Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Emberelőnyben nyert az NK Maribor Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 19.

ImageFölényesen, 5-0-ra nyert az NK Maribor a Triglav Gorenjska ellen, a szlovén bajnokság nyitófordulójában, vasárnap este. - Darko Milanič előzetesen sem számíthatott túl nehéz meccsre, mert kulcsjátékosai közül Anđelkovič, Mezga, és Tavares is a kispadon kezdte a mérkőzést, és közülük csak a horvát középpályás lépett pályára. (Játszott viszont a vb-n járt kerettag, Elvedin Džinić.) Hamar, már a 8. percben „kettős előnybe” került az NK Maribor. Előbb Najdenovot, a Triglav utolsó emberként szabálytalankodó védőjét állította ki a játékvezető, mert egy ipponnal a gyepre küldte a kiugró Jelićet, majd a megítélt szabadrúgást Pavličić a hálóba rúgta.

Tovább...
 
Kispera: Pozitívan várom a visszavágót Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 17.

ImageHorváth Gábor bízik benne, hogy hamarosan véget ér a gólínséges időszak. - A VIDI utolsó nemzetközi kupamérkőzésén, 2006-ban a svájci Grasshoppers ellen ugyanaz a Horváth Gábor egyenlített hazai pályán, mint 3 év után a csapat első Európa Liga megmérettetésén. Akkor fejelt, most rúgott, de ezt a különbséget leszámítva mondhatjuk, Gábor ott folytatja, ahol abbahagyta. "- Valóban, ez nem is jutott eszembe." - mondta a mérkőzést követően "Kispera". - "Ez legalább bejött, pedig voltak más lehetőségeim is, amiket nem tudtam gólra váltani."

Tovább...
 
"Igen korán elkezdtük az idén..." Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. július 17.

ImageA szokásosnál egy héttel korábban kezdte el a felkészülést az Alcoa FKC, és szintén igen korai stádiumban, már ma, az alapozás második hetének végén edzőmeccset is játszottak a fehérváriak – akik közül Tilinger, Trishchuk, Amorim és Horváth is hiányzott – a Vác ellen, és ebben a felállásban a papírformának megfelelően sima vereséget szenvedtek.

Tovább...
 
Videoton FC - NK Maribor 1-1 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 16.

ImageDöntetlennel kezdte nemzetközi kupaszereplését a Videoton a 2010-2011-es idényben. - Hazai pályán ez nem optimális eredmény, de a játék képe alapján egyáltalán nem esélytelen a csapat a maribori visszavágón. Tipikus kupamérkőzés képét mutatta a találkozó már az első percekben. A Vidi támadott, de érezni lehetett, hogy a szlovénok ellentámadásai veszélyt rejtenek. Sajnos, ez be is igazolódott, szinte helyzet nélkül, egy távoli lövéssel szerzett vezetést a vendégcsapat. A gól megfogta a fehérváriakat, ráadásul perceken át nem tudtak mit kezdeni a szlovénok játéktördelő stílusával.

Tovább...
 
Önbizalomtól duzzadó szlovénok Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 15.

ImageBizakodva nyilatkozott a győri sajtótájékoztatón Darko Milanič, az NK Maribor vezetőedzője, valamint a játékosokat „képviselő” Aleš Mejač. - Darko Milanič, a Vidi csütörtöki Európa Liga-ellenfelének vezetőedzője elmondta, úgy érzi, alaposan feltérképezték a Videotont, megismerték az erősségei mellett a hibáit is, ezért bizakodva várják az első összecsapást. A vendégek önbizalmára jellemző, hogy arra a kérdésünkre, mit tart az NK Maribor legnagyobb erejének, miben tudnak majd a magyar élcsapat fölé kerekedni, azt felelte: mindent, és mindenben.

Tovább...
 
Zigmund Palffy nem jön Fehérvárra Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 14.

ImageValószínűleg már hallottak arról Tisztelt Olvasóink - nem hivatalos forrásokból -, hogy a Sapa Fehérvár AV19 az elmúlt hetekben tárgyalt Zigmund Palffy szlovák jégkorongozóval. Ennek jártunk utána a Sapa Fehérvár AV19 menedzsmentjénél, ahol a következő nyilakozatot adták honlkapunknak: „Bár örömünkre szolgált volna, ha az NHL-ben közel hétszáz meccset játszott jobbszélső Székesfehérváron folytatja pályafutását, az anyagiak tekintetében távol álltak egymástól a felek, és jelenleg nem valószínű, hogy megvalósulhat a megállapodás.”

 
Hatodik hely a nyílt EB-n Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. július 14.

ImageMúlt héten Göteborgban, a nyílt Európa-bajnokságon szerepelt a magyar ifjúsági válogatott. A Dominikai Köztársaságban megrendezésre kerülő világbajnokság előtti felkészülés legfontosabb állomásáról és a karibi utazásig hátralévő programról a válogatott és az Alcoa FKC átlövője, Kaszás Ivett számolt be.

Tovább...
 
Djordjic: Bátran kell játszani az NK Maribor ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 14.

ImageA Svédországból érkezett középpályás a látottak és a tapasztaltak alapján komoly klubnak tartja a Videotont. - Bojan Djordjic lassan két hete készül a Videotonnal, egyre otthonosabban érzi magát, s hamarosan első hivatalos mérkőzésén is pályára léphet piros-kék színekben. A tegnap délelőtti, győri edzést követően váltott honlapunk néhány szót vele.

Tovább...
 
Megújul a Jégcsarnok hűtési és fűtési rendszere Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 14.

ImageAz európai uniós pályázaton nyert, vissza nem térítendő támogatásnak köszönhetően a napokban elindulnak az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok korszerűsítésére irányuló munkálatok. A teljes rekonstrukciót követően a csarnok energiatakarékos, a környezetszennyezést jelentős mértékben csökkentő, megújuló energiaforrást hasznosító rendszert kap. A pályázatról és a korszerűsítésről Ocskay Gábor szakosztály-igazgató, valamint a kivitelező ELKÁ Épületgépész Kft. igazgatója, Kiss Zoltán tájékoztatta a sajtó munkatársait kedden a Hiemer-ház sajtótermében.

Tovább...
 
Még három edzés az Európa Liga mérkőzésig Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 13.

ImageEgyszer Győrben, kétszer Felcsúton gyakorolnak a Vidi játékosai a Maribor elleni talákozó előtt. - Hétfőn fél egykor, ebéddel kezdődött meg a fehérvári focicsapat számára a heti közös program, amelyet megbeszélés, majd csendespihenő követett. Mindez a megszokott helyen, az alcsúti Sport Hotelben. A délutáni edzésre a felcsúti technikai centrumban került sor. A vezetőedző, dr. Mezey György úgy határozott, nem tartja együtt a játékosokat az elkövetkező három napban, edzés után tehát mindenki hazamegy. Ma reggel, Győrben készül a csapat, majd szerdán délután ismét a felcsúti akadémia lesz a gyakorlás helyszíne.

Tovább...
 
Kosárlabda - sikerek a felkészülési mérkőzéseken Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 12.

ImageAz Albacomp U20-as válogatottja legutóbb Szlovákia ellen lépett pályára. A felkészülési mérkőzésre Pozsonyban került sor, ahol a székesfehérvári sportolók 87-91 arányban győztek. Az Albacompos Madár András a kezdő ötös tagja volt, s 13/6 pontjával a mezőny egyik legeredményesebb játékosának számított. Az U20-ason kívül a U18-as válogatott is megkezdte felkészülését. A csapat tagjai Erdélyben edzőtáboroznak. Az első felkészülési mérkőzésükön Románia korosztályos válogatottját győzték le 76-79 arányban.

 
<< Első < Előző 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5699 - 5709 / 7421