Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Nagy hamarosan visszatérhet a csapatba Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 12.

ImageNagy Dani tavasz óta combizomsérüléssel kínlódik, ám szombaton már bekapcsolódhatott a játékba a Vidi II ellen. "- Kemény, de nyilván speciális edzésekben volt részem, amíg a többiek az edzőtáborban gyakoroltak." – nyilatkozta honlapunknak Nagy. – "Úgy tűnik, a combhajlító izmom teljesen rendbejött, bár egyelőre nem merek száz százalékos erőbedobással hajtani meccseken, bizonyos mozdulatoktól és a sprintektől még óvom magam, nem akarok ismét lesérülni. Jártam kezelésekre, ahol felvetődött a lehetősége annak is, hogy részben csípő-, illetve gerincproblémák okozhatják a combizom ismételt sérülését."

Tovább...
 
Kóger Dani eligazolt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. július 12.

ImageA Sapa Fehérvár AV 19 fiatal, tehetséges csatára, Kóger Dániel a tengerentúlra, a Laredo Bucks csapatához szerződött, így immár biztosan kijelenthető, hogy a 21 éves támadó a 2010-2011-es szezonban nem a fehérvári csapatot erősíti. - A szurkolók egyik kedvence a kanadai CHL-be igazolt, s remélhetőleg nagyobb szerencsével jár, mint egy éve, amikor nagy reményekkel indult az USHL - United States Hockey League - bajnoki címvédője, az elismerten a legjobban menedzselt csapat, az indianapolisi Indiane Ice gárdájához.

Tovább...
 
Ana Amorim Fehérvárra igazolt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 12.

ImageÚjra brazil játékosa van az Alcoa FKC-nek! Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy Ana Carolina Amorim Taleska hat Skopjéban végig játszott Bajnokok Ligája-szezon után tavaly Németországban és Törökországban szerepelt, és az isztambuli Üsküdar csapatától igazol Fehérvárra. Adriana do Nascimento Lima után Ana a fehérvári klub történetének második brazil légiósa.

Tovább...
 
Sikeres évadot zárt az Alba Sina S.C. Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 09.

ImageTegnap délelőtt Lábas László, az Alba Sina S.C. elnökhelyettese és csapatkapitánya, a Sóstói Stadionban találkozott Berzi Sándor ügyvezetővel, és büszkén hozta el megmutatni egy hatalmas sporttáskában azt a 6 kupát, melyet ebben az évadban nyert meg a csapat. A Videoton F.C. még idén januárban kötött együttműködési megállapodást az Alba Sina S.C.-vel. Berzi Sándor nagyon pozitívan értékeli az együttműködést, hiszen nem csak hazai szinten, de nemzetközileg is szép sikereket értek el a fehérvári siket labdarúgók.

Tovább...
 
A Békéscsabával kezdődik a bajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 09.

ImageA tegnap megtartott bajnoki sorsolás eredményeként Alcoa FKC – Békéscsabai ENKSE mérkőzést rendeznek a 2010/2011-es pontvadászat első fordulójában, amelynek hivatalos játéknapja a szeptember 4-5-i hétvége lesz. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy Mihály Attila csapata ezt követően Siófokra látogat, majd a bajnok Győri Audi ETO-t fogadja.

Tovább...
 
A vb legjobb magyar játékosa Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. július 08.

ImageTilinger Tamara pályafutása első aranyérmét vehette át a főiskolai világbajnokság nyíregyházi eredményhirdetésén. Ráadásul az Alcoa FKC irányító-átlövője csapatársához, Szikora Melindához hasonlóan külön elismerésben is részesült: a torna legjobb magyar játékosának járó díjat ítélték oda Puminak.

Tovább...
 
Kilencen rajtolnak a MOL Ligában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. július 08.

ImageLejárt a nevezési határidő, így most már hivatalosan is közölhetjük, miszerint a MOL Liga 2010-2011-es szezonját kilenc együttes alkotja. Közöttük természetesen a Sapa Fehérvár AV 19 csapata is ott található.

Tovább...
 
Remek felkészülési lehetőség a Szuperkupa döntő Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 07.

Image"Nem akarom ismételni magamat, de mivel a Szuperkupa csakis a Debrecennek járhat, ezért továbbra is úgy kezelem a szerdai mérkőzést - ha már egyszer mindenképpen le kell játszni -, mint egy remek felkészülési lehetőséget a jövő héten esedékes Európa Liga fordulóra." - mondta Mezey György edző - "Azt viszont üdvözlöm, hogy a szövetség az eredeti elképzelésével ellentétben végül elfogadta annak a lehetőségét, hogy a döntőt ne semleges pályán játsszuk, hanem - miután nálunk folyik a felújítás - Debrecenben rendezhessék."

Tovább...
 
Mérlegen a junior bajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. július 07.

ImageKorábbi írásunkban már foglalkoztunk a Miskolcra kölcsönadott különítmény teljesítményével, de most kibővítjük a sort: utánpótlás csapataink előző idényének értékelésekor ezúttal a juniorokat vesszük górcső alá.

Tovább...
 
A főiskolai vb legjobb kapusa Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. július 07.

ImageAz aranyérem mellett a főiskolai világbajnokság legjobb hálóőrének járó különdíjnak is örülhetett Szikora Melinda, az Alcoa FKC kapusa. Kacu ezúttal az eredményhirdetéskor átélt érzéseiről és a válogatottunk által félvállról vett, tétnélküli utolsó mérkőzés tapasztalatairól egyaránt beszámolt…

Tovább...
 
A Vidivel lesz "nagykorú" a Szuperkupa Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 06.

Szerdán ünnepli 18. születésnapját a Magyar Szuperkupa, melyet a Vidi első, a Loki ötödik alkalommal hódíthat el. - Hazánkban első ízben 1992-ben rendeztek a szezon nyitányát jelentő Szuperkupa döntőt a bajnoki címvédő és a Magyar Kupa győztesének résztvételével, az első finálét az Újpest 3-1-re nyerte az akkori bajnok Ferencváros ellen. Eleinte egy, majd 2005-től egészen 2008-ig két mérkőzésen dőlt el a kupa sorsa, majd 2009-től újra egy találkozó döntött. Hiába a 18 esztendős múlt, a szerdai még csak a 11. finálé lesz, a Magyar Labdarúgó Szövetség ugyanis 1995 és 2002 között nem rendezte meg a döntőt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5710 - 5720 / 7421