Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Sűrű hétvége előtt a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 30.

ImageAnnak ellenére, hogy holnap nem lép jégre farmcsapatunk a MOL Ligában, rengeteg mérkőzés vár a hét utolsó napjaiban a különböző bajnokságokban szereplő csapatainkra. A középpontban természetesen a Salzburg és a Ljubljana elleni összecsapások állnak. - Sűrű program vár a hét végén csapatainkra. Október elsején, pénteken 19.15 órai kezdettel az EBEL hetedik fordulójában a Salzburgot fogadjuk az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. Egy nappal később, október másodikán ifjúsági csapatunk – amely múlt szombaton 12-0-ra verte az MTK-t – az Újpestet fogadja hazai környezetben, 14.30-as kezdéssel.

Tovább...
 
Szoros mérkőzés a Vasas ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 29.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata nagy csatát vívott a Vasas HC-vel, ám a jóval rutinosabb vendégek végül érvényesítették a papírformát, és elvitték mindegyik pontot Székesfehérvárról. - Jól kezdett a Sapa Fehérvár, hiszen Hegyi emberelőnyös góljával megszereztük a vezetést. A meccs derekán azonban hamar megfordította az állást a Vasas, és már nem is engedte ki az előnyt a kezéből. A meccs vége feszült hangulatban telt, amihez hozzájárult Vaszjunyin második harmadbeli arcsérülése is.

Tovább...
 
Kriszta is túl a műtéten Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FCK   
2010. szeptember 29.

ImageAz elfoglalt, érettségiző NBI-es sportolóból sajnálatos módon hirtelen időmilliomossá vált Németh Kriszta, az Alcoa FKC RightPhone átlövője. Kriszta térdszalagja elszakadt a Győr elleni bajnokin, a műtétre múlt hét pénteken került sor Székesfehérváron, és már el is kezdte a könnyed gyógytornát.

Tovább...
 
dr. Mezey mentálisan minőségi váltást vár a ZTE ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. szeptember 28.

ImageNagy szükség lesz Zalaegerszegen a Videoton szurkolóinak támogatására. - "A Zalaegerszeg egy markáns csapata a magyar élvonalnak egy igen karakán edzővel, aminek köszönhetően szervezett, jól felkészült a gárdájuk. Hazai pályán, ha lehet, még inkább motiváltak, hiszen a rendszeresen kilátogató, sok néző jó hangulatot teremt a mérkőzéseken, ezzel is segítve a vendéglátó együttest." - mondta még a másfél héttel ezelőtt esedékes találkozó kapcsán dr. Mezey György, vezetőedző, amelyet, most aktuálisan kiegészített."

Tovább...
 
Nagyszerű győzelem Linzben Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 28.

Image"Nincs porosabb, mint a tegnapi újság" - tartja a mondás. A Sapa Fehérvárra ez most különösen igaz. A pénteki fiaskó után vasárnap este teljesen más arcát mutatta a csapat, és elhozta mindkét pontot a Linz otthonából. - Igen nehéz feladata volt Ulf Weinstocknak, hiszen a pénteki súlyos vereség után alig két nap állt a rendelkezésére, hogy rendezze a sorokat, és tanítványait kihozza a hullámvölgyből. Nos, a svéd mester úgy látszik, megtalálta e bonyolult egyenlet megoldóképletét. De haladjunk sorjában!

Tovább...
 
NB II - Idegenben továbbra is veretlen a Vidi II Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. szeptember 27.

ImageLencse góllal és gólpasszal járult hozzá a Vidi II 3-0-ás győzelméhez. - Nem várt könnyű feladat Hartyáni Gábor csapatára vasárnap délután, hiszen annak a Győrnek az otthonában kellett pályára lépni, amely együttes az előző szezonban a Vidi II-öt megelőzve a Nyugati-csoport legjobb tartalékcsapata lett. Ráadásul a piros-kékek 1 hét alatt kétszer kaptak ki hazai pályán. Múlt hétvégén a Barcs vitte el Felcsútról a 3 bajnoki pontot, hétközben pedig az MTK ütötte ki a Vidi II-öt a Magyar Kupából.

Tovább...
 
Hollis remekelt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 27.

ImageEgy hetes próbajátékra érkezett az Albacomphoz csapatához Damian Hollis. A 203 cm magas, 22 éves amerikai játékos bemutatkozását közel 1500 szurkoló figyelte Székesfehérváron. Hollis 2007-ben világbajnoki ezüstérmet nyert a TEAM USA csapatával az U19-es VB-n Szerbiában, s ennek megfelelően a Kaposvár elleni meccsen 22 perc alatt 24 pontot dobott, méghozzá hármas zsákolásokkal. A fiatalember egyébként tavaly végzett a George Washington Egyetemen, ahol kezdő játékosként 14 pont, 5 lepattanós átlaga volt a NCAA-ban.

Tovább...
 
Vereség - nem emelt fővel Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 26.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 súlyos vereséget szenvedett hazai pályán a Vienna Capitalstól. Sajnos még azt sem mondhatjuk, hogy becsülettel helytállt a csapat, mert ez a produkció minden tekintetben elfogadhatatlan volt. - A Vienna Cpaitals nem sokat teketóriázott, és valósággal nekiugrott a Sapa Fehérvárnak. Már az első percekben szembeötlő volt a sebességkülönbség a két csapat között, és nem is kellett sokat várni arra, hogy ez gólokban is megmutatkozzék. A 3. percben Gratton látványosan, a háta mögött passzolt az érkező Fortiernek, aki kapásból a léc alá vágta a korongot (0-1).

Tovább...
 
"Tudásom 20%-át tudtam mutatni eddig" Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2010. szeptember 24.

ImageKifejezetten a gyakorlás céljával játszott edzőmérkőzést az Alcoa FKC RightPhone és a Siófok KC a Köfém Sportcsarnokban. A 37-26-os hazai győzelemmel zárult meccs után Olha Vashchukkal, a fehérváriak egyik leggólerősebb játékosával beszélgettünk – Kristina Trishchuk segítségével…

Tovább...
 
Kivédeni a bécsi támadásokat Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 24.

ImageMúlt vasárnap a Sapa Fehérvár AV19 megszerezte első győzelmét az EBEL idei szezonjában. Pénteken, ismét hazai pályán, meglehet a második siker is, ám a feladat ezúttal sem könnyű. - "Az első győzelmünket remélhetőleg sok-sok követi. Jól kezdtük a Zágráb elleni meccset, de tudtuk, hogy jó csapat az ellenfelünk, és ezt be is bizonyították, amikor kiegyenlítettek. A mieinket dicséri, hogy nem omlottunk össze, hanem visszavettük a vezetést, és végül három gólos különbséggel nyerni tudtunk. A játékunk is javult, de a legnagyobb különbség a felek közt a helyzetkihasználásban volt" - foglalta össze a múlt hét végi eseményeket Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 pályaedzője.

Tovább...
 
Egy ponttal nyert az Albacomp a Kaposvár ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 23.

ImageAz Albacomp férfi korsárlabdacsapata 81–80-ra nyert a Kaposvár ellen. A mérkőzésre idegenben került sor, s a KKK-nak ez volt az utolsó hazai előkészületi találkozója a bajnokság előtt. Részletek: KAPOSVÁRI KK–ALBACOMP 80–81 (19–23, 18–23, 20–16, 23–19)/ Ld: Cunningham 21, Wilson 19/9, Soós G. 11/9, ill. Hanga 21/3, Bayra 15, Lamar 13/3, Simon B. 13/3

 
<< Első < Előző 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5578 - 5588 / 7426