Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Ideges mérkőzésen magabiztos győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. augusztus 25.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 meglehetősen paprikás találkozót vívott a DAB.Docler otthonában. Amikor a játékra összpontosítottunk, szép dolgok történtek a jégen - végül három emberelőnyös találattal 1-3-ra nyertünk. - Az első harmadban rengeteg szabálytalanság tördelte a játékot, a mieink számos felesleges kiállítással hozták magukat nehéz helyzetbe. Az emberhátrányos védekezésünk szerencsére kifogástalanul működött, sőt, amikor mi kerültünk fórba, egy végletekig kijátszott akció végén Palkovics a Sapa Fehérvárt juttatta vezetéshez (0-1).

Tovább...
 
A jelenlegi keretből Lipták szerezte a legtöbb gólt a DVSC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. augusztus 24.

ImageA Videoton és a Debrecen 56. bajnokijára készül, csapatunk 9 éves hajdúsági nyeretlenséget búcsúztatna. A két klub az élvonalban eddig 55 alkalommal találkozott, a bajnoki premierre az 1979/1980-as szezon 4. fordulójában került sor, az 1979. szeptember 5-én, a Sóstói Stadionban rendezett derbi 1-1-es döntetlennel zárult, hazai oldalról Burcsa Győző volt eredményes. Az örökmérleg a Lokinak kedvez, az eddigi 55 találkozón csapatunk 18, a Debrecen 23 sikert ünnepelhetett 14 döntetlen mellett, a gólarány 82-65 a hajdúságiak javára.

Tovább...
 
Nikolics: "Csak tettem a dolgomat, gólt rúgtam" Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. augusztus 24.

ImageA Ferencváros elleni döntetlennel a tabella élére állt a Vidi. A „pontos” gólt szerző Nemanja Nikolicsot faggattuk: „Nagyon jól jött ez a gól nekem is, és a csapatnak is. Kevesebb lehetőséget kaptam eddig, de úgy éreztem, kivárom az én időmet, és akkor megrúgom majd a gólomat. Hittem magamban, és miután beszéltem a Mesterrel, éreztem, hogy ő is hisz bennem, ezért nem volt problémám azzal, hogy csak a kispadon kezdtem. Hogy miért ott, arra egyszerű a válasz: Szoszi és Vujo (Alves és Vujovics) jól játszottak, gólokat rúgtak, ezért ők kerültek a csapatba."

Tovább...
 
Tovább csiszolni a játékot Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. augusztus 24.

ImageNehéz estén vannak túl az Alba Volán hockycsapatának játékosai, hiszen a Medvescsak Zágráb meglehetősen magabiztos győzelmet aratott Székesfehérvárott. Kedden Dunaújvárosban vendégszerepel a Sapa Fehérvár AV19, ahol remélhetőleg már jobban működik majd a csapatjáték. - Kedden 18:00-kor indul útjára a korong Dunaújvárosban, amikor is kezdetét veszi a Sapa Fehérvár AV19 hatodik edzőmérkőzése. Van honnan előrelépniük a fiúknak, ez nem is kérdés.

Tovább...
 
A Megfizethetetlen... Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk   
2010. augusztus 23.

ImageMegállapítom, hogy a hiányzó nevezési dokumentumok – APEH igazolása, VPOP igazolása, bírósági kivonat – megérkeztek. Megállapítom továbbá, hogy a Sportszervezet a nevezési díj befizetését és a tagdíj befizetését – mint a nevezés feltételét – teljesítette. Tájékoztatom, hogy a Versenyzési engedély regisztrációs díját is befizette a Sportszervezet. Megállapítom továbbá, hogy „Késedelmes nevezés büntetése” címen (VK 1. sz. melléklet 6. pont) 20.000,– HUF büntetést köteles fizetni...

Tovább...
 
Vereséget szenvedett farmcsapatunk Grazban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. augusztus 23.

ImageAz osztrák másodosztályú ATSE Graz vendégeként lépett jégre a Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata. Fiataljaink jól helytálltak, ám a rutinos osztrákok emberelőnyeik kihasználásával a maguk javára döntötték el a mérkőzést. - A hazaiak már az első emberelőnyükből megszerezték a vezetést, Philipp Winzig lőtt a kék vonalról, ikertestvére, Dietmar jó érzékkel piszkált bele a korongba, esélyt sem hagyva kapusunknak (1-0). Mi is megmutattuk, hogy van egy-két jó emberfóros figura a tarsolyunkban, Kiss volt a befejező ember (1-1).

Tovább...
 
A Videoton és a Fradi megosztozkodott a pontokon Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. augusztus 22.

ImageTovábbra is a Videoton mumusának számít a Fradi, nem sikerült legyőznünk a Sóstón a zöld-fehéreket. - Bár a mérkőzés előtt a Vidi számított esélyesebbnek, a vendég Ferencváros nagyon szervezetten futballozott. Jól zárta le a területeket, és ez nem csak a védelem közepére, de a szélsők előtti sávokra is vonatkozik. A Vidi nem tudta a saját játékát játszani, de még így is meglepő volt, a játék képéből nem következett, hogy a vendégcsapat szerzett vezetést. Igaz, nem kidolgozott helyzetből, hanem egy szerencsésen megpattanó labdából: Andrezinho lövése irányt változtatott a menteni igyekvő Liptákon.

Tovább...
 
Rúgják már a bőrt a lányok... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 20.

ImageDr. Cser-Palkovics András köszöntötte a nemzetközi futsaltornára érkező sportolókat Székesfehérváron. „Nagy öröm számunkra, hogy a női futsal eddigi talán legrangosabb magyarországi rendezvényének Székesfehérvár adhat otthont. A „Hat Nemzet Kupája” nyugodtan mondhatjuk, hogy egyedülálló kezdeményezés talán nemcsak Magyarországon, hanem Európában is.” – mondta a politikus beszédében, amelyet angol és orosz nyelven tolmácsoltak a focista lányoknak.

Tovább...
 
Vasárnap zárul a Mozdulj Velencei-tó szabadidős sportprogram-sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 20.

ImageIdén nyáron újra megmozdult a Velencei-tó! A szabadidős eseménysorozat szervezői négy település öt strandján és két sportpályáján várták a mozogni vágyókat. Az elmúlt évekhez hasonlóan a Mozdulj Velencei-tó Sporttalálkozóval ér véget a program: augusztus 22-én, vasárnap, Gárdonyban, az agárdi Napsugár Strandon három sportágban, streetballban, strandfociban és strandröplabdában mérik össze egymással a tudásukat a csapatok.

Tovább...
 
Ezúttal meggyőző különbség a Csíkszereda ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. augusztus 20.

ImageLadányi és Vas Márton a tegnapihoz hasonlóan ezúttal is betalált, de mellettük Nagy Gergő, valamint a duplázó Horváth András is eredményes volt, így csapatunk negyedik edzőmeccsét 5-1-re nyerte a HSC Csíkszereda ellen.-Ismét ideges hangulatú mérkőzést vívott egymással a Sapa Fehérvár AV19 és a HSC Csíkszereda együttese. A nehéz feladatát ma este jól megoldó Haszonits játékvezetőnek gyakorlatilag a kezdő bedobástól fogva bőven akadt dolga, elsősorban a sorozatos vendégszabálytalanságok miatt.

Tovább...
 
Pruknernek változtatnia kell az összeállításon Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. augusztus 19.

ImageA Ferencváros múlt hétvégi csapatából Sztanics eltiltott, Balog viszont felépülhet. - A Ferencváros „újonc” csapata a hetedik helyen végzett a Soproni Liga legutóbbi idényében. Miután a 11. helyen, szűkebb, mint kétmeccses előnnyel a kiesőhely előtt telelt a Fradi, a „végeredmény” akár jónak mondható is volna – de nem kétséges, a szurkolók ennél sokkal jobb szereplésre, sőt sokkal jobb játékra számítottak.

Tovább...
 
<< Első < Előző 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5644 - 5654 / 7421