Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Magabiztos győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. október 11.

ImageMagabiztosan győzte le az Albacomp csapata a Nyíregyházát a bajnoki nyitó fordulóban. - Albacomp - Marso NYKK 86 - 71 (25-18, 25-12, 19-20, 17-21)/ Alba Regia Sportcentrum 2500 néző / Albacomp: Simon 6, Hanga 15/3, Crocker 7, Keller 12, Jones 18 Cs: Hollis 15, Antal, Madár 10/6, Keller V., Somogyfoki 3/3, Kertész. / NYKK: Savic 5/3, Stojakovic 15/3, Marshall 14/6, Lekli 14, Sitku 17 Cs: Siska 2, Nagy, Szarvas 4, Czinger.

Tovább...
 
Újoncavatások az újonc ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. október 10.

ImageAz Alcoa FKC RightPhone az első hat fordulót figyelembe véve az utóbbi öt idény legjobb szezonkezdését produkálta: az Újbuda TC elleni győzelemmel a megszerezhető tizenkét pontból tízet begyűjtött Mihály Attila csapata. A fehérváriak 22-11-es félidő után 39-22-re bizonyultak jobbnak az újonccal szemben. Dancs Nóra és Sinka Jennifer először szerepelt felnőtt bajnokin.

Tovább...
 
Sebzett vadként vár ránk a Salzburg Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 10.

ImageHősies küzdelemben mentett pontot pénteken este a Sapa Fehérvár. Ugyanekkor a Red Bull Salzburg súlyos vereséget szenvedett Bécsben. Így hazai pályán minden bizonnyal szeretnék majd kiköszörülni a csorbát. - "Kihoztuk a maximumot a pénteki találkozóból. Tartalékos volt a csapatunk, és az első harmadot követően úgy tűnt, elment a hajó. De ismét megmutattuk, hogy hazai pályán, közönségünk támogatásával még az ilyen nehéz helyzetekből is ki tudunk keveredni, még erős és jól játszó ellenfelekkel szemben is, mint a Klagenfurt" - mondta Énekes Lajos, pályaedző.

Tovább...
 
A csapatkapitány a megyei rangadóról Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. október 08.

ImageA Dunaújváros ellen aratott nagyon értékes győzelem után közvetlenül beszélgettünk Tilinger Tamarával, az Alcoa FKC RightPhone csapatkapitányával. Pumi mesélt arról is, hogy a kezdeti hátrány ellenére végig bízott a sikerben, és hogy teljes koncentráltsággal és elszántsággal készülnek következő ellenfeleik mindegyikére.

Tovább...
 
Tartalékosan a Klagenfurt ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 08.

ImageA Sapa Fehérvár pont nélkül maradt vasárnap Ljubljanában, pedig egy ottani győzelemmel a csapat elérte volna az 50%-os teljesítménymutatót. A KAC ellen tehát kellenek a pontok, ám számos hiányzó nehezíti Weinstock mester dolgát. "Nem tudtuk gyarapítani pontjaink számát Szlovéniában, pedig volt erre esélyünk, dacára annak, hogy nem játszottunk jól. Tommi Satosaari jól mutatkozott be a kapuban, nem rajta múlt, hogy kikaptunk. A ljubljanai játékunkban talán benne volt a Salzburg-meccs fáradtsága, de elképzelhető, hogy néhány játékosunk nem igazán professzionális módon próbálta kipihenni magát" - elemezte a múlt hétvégét Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzője.

Tovább...
 
Álmosan "nyitott az idény" az őszi fáradtságban Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk   
2010. október 07.

ImageHabár „out”-ra ment az idény első, kézről hátrapattanó – immár új technológiájú labdája…, mégsincs ok panaszra, nem rossz ómen. Miért is? Mert más elsőszámú helyszínen (Székesfehérvár, Jáky József Középiskola), új szponzorral, méltóbb és minden szempontból kellemesebb körülmények között kezdhették meg a szezont a MÁV Előre Propatria Electronics röplabdázó lányai, azaz az Extraligabeli csatározásokat.

Tovább...
 
"Mindenkire jól felkészültünk" Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. október 07.

ImageEbben a szezonban először kezdett bajnokit a cserepadon, de tízperc elteltével pályára léphetett, és gyorsan kulcsszereplővé vált Trimmel Brigitta. Az Alcoa FKC RightPhone 21 éves kapusának teljesítményét az 50%-os védési mutató mellett az is jól jellemzi, hogy a Dunaújváros elleni meccs utáni interjúkban Mihály Attila és a csapattársak is kiemelték kiváló formáját.

Tovább...
 
Juraj Durco: "Alig várom a pénteki mérkőzést!" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 07.

ImageKedden este megérkezett Székesfehérvárra a Sapa Fehérvár AV19 szlovák válogatott hátvédje, Juraj Durco. Szerdán már részt is vett az edzésen – ezt követően beszélgettünk a szimpatikus hátvéddel, valamint edzőjével, Ulf Weinstockkal.

Tovább...
 
Három játékosunkat és dr. Mezey Györgyöt díjazta a HLSZ Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. október 06.

ImageA Telki Edzőközpont adott otthont az idei HLSZ Díjátadó Gálának. Az évenként szavazásra kerülő hagyományos kategóriák győztesei közül a legjobb mezőnyjátékosnak járó Albert Flórián Díjat idén Czvitkovics Péter érdemelte ki. A legjobb kapust megillető Zsiborás Gábor Díj a Pápán védő Szűcs Lajos birtokába került. A bajnoki év legjobb 21 éven aluli játékosának felajánlott Puskás Ferenc Díjat Megyeri Balázs érdemelte ki. A legjobb edzőt megillető Puskás Ferenc Díjat Herczeg András kapta meg. A legjobb játékvezetőnek járó Puskás Ferenc Díjat a világbajnokságon is remekül bíráskodó Kassai Viktor elsöprő fölénnyel hódította el.

Tovább...
 
Először "Szilárd bácsi" ellen... Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. október 06.

ImageVincze Melinda immár hetedszer mérkőzhetett az Alcoa FKC RightPhone játékosaként korábbi csapata, a Dunaújváros ellen, de most fordult elő először, hogy egykori edzője, Kiss Szilárd ült az ellenfél kispadján. A válogatott balszélső tíz akciógóllal járult hozzá a fehérvári győzelemhez, melyek közül nyolcat az első félidőnben szerzett.

Tovább...
 
A lélek és a térd is egyre erősebb Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. október 06.

ImageNem törte meg a súlyos sérülés Hendlein Rolandot. A fiatal játékos a szurkolói ankéton elmondta, már visszatérését tervezi a bajnoki címre törő csapatba. Külön köszöntötte az ankéton Halm Rolland a névrokont, Hendlein Rolandot, aki nem ült ki az első sorba a csapat edzésről érkező tagjai közé, talán ezzel is jelezve, még nem teljes értékűen tartozik közéjük. De maximális erőbedobással dolgozik azon, hogy hamarosan csatlakozhasson a társakhoz, biztos, hogy komoly erősítés lesz, amint pályára lép. Lép mert nemcsak egészséges lesz, egyszersmint kitűnő erőbe is kerül az edzéseknek köszönhetően.

Tovább...
 
<< Első < Előző 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5556 - 5566 / 7426