Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Nem sokon múlt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 13.

ImageA Moser Medical Graz 99ers otthonában jól kezdett a Sapa Fehérvár, a vezetést is megszereztük. Ám a hazaiak előbb egyenlítettek, majd a találkozó vége előtt bő két perccel a maguk javára fordították az állást. - Jól kezdte a mérkőzést a Sapa Fehérvár, mindössze enyhe mezőnyfölényben volt a Graz, Hetényi pedig minden gólhelyzetnél, így Woger és Ouellette próbálkozásánál is ragyogóan védett, sőt Ganahl szólóját is megfogta. A másik oldalon elsősorban Palkovics és Mihály okozott veszélyt, de Weinhandl is bizonyította tehetségét.

Tovább...
 
Magabiztos győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 12.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - KK Novi Sad 91 - 72 / (20-22, 21-16, 20-15, 30-19)/ Játékvezetők: Földházi, Hegedűs, Sallai / Albacomp: Simon 8/3, Hanga 20/3, Antal 2, Bódi 10/6, Keller Á. 10 Cs: Rubin 26/6, Madár 9/3, Somogyfoki 2, Keller V., Kertész 4 / KK Novi Sad: Filip 10/6, Jokic 8, Kovacevic 7, Dogo 11/6, Bunic 18 Cs: Vujosevic 7/3, Subotic 5/3, Petkovic, Seslija, Dumic 6

Tovább...
 
Messze a meglepetéstől Nyomtatás E-mail
Írta: cornexi.hu   
2010. szeptember 12.

ImageNegyedóráig reménykedhettek a meglepetésben a hazai szurkolók az Alcoa FKC RightPhone – Győri Audi ETO mérkőzésen. A kezdeti fehérvári előny után azonban a bajnok az első félidő közepén fordított, és hatgólos félidei vezetés után 34-23-ra nyerte a mérkőzést.

Tovább...
 
Nikolics és Elek Ákos voltak a Club-1941 vendégei Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. szeptember 10.

ImageA magyar válogatott volt a fő téma, de természetesen csapatunk szereplése is szóba került. Gratulációval kezdődött a szurkolói est, ugyanis Elek Ákos nem csak győztes mérkőzésről tért haza a válogatottból, de a Nemzeti Sport a csapat legjobbjának választotta a Moldova elleni Eb-selejtezőn. Sajnos azonban ezt követően kellemetlen témáról is szó esett a válogatott kapcsán, hiszen délután látott napvilágot Huszti Szabolcs nyílt levele és a szurkolókat természetesen érdekelte Elek Ákos véleménye.

Tovább...
 
Sikeres visszavágás Nyomtatás E-mail
Írta: cornexi.hu   
2010. szeptember 10.

ImageA Békéscsaba ellen négy, a Siófok ellen öt góllal járult hozzá az Alcoa FKC RightPhone sikeréhez Azari Fruzsina. A fehérváriak jobbszélsője úgy véli, az első fordulóbeli bravúr nagy lökést adott a csapatnak, és ez a szerdai, siófoki győzelemben és a mutatott, erőtől duzzadó játékban is éreztette a hatását.

Tovább...
 
Énekes Lajos: Sok múlik az idénynyitón Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 10.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 biztató teljesítménnyel zárta az előszezont, hiszen múlt hétvégén a csapat megnyerte az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornát. Hogy a jó formát sikerült-e átmenteni a szezonkezdetre, az pénteken 19:15-től kiderül az Acroni Jesenice ellen.

Tovább...
 
Újabb meggyőző produkció Nyomtatás E-mail
Írta: cornexi.hu   
2010. szeptember 09.

ImageElőször nyert Siófokon az Alcoa FKC RightPhone. A tavalyi két sikertelen Balaton-parti látogatás után a fehérváriak ezúttal magabiztosan – a második félidő közepén már kilenc góllal is vezetve – 29-32-re győzték le a Siófok KC-t. Szikora Melinda visszatért a csapatba, Németh Nóra és Gorza Kata első bajnoki gólját szerezte!

Tovább...
 
Bozsovics kivételével megérkeztek a válogatottak Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. szeptember 09.

ImageA "kicsik" délelőtt, a "nagyok" délután csatlakoztak ismét a kerethez. - Miután kedden mind az olimpiai-, mind pedig az A-válogatott lejátszotta második európa bajnoki selejtező mérkőzését, nagyjából egyheti távollét után visszatértek válogatottjaink. Gosztonyi András a héten már Sóstón edzett, miután a bosnyákok ellen eltiltás miatt nem léphetett pályára, így korábban elhagyta a válogatottat. Lencse László és Szakály Dénes a délelőtti tréningen csatlakozott a kerethez, s a mérkőzések után szokásos regenerációs munkát végezték. Három felnőtt válogatottunk közül Lipták Zoltán és Elek Ákos csak a délutáni edzésre érkezett meg.

Tovább...
 
Farmcsapatunk 5-1-es győzelemmel nyitott Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 08.

ImageA rengeteg kihagyott helyzet ellenére is fölényes, 5-1-es győzelemmel kezdte farmcsapatunk a MOL Liga 2010-2011-es szezonját hazai környezetben az Újpest ellen. Örömteli, hogy fiataljaink hátrányból fordítva győztek magabiztosan. - Magabiztos győzelemmel kezdte csapatunk a bajnokságot, de figyelemre méltó, hogy az első harmadban számolatlanul hagyták ki fiataljaink a helyzeteket, ami meg is bosszulta magát: egy kontrából Roczanov az ellenfélnek megszerezte a vezetést.

Tovább...
 
Tornagyőzelem Ausztriában Nyomtatás E-mail
Írta: cornexi.hu   
2010. szeptember 08.

ImageAz elmúlt hétvégén Wiener Neustadt-ban szerepelt az Alcoa FKC U11-es csapata. Virincsik Anasztázia tanítványai valamennyi mérkőzésüket fölényesen nyerve végeztek az első helyen, és a legjobb kapusnak járó külödíjat Bíró Benita vehette át.

Tovább...
 
La Grandi Kupa tizedszer Fehérváron! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 08.

ImageSzeptember 11-én és 12-én rendezi meg a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE Székesfehérváron a La Grandi felnőtt férfi röplabdatornát, amely ebben az esztendőben jubilál, hiszen tízéves évfordulójához érkezik a hagyományos felkészülési torna. - kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől. Emlékeztetőül a tavalyi, IX. La Grandi végeredménye: 1. Dunaferr 2. Dág 3. Veszprém.

 
<< Első < Előző 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5611 - 5621 / 7421