Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Szakály és Nikolics, Prukner "titkáról" Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. augusztus 18.

ImageHonlapunk arról kérdezte Szakályt Dénest és Nemanja Nikolicsot, vajon a Fradi mire lesz képes az új szakvezetővel? - Mind Dini, mind pedig Nikó évekig dolgozott együtt Kaposváron Prukner Lászlóval, aki az idei bajnokságtól az FTC mestere lett. Ha valakik hitelesen szólhatnak róla, hát ők igen! A szombati mérkőzés előtt pedig még érdekesebb lehet a kérdés: mire viheti a vezetőedző a fővárosban?

Tovább...
 
Nemzetközi futsaltornát rendeznek Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 18.

ImageMagyarország eddigi legnagyobb nemzetközi női futsaltornáját rendezi meg Székesfehérváron az Alba Vesta SE. A tornára pénteken és szombaton kerül sor a Köfém Sportcsarnokban, amelyre öt külföldi csapat kapott meghívást. A Hat Nemzet Kupáján Csehország, Montenegró, Olaszország, Svájc, Ukrajna és Magyarország női teremlabdarúgói mérkőznek meg egymással. A meccseket a FIFA hivatalos futsalszabályzata szerint rendezik meg.

Tovább...
 
Nyögvenyelős győzelem a harmadik edzőmeccsen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. augusztus 18.

ImageTovább folytatta csapatunk a felkészülési mérkőzések sorozatát, hiszen a München elleni két találkozó után ezúttal a HSC Csíkszereda látogatott Fehérvárra. Paprikás hangulatú összecsapáson győztünk 3-1-re. - Bár a felkészülés ezen szakaszában természetesen nem az eredmény az elsődleges, azért az EHC elleni két vereség után mindenképpen javítani akartak a kék-fehérek. Mind játékban, mind eredményességben.

Tovább...
 
18. győzelmünkre készülünk az FTC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. augusztus 17.

Image76 bajnokin van túl a Vidi és az FTC, csapatunk javítana az örökmérlegen, a fővárosiak az eddigi meccsek majd felét megnyerték. - A Videoton és az FTC eddigi 76 élvonalbeli derbijéből 37 zárult a zöld-fehérek sikerével, 22 alkalommal született döntetlen, míg egyesületünk 17 diadalt ünneplhetett, a gólarány 130-78 a IX. kerületiek javára. A Sóstói Stadionban lejátszott bajnokikon is a Ferencváros áll jobban, a 37 fehérvári meccsből 14 a vendég, 9 pedig a hazai gárda sikerével ért véget, 15 alkalommal pedig megosztoztak a felek a pontokon. A mi pályaválasztásunkkal lejátszott derbik gólaránya 51-42 a rivális javára, csapatunk a szombati rangadón javíthat a zöld-fehérek elleni statisztikán.

Tovább...
 
Svéd edző és bajnok légiósok a HSC-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. augusztus 17.

ImageA München elleni két mérkőzés után az Alba Volán hocky csapata tovább folytatja a felkészülést a bajnokságra, ezúttal a HSC Csíkszereda ellen játszanak edzőmeccseket a mieink kedden és szerdán hazai környezetben. Az idény első felkészülési mérkőzést játszotta le a HSC a hétvégén, méghozzá a szlovák másodosztályú HK Dukla Michalovce otthonában, ahol a rendes játékidőben 3-3-ra végeztek a felek, ám büntetőkkel 4-3-ra győzni tudott a MOL Ligás együttes, így sikerrel vette a felkészülés első állomását.

Tovább...
 
Az Albacomp kosárlabda csapatának felkészülési programja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 15.

ImageHétfőn kezdi meg felkészülését az Albacomp kosárlabda csapata. A sportolókat Matus Gábor másodedző irányítja majd. A válogatott játékosok és Braniszlav Dzunics augusztus 30-án fognak csatlakozni a csapathoz. A felkészülési program során, szeptember 9 - 11. – én felkészülési tornára kerül sor Nyíregyházán. Résztvevő csapatok: Nyíregyháza, CSM Oradea, KK Novi Sad Panonska Banka, Albacomp.

Tovább...
 
A VIDI 3-0-ra legyőzte a listavezető MTK-t! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. augusztus 15.

ImageA Videoton - rekkenő hőségben - magabiztos játékkal, szép gólokat szerezve győzött a Hidegkuti Stadionban. Volt miért törlesztenie csapatunknak az MTK ellen, hiszen a legutóbbi szezonban nem túl jól sikerültek számunkra a kék-fehérek elleni meccsek – ráadásul Garami József tanítványai hibátlanul, két győzelemmel kezdték a szezont. Nagy taktikai csatára volt kilátás, és így is lett. A hazaiak három belső védővel igyekeztek elszívni a levegőt Alves és Vujovics elől, sőt, miután a mérkőzés elején a két szélső védő, Szabó és Vadnai is alig merészkedett föl, ez „beton” ötvédős játékot jelentett.

Tovább...
 
Ismét a München nyert Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. augusztus 15.

ImageA Sapa Fehérvár és a München szombati találkozójából újfent a német csapat került ki győztesen. - Akárcsak pénteken, tegnap is a München szerezte meg a vezetést, ám Vas Márton és Vaszjunyin góljaival megfordította az állást a Sapa Fehérvár. A szünet előtt egyenlíteni tudott a vendégcsapat, így minden nyitott volt a pihenő alatt. Paprikás játékrésszel folytatódott a meccs, ahol Mihály révén egy gólt ért el a Sapa Fehérvár, ám a németek kettőt, így a befejező húsz percre ismét a hátrány ledolgozása volt a feladat.

Tovább...
 
Tizedik Hungária körúti sikerünk következhet Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. augusztus 13.

Image83. bajnokijára készül egyesületünk az MTK ellen, a két gárda eddig váltakozó sikerrel vívta meccseit. A párharc eddigi meccseiből 20 zárult pontosztozkodással, az MTK 34, a Videoton 28 alkalommal tudott nyerni. Érdekesség, hogy kevesebb sikerünk ellenére a gólarány nekünk kedvez, 116 találatra az MTK 109 alkalommal felelt. A Hungária körúton játszott 41 bajnokin a Vidi 9 győzelmet ünnepelhetett, szintén 9 találkozó zárult pontosztozkodással, míg a kék-fehérek 23 sikert ünnepelhettek saját pályájukon. A 41 fővárosi bajnokin csapatunk 48 gólt szerzett, míg az MTK 66 alkalommal vette be a kapunkat.

Tovább...
 
Erőfelmérő a München ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. augusztus 13.

ImagePénteken megkezdi a felkészülési mérkőzéseinek sorozatát a Sapa Fehérvár AV19. Az ellenfél egykori sikeredzőnk, Pat Cortina csapata, a német élvonalban érdekelt EHC München lesz. - Az EBEL nem osztrák csapatai közül a Sapa Fehérvár AV19 mutatja meg először magát az előszezonban. Ulf Weinstock vezetőedző kíváncsian várja, hogy mire képes az új csapata egy a felkészülésben előrébb tartó ellenféllel szemben.

Tovább...
 
Jótékonysági futást szervez a székesfehérvári sportoló, Lajkó Csaba Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 12.

ImageEgy jótékonysági futással szeretné Ónod faluját segíteni az árvíz okozta károk helyreállításában a székesfehérvári Lajkó Csaba. A sportoló elsősorban ultrafutással foglalkozik, s most arra vállalkozott, hogy segísen az árvízkárosultakon. Augusztus 13-14-15-én egy jótékonysági futást szervez. Mint mondta: eddig nagyon sokan jelentkeztek felhívására az ország minden pontjáról. Sőt, a futók lelkesedése minden képzeletét felülmúlta. A programhoz pedig még mindig lehet csatlakozni!

Tovább...
 
<< Első < Előző 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5655 - 5665 / 7421