Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Start! Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. július 06.

ImageA szokásosnál is korábban, már július 5-én megkezdte a felkészülést az új bajnoki szezonra az Alcoa FKC női kézilabda-csapata. A fehérváriak hagyományos Szezonnyitójára július 30-án, pénteken kerül sor, amikor az újonc Érd látogat majd a Köfém Sportcsarnokba.

Tovább...
 
Videoton - Universitate Cluj 3-2 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 05.

ImageCsak a helyszínen derült ki, hogy utolsó ausztriai mérkőzésünkön nem a román bajnok ellen lépünk pályára. - A levegő is alig mozdul, s 35 fokra emelkedett a hőmérő higanyszála Gröbmingben, ahol hétfő után ismét egy román csapat volt az ellenfelünk. Ám csak az együttes megérkezése után derült ki, hogy nem egészen az ellen mérkőzünk, akikre eredetileg készültünk. A román bajnok, CFR Cluj helyett a most feljutott Universitate Cluj volt az aktuális ellenfél. Ez a tény persze korántsem jelenti azt, hogy könnyű győzelemre számíthattunk - ellenfelünk néhány napja 1-0-ra verte a Dinamo Bukarestet.

Tovább...
 
Magyarország főiskolai világbajnok! Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. július 04.

ImageSzikora Melinda és Tilinger Tamara főiskolai világbajnokságot nyert a magyar válogatottal! Az utolsó játéknap – melyen Törökország lesz Magyarország ellenfele – eredményétől függetlenül aranyérmet szerzett csapatunk a vb-n, miután a hatodik meccsén Csehország ellen is nagykülönbségű győzelmet aratott.

Tovább...
 
"A közös munka eredménye" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. július 02.

ImageA Magyarország – Brazília mérkőzés legjobbjának járó díjat a húsz perc alatt mindössze két gólt kapó Szikora Melinda érdemelte ki a főiskolai világbajnokság negyedik játéknapján. Az Alcoa FKC kapusa szerint az elismerés egyben a védők munkájának dícsérete is. A mérkőzésen Tilinger Tamara is tartotta kiváló formáját: Pumi hat gólt szerzett.

Tovább...
 
Országos jótékonysági kerékpáros túrát szerveznek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 02.

ImageOrszágos Jótékonysági Kerékpártúrát szervez az Iszkaszentgyörgyi Természet és Környezetvédelmi Egyesület (ITKE) ifjúsági tagozata. A rendezők az idei túra során a 2010 tavaszi bel-, és árvízzel leginkább sújtott települések segítésérére helyezik a hangsúlyt. A fiatalokból álló kerékpáros csapat öt rászoruló községet keres fel, hogy ott egynapi önkéntes munkával javítson az ott élők helyzetén.

Tovább...
 
Videoton - Salzburg U23 9-1 Nyomtatás E-mail
Írta: Schmidt Bea / Videoton FC   
2010. július 02.

ImageSzellemes megoldások, gólgazdag mérkőzés - Az eddigiekhez képest némileg könnyebb ellenfél várt ma csapatunkra Salzburgban, amely a végelszámolásnál azt is jelentette, hogy nagyarányú győzelmet arattunk a mintegy 500 néző előtt. A lila színben kifutó hazai együttes a régió legjobb U23-as játékosait vonultatta fel. A gólok nagy része az első 45 percben esett, amikor a Sebők – Lázár, Milanovics, Horváth, Andics – Ponczók, Polonkai, Szolnoki, Szakály – Nikolics, Alves összeállításban játszottunk.

Tovább...
 
Meli a vízen is száguld Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. július 01.

ImageNyíregyházán a főiskolás válogatottat bíztatta, majd sietett vissza a Velencei-tóra, ahol wakeboard-táborban hódol új szenvedélyének. Vincze Melinda, az Alcoa FKC balszélsője a vízen száguldás mellett már készül a hétfői első edzésre, mellyel megkezdődik csapata nyári alapozása.

Tovább...
 
Videoton - Josko Ried 0-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 01.

ImageNem túl eseménydús, közepes iramú mérkőzésen igazságos döntetlen született. - Tegnap délután három óra felé sötétszürke felhőkbe öltöztek a Windischgarsten körüli hegyek, s morajlani kezdett az ég. Egy óra múltán sűrű eső öntözte a tájat, a morajlás pedig szilaj dörgésbe váltott. A nyári zápor szerencsére gyorsan elvonult, s a mérkőzés kezdetére nyoma sem maradt a viharnak, a levegő viszont kellemesen felfrissült. A helyi pályán mintegy 150-200 néző gyűlt össze, hogy megtekintse az osztrák és a magyar csapat találkozóját.

Tovább...
 
Megtettük az első lépést az európai focihoz vezető úton Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. június 30.

ImageDjordic és Mutumba éjfélkor érekezett Windischgarstenbe. Igazolásukig hosszú és rögös út vezetett. - Svédországból igazolt a Vidi két játékosa, Djrodjic és Mutumba menedzserei kíséretében tegnap éjféltájt érkeztek meg a csapat szállodájába. A hosszúra sikerült nap - reggel 8 órakor szállt fel a gépük Stockholmból - ellenére, ma a többiekkel együtt reggeliztek és indultak 9 órakor edzésre. Vezetőedzőnk, dr. Mezey György szerint e két játékos Magyarországra történt igazolása, áttörést jelenthet nem csak a Videoton életében, de hosszabb távon talán az egész magyar futballban is.

Tovább...
 
Két nap alatt két győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. június 30.

ImageFőiskolás válogatottunk két magabiztos győzelemmel kezdte meg a szereplését a világbajnokságon. Így Csengeren Románia ellen nyolc, Nyíregyházán Japánnal szemben tíz gólos sikernek volt részése Szikora Melinda és Tilinger Tamara. A keddi mérkőzés után Pumi foglalta össze az első két nap tapasztalatait…

Tovább...
 
Így fejlődtek tehetségeink Miskolcon Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. június 29.

ImageMiután a fehérvári hocky klub ősztől ismét indít farmcsapatot, egyértelművé vált, hogy a korábban Miskolcra kölcsönadott öt játékos visszatér, és a Sapa Fehérvár AV 19 együttesét erősíti. De vajon milyen teljesítményt nyújtottak az előző idényben? - Az előttünk álló szezonra való felkészülés nem nélkülözheti a mögöttünk hagyott idény teljes lezárását, éppen ezért a „nyári holtidényt” kihasználva honlapunk folyamatosan bemutatja a 2009-2010-es bajnokságokban jégre lépő csapatok különböző statisztikai adatait.

Tovább...
 
<< Első < Előző 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5721 - 5731 / 7421