalgott Budapesten, a Sport Házában.

Tovább...
 
Elek Bence: "Örülök, hogy a gólommal vertük meg a finneket" Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. október 28.

ImageMásodik Eb-selejtezőjén megszerezte első győzelmét a magyar U19-es válogatott, a győztes gólt Elek Bence szerezte. - Válogatottunk nem tudott pontot szerzeni a Moldova elleni első összecsapáson, ezért kizárólag egy finnek elleni győzelem esetén maradhatott versenyben a továbbjutásért vívott harcban. Szepessy László szövetségi edző az Ambrusics Norbert - Szolnoki Roland, Kelemen Dávid, Izing Martin, Farkas Norbert (Farkas Márk, 74.) - Kovács István, Windecker József, Czár Richárd - Skriba Máté, Elek Bence (Batizi-Pócsi Balázs, 71.), Ponczók Csaba (Tóth Lajos, 88.) összeállításban szerepeltette csapatát.

Tovább...
 
MOL Liga: Ismét fejet hajtott az Újpest Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 28.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata kedden este hazai pályán újfent legyőzte az Újpesti TE együttesét, ezzel megerősítette hetedik helyét a tabellán. - A mérkőzés derekára kényelmes, három gólos előnyt épített fel a Sapa Fehérvár Kiss D. egy és Hajós két góljával (3-0). Ám a harmadik harmadban egy perc alatt kétszer is betalált az UTE (másodjára fájó módon emberhátrányból), így egyszeriben izgalmas lett a meccs (3-2). A lila-fehér reményeket azonban Tóth Adrián gólja lelombozta (4-2), ezzel kialakult a végeredmény.

Tovább...
 
Ezúttal sem tudtuk bevenni Klagenfurtot Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 27.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 vereséget szenvedett Klagenfurtban. A hazaiak már 4-0-ra is vezettek, amikor Palkovics két góljával felzárkóztunk a harmadik harmadban, ám Stefan Geier gólja megpecsételte a sorsunkat. - Az első tíz perc folyamán jól tartotta magát a Sapa Fehérvár AV19 a listavezető otthonában, utána azonban egyre nagyobb mezőnyfölénybe került a KAC. Az osztrákok igen intenzíven foglalkoztatták Satosaari kapust, aki azonban a 15. percig minden próbálkozást meghiúsított.

Tovább...
 
Hosszú túra Klagenfurtba Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 26.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 számára nem Klagenfurt a kedvenc úticél: messze is van, és amióta csatlakoztunk a ligához, még nem nyertünk itt mérkőzést. Talán kedden megváltozik a tendencia. "Az első másodperctől kezdve az lesz a célunk, hogy ne kapjunk gólt. Ha ezt sikerül megvalósítani, akkor lehet esélyünk a jó eredményre. A két csapat legutóbbi meccsén vissza trudtunk jönni komoly hátrányból, de az hazai pályán történt. Ha most Klagenfurtban ekkora előnyt adunk nekik, akkor valószínűleg nem fog sikerülni ez a bravúr. A KAC jelenleg a liga legjobb csapata, kiváló légiósokkal megerősítve" - mondta Énekes Lajos.

Tovább...
 
Bronzérmes leett a két hónapja összeállt csapat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 26.

Bronzérmes lett a Pázmánd-Gárdony S.E. női ifi kézilabda csapata a Simontornyán megrendezett II. Cecei Utánpótlás Kézilabdatorna Terembajnokságon.Sokan nem tudják, de a csapat mindössze két hónapja állt össze, és olyan együtteseket utasított maga mögé, mint például a tolnaiak, akik négy éve játszanak együtt, és heti négy edzésük van. A csapat edzője Flesser Dóra, taktikai edzőjük pedig „Paci bá’”, azaz Pánczél Barnabás, aki a kézilabdázás nagykönyvébe már régen beírta magát eredményeivel.

Tovább...
 
Szolnoki Olaj KK - Albacomp 74 - 64 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 26.

ImageKommentár nélkül: Parázs hangulatú mérkőzésen kapott ki az Albacomp a legutóbbi mérkőzésen. Részletek: Szolnoki Olaj KK - Albacomp 74 - 64 (13-11, 20-14, 20-25, 21-14) / Játékvezetők: Hartyáni, Győrffy, Balog / Szolnok: Horváth 21/12, Clark 2, Trotter 13, Budimir 6/3, Báder 15/3 Cs: Fodor 3/3, Vesztergom 1, Trepák 13/3 / Albacomp: Simon 6, Hanga 5, Crocker 22/9, Keller 4, Jones 9 Cs: Bódi 6/6, Hollis 12/3

 
Edzői nyilatkozatok Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. október 26.

ImageAz Alcoa FKC legutóbbi mérkőzése után érthető volt Köstner Vilmos elégedettsége és Mihály Attila csalódottsága. A DVSC-Korvex vezetőedzője a csapata dinamikáját és szellemes támadó játékát emelte ki a vártnál biztosabb győzelem okaként. Az Alcoa FKC RightPhone mestere bízik abban, hogy az ezúttal mutatott gyengébb teljesítmény dacossá teszi a játékosait és őt magát is, így még nagyobb erővel készülnek majd a következő feladatokra.

Tovább...
 
<< Első < Előző 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5512 - 5522 / 7426