Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A sereghajtó érkezik Székesfehérvárra Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 15.

ImageA legutóbbi két hazai mérkőzésen az aktuális listavezetőt fogadta a Sapa Fehérvár AV19. Pénteken a jelenlegi ligautolsó, a Black Wings Linz utazik hozzánk. Ám az összecsapás cseppet sem ígérkezik könnyűnek. A Sapa Fehérvár AV19 igen értékes ponttal gazdagodott múlt vasárnap Salzburgban, dacára annak, hogy jópár kulcsjátékosra nem számíthatott Ulf Weinstock vezetőedző.

Tovább...
 
Mini -tenisz: az első lépés a Grand Slam tornák felé Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 14.

ImageA Magyar Tenisz Szövetség 2010-ben indította Play & Stay nevű programját, amelynek lényege, hogy a 12 évnél fiatalabb játékosok az eredetinél kisebb pályákon és puhított labdákkal ugyanazt az intenzitású játékot tudják játszani, mint a felnőttek. Egy évben közel harminc versenyt rendeznek, ahol a sportág legifjabbjai összemérhetik tudásukat. Egyre többen vesznek részt ezeken az országos versenyeken, akik között van egy móri fiú is: Gombás Péter , akit édesapja, Gombás Szabolcs edz.

Tovább...
 
Elsődleges a védekezés! Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. október 14.

ImageAz Újbuda ellen szerzett nyolccal 485-re növelte az Alcoa FKC RightPhone csapatában szerzett góljainak a számát Kristina Trishchuk, aki így már az ötödik helyre lépett előre a klub örökranglistáján. Ugyanakkor a soron következő rangadókkal kapcsolatban az a véleménye Kristának, hogy „a védekezés az elsődleges, mert gólt lőni mindenki tud.“

Tovább...
 
Telenor Hoki Kupa Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 14.

ImageAlig egy hónap múlva, november 12-14. között az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok ad otthont a Telenor Hoki Kupa nemzetközi válogatott jégkorong-tornának. Az esemény elõkészületei javában tartanak, errõl adott tájékoztatást a szervezõbizottság. A házigazda város, Székesfehérvár polgármestere, Dr. Cser-Palkovics András kiemelte, hogy a város nagy örömmel ad otthont a rendezvénynek, amelyen erõs mezõny gyûlt össze.

Tovább...
 
Újabb debütálás a kapuban Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. október 13.

ImageA bajnokság eddigi fordulóiban az Alcoa FKC RightPhone mindkét ifjúsági korú kapusának alkalma nyílott már arra, hogy felnőtt bajnokin bemutakozzon. Cziráky Fanni a Békéscsaba ellen debütált, és azóta további négy bajnokin szerepelt. Dancs Nóra a szombati, Újbuda elleni meccs hajrájában védhette először a felnőtt kapuját. Nórit erről a fontos mérföldkőről kérdeztük…

Tovább...
 
MOL Liga: Küzdelmes mérkőzésen vereség Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 13.

ImageAz edzőváltáson nemrég átesett Ferencvárost fogadta farmcsapatunk a MOL Ligában, s szinte végig partiban is voltunk ellenfelünkkel, ám a vége előtt öt perccel lőtt Jánosi-gól eldöntötte a meccset, amit a zöld-fehérek nyertek 4-2-re. - Túlzás lenne azt állítani, hogy alaposan belekezdtek volna a csapatok az első harmadban, sokkal inkább a küzdőszellem dominált. A vendégek nyilván az új edzőnek is meg akartak felelni, viszont a mieink nem sok lélegzethez hagyták jutni rutinosabb ellenfelüket. Sőt, a harmad egyes periódusaiban fiataljaink birtokolták többet a korongot, de összességében kiegyenlített húsz percet láthatott a közönség.

Tovább...
 
A mester keze Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. október 13.

ImageNem akármilyen látvány volt: a tegnap délelőtti edzésen a terembe lépve a dobóedzést végző játékosok között láttuk Braniszlav Dzunicsot is - mit mondjunk, nem lógott ki a sorból... A valaha Magyarországon játszott legjobb kezű bedobók egyike (talán csak Viktor Kuzmin, és - legyünk kicsit elfogultak - a mi Robi Shannonunk volt ilyen "gyilkos" jó napjain) nem meglepő módon tegnap is gond és csont nélkül hajigálta a gyűrűbe a labdákat, szépen egymás után...

Tovább...
 
Első meccs, első gól Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. október 12.

ImageA kapus Dancs Nóra mellett Sinka Jennifer személyében még egy újoncot avatott szombaton az Alcoa FKC RightPhone felnőtt csapata. A 16 éves átlövő az Újbuda elleni bajnoki hajrájában kapott lehetőséget Mihály Attilától, és Jenni rögtön az első támadás során nagyszerű átlövés-góllal hálálta meg a bizalmat.

Tovább...
 
MOL Liga: Edzőváltás után érkezik a Fradi Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 12.

ImageÚjabb nehéz összecsapás vár farmcsapatunkra: ma este 19 órától azt a Ferencvárost fogadjuk, ahol a napokban edzőt váltottak, így nyilván a zöld-fehér játékosok harapni fognak, hogy bebizonyítsák új trénerüknek: helyük van a csapatban. - A MOL Liga első edzőváltására 12 fordulót kellett várni, s mivel a nyáron alaposan megerősítetett Ferencváros 5 győzelemmel, 6 vereséggel és egy 1 hosszabbításos vereséggel csak a tabella hatodik helyét foglalja el, a zöld-fehér vezetők leváltották a nyáron érkezett, 66 éves svéd Hakan Nygrent.

Tovább...
 
F-EN liga Ljubljana, Szlovénia Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 11.

ImageKellemes, esőmentes rögbis idő, viszonylag jó pálya várta a magyar csapatokat Szlovéniában a F-EN liga második fordulójában. Ausztria csapata ez alkalommal sem indult a küzdelmekben. Résztvevők: a házigazda Szlovénia, Horvátország, Magyarország és a Battai Bulldogok női csapata. A Magyar válogatottal két frissen végzett játékvezető hölgy is utazott, nemzetközi tapasztalatszerzés, ill. a házigazdák által előre jelzett bírói gondok miatt. Bevetésükre nem került sor, így Kaposi Anna és Simon Judit a rögzítés-technikában jeleskedtek.

Tovább...
 
Bravúros pontszerzés Salzburgban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 11.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 igen tartalékos összeállításban utazott Salzburgba, ám ennek ellenére kiváló teljesítményt nyújtott. A hazaiak csak a hajrában tudták hosszabbításra menteni a mérkőzést, majd végül büntetőkkel otthon tartották a bónuszpontot. - A Sapa Fehérvár AV19 igen hosszú és fárasztó autóbuszos utazás után érkezett meg Salzburgba, ráadásul számos sérülttel és hiányzóval. Így nem is meglepő, hogy elsősorban a biztonságos védekezésre helyezték Ulf Weinstock tanítványai a hangsúlyt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5545 - 5555 / 7426