Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Ifj. Ocskay Gábor Emléktorna a hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 03.

ImageSzombaton és vasárnap kerül sor az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornára, amelynek keretében idén is az Olimpija Ljubljana, a Vienna Capitals és a Graz 99ers látogat Székesfehérvárra. A tornát tavaly megnyerte a Sapa Fehérvár, idén is ez a cél. - Az impozáns Giusto Étteremben tartott sajtótájékoztatót a Sapa Fehérvár. Ennek fő témája természetesen a hétvégi torna volt. Tóth István, az Alba Volán Zrt. vezérigazgatója beszédét Ocskay Gáborra emlékezve nyitotta.

Tovább...
 
Nagyon sokat segíthet a közönségünk Nyomtatás E-mail
Írta: cornexikezilabda.hu   
2010. szeptember 02.

ImageRádl Tímea csak a lelátóról nézhette a csapata Békéscsaba elleni mérkőzését Zilahon, mivel egy nappal korábban bokasérülést szenvedett. Az Alcoa FKC RightPhone beállója ezen a héten már edzésbe állhatott, és bizakodóan várja a szombati bajnoki rajtot, melyen reményei szerint pályára fog lépni a viharsarkiak ellen.

Tovább...
 
Lencse László a Vidi játékosa marad Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. szeptember 02.

ImageNem jött létre a Videoton FC és a görög AO Kerkira közötti megállapodás az átigazolási időszak végéig – Lencse László marad a Videoton játékosa. - A fehérvári klub sportszakmai vezetése, és menedzsmentje is támogatta azt az elképzelést, hogy Lencse egy külföldi, élvonalbeli bajnokságban rendszeres játéklehetőséghez jusson. A szerződés azonban nem jött létre, egyrészt a megegyezésre rendelkezésre álló idő rövidsége miatt, másrészt mert a görög fél olyan igényeket támasztott, amely ellehetetlenítette volna Lencse László felkészülését a Wales elleni, olimpiai válogatott-mérkőzésre.

 
Az EBEL-csapat hozta a kötelezőt a farmcsapat ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 02.

ImageA Sapa Fehérvár EBEL- és farmcsapata házi rangadót vívott. A rutinosabb EBEL-csapat végül a várakozásoknak megfelelően végig kézben tartotta a meccset és le is győzte a nagyszerű hozzáállással jégre lépő farmcsapatot. - A Sapa Fehérvár Satosaatit, Ondrejciket és Mihályt nélkülöző EBEL-csapata a várakozásoknak megfelelően nagy mezőnyfölényben játszott, ám a határtalan odaadással küzdő farmcsapat cseppet sem bizonyult könnyű ellenfélnek. A találkozón végül magabiztosan győzött a rutinosabb fél, ám a kitűnően felkészített fiataljaink teljesítménye több mint biztató a Mol Liga kezdete előtt.

Tovább...
 
Hat Vidi-játékos a válogatottakban Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. augusztus 31.

ImageLázár, Lipták és Elek a felnőtt, míg Szakály, Lencse és Gosztonyi az U21-es válogatott keretével készül. - A hétvégi bajnoki fordulót követően, hétfőn találkoztak Telkiben a válogatott keretek tagjai. Mint ismeretes, U21-es válogatottunk szeptember 4-én 17.30-kor, Székesfehérváron fogadja Wales válogatottját, amely a mieink legnagyobb riválisa a csoportban az első helyért folytatott küzdelmekben. A felnőtt válogatott egy nappal korábban, péntek este 20 órakor lép pályára Svédországban. Ez lesz Egervári Sándor első tétmérkőzése a válogatott élén.

Tovább...
 
Ulf Weinstock: "Még 30-40%-kal több van bennünk" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. augusztus 31.

ImageSapa Fehérvár AV19 vezetőedzője honlapunknak a felkészülési időszak eddigi tanulságairól beszélt. A mester optimistán várja az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornát, ahol jó játékot remél a csapatától. Jópár hete zajlik a felkészülés. "Milyen benyomásokat szerzett a csapatról?" - "Azt gondolom, hogy két és fél jó meccset játszottunk, és ugyanennyi rosszat, de akadtak jó periódusaink ezek alatt a mérkõzések alatt is. Ez mindig így van a felkészülés során. Volt, hogy öt és volt, hogy tizenöt percen át játszottunk jól. Összességében azt mondhatom, még nem vagyunk elég jók."

Tovább...
 
Kézilabda: mérkőzések Zágrábban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 30.

ImageAz Alcoa FKC RightPhone felnőtt és ifjúsági csapata is Zágrábban járt a hétvégén, hogy megmérkőzzenek a a Lokomotiva Zagreb-bel. Ennek során az ifik egygólos győzelmet arattak, a Rádl-Szikora-Tilinger-Vincze-Vashchuk ötöst nélkülözni kényszerülő felnőttek pedig ugyanilyen arányban maradtak alul a horvát bajnokság tavalyi másodikjával szemben.

Tovább...
 
Vereséget szenvedett csapatunk Debrecenben Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. augusztus 30.

ImageA DVSC-Teva az ősz rangadóján, Debrecenben, 3-1-re legyőzte a Videotont. Sándor góljával vezettünk, de a Loki fordított. - Az NB I őszi csúcsrangadóján, Debrecenben, mindkét csapat alaposan felkészült a másikból. Dr. Mezey György is új hadrendet, három belső védős felállást választott. A terület szűkítésére a védők mögé betett bepasszok hatástalanítására alkalmas rendszer az első félidőben jól működött, igaz, ennek az volt az „ára”, hogy a meccs nem volt különösen látványos, inkább nagy pozícióharc, taktikai csata folyt a pályán. A legnagyobb helyzetek így is a Vidi előtt adódtak, mind Lázár kapufát súroló lövése, mind Horváth Gábor szöglet utáni fejese nagyon közel volt a gólhoz.

Tovább...
 
A Vidi II játékosai örülnek az MTK-nak Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. augusztus 27.

ImagePapizsanszkij Artur és a nagy Magyar Kupa kalandokat átélt Fejes András is egyértelműen kijelentette: "a csapat örül az NB I-es ellenfélnek" Honlapunk megkereste a Vidi II két alapemberét, a hosszabb ideje sérülésekkel bajlódó Papizsanszkij Arturt, és a 22. születésnapját a mai napon ünneplő Fejes Andrást. Papizsanszkij már a sorsolás előtt, közvetlenül a Verőce elleni MK meccs után elárulta, hogy ő legszívesebben egy erősebb NB I-es csapat ellen játszana a következő fordulóban. Nos, kívánsága meghallgattatott, ugyanis szeptember 22-én az MTK látogat Felcsútra.

Tovább...
 
Fontos bérletvásárlási információk Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. augusztus 26.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 tájékozatatja szurkolóit, hogy a bérletvásárlás szeptember 1-jén 17:00-kor indul az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok jegypénztárában. A bérletek megvásárlására szeptember 1-2-3-án 17:00 - 20:00 között lesz lehetőség az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok jegypénztárában, ezt követően pedig csak a mérkőzések alkalmával. A bérletek az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornára is érvényesek lesznek már.

 
Pénzbüntetést kapott a Vidi a füstgyertyák miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 26.

A Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága 200 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a Videoton FC-t. A klubot – a szankciót elrendelő határozat szerint – azért büntette meg a bizottság, mert a szurkolók a legutóbbi találkozón pirotechnikai eszközöket vittek a lelátóra, és azokat használták is a 62. percben....

 
<< Első < Előző 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5633 - 5643 / 7421