Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Négy-nullára nyert Újpesten a Vidi "másfél" Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 25.

ImageA Videoton azon játékosai, akik nem, vagy csak keveset játszottak Mariborban, a Vidi II futballistáival játszottak edzőmérkőzést az Újpest FC II vendégeként. Az első félidőben a Tujvel – Andics, Vaskó, Milanovic, Hídvégi – Nagy, Szakály, Szolnoki, Mutumba – Vujovics, Nikolics tizenegy játszott, és szerzett egygólos vezetést. A játékrész egyetlen találatát Marko Andics jegyzi, aki egy 22 méteres szabadrúgást nyesett a jobb felső sarokba. Fordulás után Vujovics remek passzából Szakály Dénes talált a lilák kapujába, majd Nemanja Nikolics is megrúgta a maga gólját. A végeredményt Máté János állította be.

Tovább...
 
Lencse és Somodi az olimpiai válogatottal készül Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 25.

ImageA VIDItől Somodi Bence és Lencse László vesz részt az Eb-selejtezőkre készülő olimpiai válogatott vasárnap kezdődő háromnapos edzőtáborozásán. - Mivel az időpont nem hivatalos UEFA-dátum, a szakmai stáb csak az itthon szereplő játékosokra számíthat Telkiben, az összetartáson. Nem vesz részt az összetartáson néhány olyan kerettag sem, akik esetében klubjuk kérte a szövetségi edzőt, ezúttal tekintsen el a beválogatástól. Olimpiai válogatottunk augusztus 11-én Európa-bajnoki selejtezőt játszik Bosznia-Hercegovinában.

Tovább...
 
Újra műteni kell Kaszás Ivett térdét Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. július 25.

ImageHiába dolgozta végig a felkészülést Kaszás Ivett, és vett részt a göteborgi nyílt Európa-bajnokságon, sérülés miatt mégsem tarthat a magyar ifjúsági válogatottal a Dominikai Köztársaságba. Az Alcoa FKC 18 éves átlövője korábban sérült térdét újra műteni kell, így lemarad a karibi országban megrendezésre kerülő világbajnokságról. Zsigmond Vivien januári keresztszalag-szakadása miatt szintén nem lehet ott a világeseményen.

 
Látványos fejlesztések a Jégcsarnokban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. július 25.

ImageSzakemberek tucatjai dolgoznak nap mint nap az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban, ahol a karbantartások mellett új öltőző, edzői szoba, konditerem és hűtő-/fűtőrendszer készül. - A nyári forróságban is ég a szakemberek keze alatt a munka. Szinte elviselhetetlen a hőség a Jégcsarokban, különösen a tetőhöz közel, ám a feszes határidő nem enged pihenést. Hatalmas csövek terülnek el a küzdőtéren, amelyek csak arra várnak, hogy helyükre kerülhessenek a tetőszerkezetre.

Tovább...
 
Képes Hírek az agárdi rugbysek nyári programjából Nyomtatás E-mail
Írta: Vida-Szűcs Lajos, Váczi Péter   
2010. július 23.

ImageJótékonysági bemutató az árvízkárosultak megsegítésére… Női rugbysek az agárdi Cigánymeggy Fesztiválon… FRC akadémia edzőtábor volt a Parkerdőben… BEACH Rugby Tour első forduló, Gyöngyös… - Mozgalmasan tellik a nyár az agárdi rugby csapat tagjai számára! Erről tanúskodnak az alábbi híradások is…

Tovább...
 
Dr. Mezey: "Megérdemelten jutott tovább az NK Maribor" Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 23.

ImageMilanic dícsérte csapatát, míg dr. Mezey György reálisnak ítélte a Maribor továbbjutását. - dr. Mezey György: „Összességében két küzdelmes, jó mérkőzés van a hátunk mögött. Megérdemelten jutott tovább az NK Maribor csapata, amely nagyobb nemzetközi tapasztalattal bír, mint mi. Nekünk van még mit pótolnunk, ez a két mérkőzés megmutatta, hogy nagyon messze vagyunk még attól, hogy nemzetközi téren versenyképesek legyünk. Egy kicsit rózsaszín ködben lebegett a fehérvári futball, a tavalyi év átmeneti sikerei irreális irányba vitték el a szurkolók várakozásait."

Tovább...
 
Farkas: Mariborban más képet mutat majd a játék Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 22.

ImageA Videoton FC csapatkapitánya szerint felcserélődnek a szerepek ma, és bízik benne, hogy ebből a Vidi jön ki győztesen. - A Maribor elleni első mérkőzés 1-1-es döntetlenje egy kicsit csalóka, hiszen a Videoton látszólag többet tett ezért az eredményért, mint a szlovén vendégcsapat. Többek között erről is beszélgettünk a csapatkapitánnyal, Farkas Balázzsal.

Tovább...
 
Gólnélküli döntetlen a Kaposvár ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 21.

ImageA napokban Tatán edzőtáborozó NB I-es Rákóczi FC-t fogadta Varga István csapata Felcsúton. - Remek futballidő, körülbelül 26 fok és 150 néző fogadta a csapatokat a délutáni felkészülési mérkőzésen. A Rákóczi színeiben feltűnt Kocsis Dávid is, aki próbajátékon szerepel Sisa Tibor csapatában. A Vidi II kezdte jobban a mérkőzést, főleg Gyurcsó jelentett veszélyt Milinte kapujára, a Vidi II támadója rendre lefutotta védőjét a jobb szélen, beadásai veszélyesek voltak, sőt két alkalommal Milinte Árpinak kellett bravúrral védenie Gyurcsó lövéseit.

Tovább...
 
Disztl László a fehérvári utánpótlás szakmai felelőse Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 20.

ImageA felcsúti Puskás Akadémiáról érkező szakember a sóstói utánpótlás-nevelés felügyelete mellett az U18 edzői feladatait is ellátja. - A Videoton FC utánpótlás-nevelésért felelős edzői gárdája Disztl Lászlóval bővült a nyáron, a legutóbbi idényben a Videoton FC-Puskás Akadémia U19 együttesét irányító szakember az U18 foglalkozásait vezeti, mellette pedig ő fogja össze és ellenőrzi a Sóstón készülő korosztályos együttesek, valamint a Videoton Labdarúgó Közalapítvány munkáját.

Tovább...
 
Továbbra is Ted Sator a szövetségi kapitány Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. július 20.

ImageNem született meglepetés a Magyar Jégkorong Szövetség hétfői elnökségi ülésén, hiszen a grémium további egy évvel meghosszabbította Ted Sator szövetségi kapitány szerződését. - Mindez azt jelenti, hogy a Székesfehérváron is megfordult szakembernek 2001 áprilisáig, a budapesti divízió 1-es világbajnokság végéig szavaztak bizalmat az elnökségi tagok, vagyis az idei, szlovéniai vb után jövőre is Tad Satorral száll harcba válogatottunk az A csoportos tagságért.

Tovább...
 
Kézilabda: A hét hírei Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. július 20.

ImageRövidhírek: A hét fotója - A magyar junior válogatott – Horváth Bernadettel a soraiban... Holland hírek a Bundesligából... Horváth Betti Koreából üzeni…

Tovább...
 
<< Első < Előző 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5688 - 5698 / 7421