Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A főszereplők... Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. augusztus 12.

ImageAlaposan átalakult és az eddig is rendkívül magas szintű szakmai munkát minden eddiginél komolyabb váltja fel fehérvári utánpótlásban. Örömteli, hogy ezzel párhuzamosan az utánpótlás-bajnokságok is népes mezőnnyel rajtolnak ősztől. Mi több, a legnépesebbel, hiszen a juniorokon kívül minden korosztályban nőtt az indulók száma. De menjünk sorrendben – nem csak utánpótlás vonalon. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a MOL Liga küzdelmeiben kilenc csapat versenyez, közöttük természetesen a Sapa Fehérvár AV 19 farmcsapata.

Tovább...
 
Rugby Kupa Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 11.

ImagePár nappal ezelőtt rendezték meg a IV. Velencei Beach Rugby Kupát. A megmérettetésre közel kétszázan jelentkeztek. A legjobbnak a férfi kategóriában a KARC Kecskemét bizonyult. Második lett a Gyöngyösi Farkasok, harmadik a Battai Vegyi Gyümi, negyedik az Internésönöl Hurkatöltők, az ötödik helyen pedig a Velencei Kék Cápák végeztek.

Tovább...
 
A fehérvári hocky csapatot érintő változások Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. augusztus 11.

ImageA csapatoknál javában zajlik a felkészülés. Lassan nyakunkon a jégkorong-bajnokság, éppen ezért érdekes lehet, miként alakul a következő idény versenykiírása. A legfontosabb azonban a Sapa Fehérvár AV 19-et érintő szabályok. - Egy korábbi ligaülésen döntöttek a fehérvári csapat OB I-es rájátszásbeli szabályairól, ami elsősorban az erő-, vagy ha úgy tetszik, esélykiegyenlítésről szólt. No persze, ennek életbe lépéséhez még a Magyar Jégkorong Szövetség elnökségének áldása szükséges…

Tovább...
 
Bede fújja a sípot a Hidegkuti Stadionban Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. augusztus 11.

ImageAz MTK elleni, szombati Vidi mérkőzést Bede Ferenc dirigálja majd. Segítői Vígh Tibor és Tóth István lesznek. - A Szolnokon született Bede, októberben lesz 45 éves. A játékvezetői vizsgát, 1985-ben a Budapesti Labdarúgó Szövetség (BLSZ) XIV. kerületi Játékvezető Bizottsága előtt tette le. A jelenlegi hazai bírói keret legrutinosabb tagja 1992-ben lett országos NB II-es játékvezető, 1993-ban, a BVSC – Debrecen (1-2) bajnoki mérkőzéssel debütált az NB I-ben. Tizenhét esztendeje vezet mérkőzéseket az élvonalban, 2008 májusában beállította Puhl Sándor mérkőzésvezetési csúcsszámát (225 NB I-es bajnoki mérkőzés).

Tovább...
 
Nagy Gergő marad Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. augusztus 10.

ImageNagy Gergő, az Alba Volán Hocky tehetséges csatára kettő plusz egy éves szerződést kötött a Sapa Fehérvár AV 19 együttesével, ami azt jelenti, hogy a gólerős támadó Finnország helyett a továbbiakban is idehaza folytatja. A fiatal játékos egy hetet töltött Finnországban, a másodosztályú LeKi gárdájánál, ám végül nem szerződtette Tuukka Suoniemi együttese. Ennek ellenére Gergő nem vallott szégyent a próbajáték során – sőt! -, megmutathatta tudását egy kiváló csapatnál, és semmiképp sem nevezhető kudarcnak, hogy most nem jött össze a külföldi szerződés.

Tovább...
 
Pénteken rajtol az utánpótlás szezon Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. augusztus 10.

ImageA korosztályos bajnokságok első hétvégéjén csak a Videoton FC U13 és U15 lép pályára. - A 2010/2011-es utánpótlás bajnokságokban a Videoton FC 8 csapattal vesz részt, az U13 és U15, valamint a Puskás Akadémián készülő U17 és U19 korosztálya kiemelt országos bajnokságában indul, míg az U12, U14, U16 és U18 az egy évvel idősebbek második vonalában versenyez majd. A bajnokságok a héten rajtolnak, azonban a soroslás szeszélye folytán az elkövetkező napokban csak két korosztályunk lép pályára.

Tovább...
 
Nagyszerű játétékkal, 3-0-ra legyőztük a Vasast Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. augusztus 09.

ImageTegnap este úgy mehetett haza a közönség a Sóstói Stadionból, hogy „Ez az, ez a mi csapatunk, ilyen Vidit szeretnénk!” - Bár a találkozó első percében a Vasas ráijesztett a mieinkre, Hrepka óriási helyzetből forgácsolta a keresztlécen, az utána következő szűk kilencven percben egyetlen csapat volt csak a pályán: a Videoton. Dr. Mezey György két ravasz, sőt az elmúlt hetekben látott Vidihez képest váratlan húzása nagyon bejött. Sokkal lendületesebb volt a középpályás játék, több labdát kaptak a támadók is, ennek következtében futószalagon alakultak ki a helyzetek.

Tovább...
 
Ladányi Balázs egyéves szerződést kötött a Sapa Fehérvárral Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. augusztus 09.

ImageÖrömmel tájékozatjuk a szurkolókat, hogy Ladányi Balázs a 2010/2011-es idényben is a Sapa Fehérvár AV19 játékosa lesz. A kitűnő szélső és Ocskay Gábor ellátta kézjegyével az egy éves szerződést, így a tavalyi szezon egyik legponterősebb jégkorongozója (57 mérkőzésen 54 pont, 24. hely az EBEL kanadai táblázatában) továbbra is bennünket erősít.

 
Minimális mértékben emeli az árakat a Sapa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 08.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 vezetése úgy határozott, hogy a 2010-2011-es szezonban minimális mértékben emeli jegy-és bérletárait. Elekes Sz. Blanka arról tájékoztatta honlapunkat, hogy az áremelésből származó többletbevétel teljes egészében az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia működését segíti. A klub várhatóan augusztus végén kezdi meg a jegyek és bérletek árusítását.

 
Szépen javul Polonkai sérülése Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. augusztus 05.

ImagePolonkai Attila két héttel ezelőtt, még Mariborban sérült meg, így első bajnokinkon sem lépett pályára. Hogy van most?- kérdeztük tőle, mire így válaszolt: "Köszönöm, megvagyok, sokat javult a lábam, bár egyelőre terhelésre még vizesedik. Továbbra is kapom rá a kezeléseket, remélem pár napon belül tökéletes lesz! Hogy keretben leszek-e a hétvégi, Vasas elleni mérkőzésre, nem tudom, hiszen még három edzés van addig vissza."

Tovább...
 
Ales Kranjc: "Nem ismeretlen számomra a csapat" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. augusztus 05.

ImageAles Kranjc személyében igazi "nagyágyút" szerződtetett a Sapa Fehérvár. A kiváló hátvédet első tapasztalatairól kérdeztük.

Tovább...
 
<< Első < Előző 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5666 - 5676 / 7421