Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Orbán Attila hivatalosan is a Sapa Fehérvár AV19 játékosa Nyomtatás E-mail
Írta: közlemény   
2010. augusztus 04.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 és a Dab.Docler jégkorong-szakosztályai ezúton közösen jelentik be, hogy megállapodás született a két klub között Orbán Attila átigazolási ügyében. Ennek értelmében a Dab.Docler nem gördít akadályt az elé, hogy Orbán Attila hátvéd a Sapa Fehérvár AV19 együttesébe igazoljon a 2010-2011-es szezontól, annak ellenére, hogy a játékost további egyéves szerződés kötötte a Dab.Docler csapatához. A megállapodás a játékos fejlődése érdekében született meg.

 
Visszatekintő a kincsesi kosarasok idényére Nyomtatás E-mail
Írta: Németh Zsolt   
2010. augusztus 02.

ImageA 2009/2010 es szezon volt a negyedik a sorban, amelyet végigküzdöttek a kincsesi kosarasok a megybajnokságban. Az évadban új bajnoki lebonyolítással találkoztunk, ami nekünk nem okozott problémát, sőt új csapatokat sodort az kincsesi sportolók útjába, így téve változatossá a bajnoki küzdelmet.

Tovább...
 
Épül, szépül az Akadémia kollégiumi szárnya Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. augusztus 01.

ImageŐsztől megkezdik bajnoki versengésüket az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia utánpótlás-csapatai. Már javában zajlik annak a kollégiumi szárnynak a felújítása, amely a nem fehérvári akadémisták otthonául szolgál majd. - Igényes, de nem hivalkodó - praktikus, ám nem sivár. Így foglalhatnánk össze azokat az alapelveket, amelyek az ifjú hokispalánták kollégiumi szárnyát jellemzik majd.

Tovább...
 
Fogathajtó Bajnokságot rendeznek Pátkán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 30.

ImageFejér Megyei „C” kategóriás Kettes Fogathajtó Bajnokságot rendez holnap a Pátkai Lovas Egyesület. A programra a Füri Tanyán kerül sor. A nezés 8 órakor kezdődik, amelyet bográcsfőző verseny követ, majd a 9:30-as pályabejárás után akadályhajtásra és vadászhajtásra kerül sor. A verseny védnökei: Balsay István, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke, valamint Füri Béla, Pátka Község Polgármestere.

Tovább...
 
Magasan vezeti a bajnokságot Végh Tamás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 30.

ImageJelenleg két első és egy második hellyel vezeti a bajnokságot a csákberényi Végh Tamás. A fiatalember, aki egy Kawasaki ZX 636-ossal bűvészkedik, a stuntriding szerelmese, és nemcsak a nézőket kápráztatja el tudományával, hanem a zsűritagokat is. Ha megnyeri az utolsó, s mindent eldöntő fordulót, a Potzner Ferenc Stunt Riding Emlékversenyt, amelyre augusztus 22-én, Kunmadarason kerül sor, akkor arany kerül a nyakába – és a motorra.

Tovább...
 
Újra rögbi fiesta az Agárdi Parkerdőben!! Nyomtatás E-mail
Írta: Vida-Szűcs Lajos   
2010. július 28.

ImageTavaly a LIGET-BRATYÓ Öregfiúk emlékmérkőzés köré szerveztük az első Sunshine rugbyt. Idén, a 2016 évtől olimpiai sportággá váló 7’s (hetes) rögbi bemutatását és népszerűsítését tűztük ki célul. Július 31., szombat Parkerdő!

Tovább...
 
Tassy Márk a Vidi klub új ügyvezetője Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 28.

ImageBerzi Sándor helyett – augusztus 1-től – Tassy Márk, a klub eddigi operatív igazgatója lesz a Fehérvár FC Kft. ügyvezetője. - A harmincöt éves Tassy Márk számára hazai pálya a Vidi, hiszen több mint két éve dolgozik a Videoton FC-nél felsővezetőként, ahol számos újítás, fejlesztés fűződik a nevéhez. A Fehérvár FC kft. – sok sikert kívánva a Magyar Labdarúgó-szövetségben végzendő alelnöki, illetve nemzetközi igazgatói munkájához – elismeréssel köszöni meg azt a munkát, amelyet Berzi Sándor 2008 tavasza óta ügyvezetőként végzett a Videoton FC-ért, a klubért, a sportvállalkozás talpra állítása, a nemzetközi standardoknak megfelelő átalakítása érdekében.

Tovább...
 
Vékony Vanda érte el a legjobb eredményt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 28.

ImageIdén Fenyőfő és Vinye térségében rendezték meg a Hungária Kupa öt napos nemzetközi tájékozódási futóversenyt, 19 nemzet közel 800 versenyzője részvételével. A Magyar Tájékozódási Futó Szövetség megbízásából a szentendrei HSE által rendezett verseny öt napján, jó térképeken és technikás, komoly követelményeket támasztó pályákon küzdhettek meg egymással az indulók. Az ARAK Tájfutó Szakosztálya három felnőtt és három utánpótlás korú futóval képviseltette magát a teljes, öt napos versenyen.

Tovább...
 
Topic Torna - nyertek a fehérváriak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 27.

ImageKilencedik alkalommal rendezték meg a Drukkerkocsma Magyar és Nemzetközi Topik Kosárlabda Tornát, amelyen az NBI-es csapatok szurkolói mérkőztek meg egymással. Idén Dombóvár biztosította a program helyszínét. A torna során azt próbálta meg bebizonyítani a kosárlabda-csapatok szurkolótábora, hogy ők bűvölik legjobban a labdát. A három napos rendezvényen végül a székesfehérvári szurkolók diadalmaskodtak: a döntőben 51-46 arányban legyőzve a Falco csapatát.

Tovább...
 
Junior VB - Melyik csapat jut az elődöntőbe? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 27.

ImageJunior VB: A magyar csapat vereséggel kezdte a középdöntő-mérkőzések sorát, majd legyőzte a svédeket. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy így csak a mai, Montenegro elleni utolsó középdöntő-mérkőzésnek a tétje az lesz, hogy a kettő közül melyik csapat jut az elődöntőbe. (Részletes eredmények alább olvashatók.)

Tovább...
 
U19: Hatodik hely a Balázs László Emléktornán Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 26.

ImageSzlovák és cseh riválisok ellen lépett pályára Nyitrán a Videoton FC-Puskás Akadémia U19. - A nemzetközi torna csoportmeccsein a cseh Slovacko és a házigazda nyitrai együttes volt az akadémisták ellenfele. A cseh gárdával 1-1-re végzett csapatunk (a gólunkat Sipos szerezte), majd a Nitra 2-0-ra nyert Horváth Péter edző együttese ellen. Az ötödik helyért játszott találkozón a cseh Banik Ostrava 1-0-ra győzte le az akadémistákat, a két keretből most formálódó U19 így a 6. helyen zárta a kupát.

Tovább...
 
<< Első < Előző 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5677 - 5687 / 7421