Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A svéd elitligából erősít a Videoton! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. június 29.

Martin Kayongo-Mutumba és Bojan Djordic, a svéd AIK Solnából igazolnak a Videotonhoz. - Két rutinos játékossal erősödött a Vidi kerete. A klub ugyanis megállapodást kötött a svéd élvonal sztárcsapatából, az AIK Solnából érkező Martin Kayongo-Mutumbával és Bojan Djordjiccsal. A játékosok kedden délelőtt írják alá szerződésüket Székesfehérváron, majd csatlakoznak az Ausztriában edzőtáborozó kerethez.

Tovább...
 
Négyen érkeztek Windischgarstenbe Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. június 28.

ImageHorváth, Lencse, Tujvel és Margitics tegnap délután már edzett. - Az eredeti tervekkel ellentétben nem öten, csak négyen érkeztek meg és csatlakoztak a többiekhez az edzőtáborban. Horváth Gábor, Lencse László, Tomas Tujvel és Margitics Andor tegnap délután már edzettek is. Az ötödik utazó játékos Dusan Vasziljevics lett volna, ám a frissen hozzánk igazolt középpályás tegnapelőtt, a délutáni tréningen megsérült: a combközelítő izmában szenvedett apró szakadást. A teljes gyógyulás ideje akár több hét is lehet.

Tovább...
 
Lemondta szereplését az Aalborg HK Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. június 28.

ImageHiába vívta ki az EHF-kupaindulás jogát az Aalborg HK, a dán bajnokság hetedik helyezettje anyagi megfontolásból lemondta az európai kupaszereplést. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a megüresedett indulási helyet a Tris Holstebro kapta meg. Az Aalborg 2006-ban BL elődöntőt, 2007-ben BL negyeddöntőt játszott, majd a 2007/2008-as idényben az EHF-kupa harmadik fordulójában a Cornexi-Alcoa verte ki őket az EHF-kupából! Norvégiában a bajnoki harmadik Storhamar kénytelen a pénzügyi helyzete miatt távolmaradni a második számú európai kupasorozattól.

Tovább...
 
Két célja van a Slovan elleni felkészülési mérkőzésnek Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. június 26.

ImageMa 18.30-tól a Slovan Bratislava ellen játssza a Vidi az edzőtábor második meccsét. - "Tekintettel arra, hogy az Ausztriában kint lévők továbbra is nélkülözik a sérülteket és a később munkába álltakat, ezért a csütörtökiekhez képest sok újabb variációra nincs lehetőségem." – mondta el honlapunknak dr. Mezey György. – "Ennek ellenére részben már a Maribor elleni csapatszerkezetet, szerkezeti elemeket próbálgatjuk a Slovan ellen. Ez lesz az egyik célja a mai találkozónak. A másik továbbra is az, hogy a játékosokat mérkőzéseken keresztül hozzuk formába."

Tovább...
 
Először játszottak európaiak ellen... Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. június 26.

ImageAz egyetemi és főiskolás világbajnokságra készülő magyar B-válogatott csütörtökön 41-27-re győzte le a szintén a nyíregyházi világeseményen részt vevő Japánt. A mérkőzésről, Szikora Melinda és Tilinger Tamara játékáról, valamint a japán kézilabda-sportról az ázsiaiak magyar edzőjét, Nemes Rolandot kérdeztük.

Tovább...
 
Videoton - Anorthosis Famagusta: 0-2 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. június 25.

ImageKét perc alatt két gólt lőttek a ciprusiak. - Mint az a tegnap délelőtti írásunkból már kiderült, közel 150 km-t utazott a fehérvári focicsapat Seekirchenbe, a Famagusta elleni találkozó színhelyére. Nos, útközben derült ki, hogy némi félreértés adódott a szervezésben, s a ciprusi csapat már ott toporgott a pálya szélén, miközben a fehérváriak alig hagyták el Windischgarstent. Miután a Famagusta együttese egyre türelmetlenebbé vált – másfél óra alatt tette meg a busz az említett távolságot -, végül az a kompromisszumos megoldás született, hogy az eredeti fél hat helyett, öt órakor kezdődjön a mérkőzés.

Tovább...
 
Margitics érettségi miatt nem utazott az edzőtáborba Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. június 24.

ImageA Videoton fiatal, utánpótlás-válogatott középpályása hétfőn és szerdán testnevelésből érettségizett. - Bizonyára több szurkolónk is hiányolta az ausztriai edzőtáborba utazó keret névsorából Margitics Andor nevét. Játékosunk mozgalmas napokon van túl, szombaton Barcson játszott a gálamérkőzésen, hétfőn és szerdán érettségizett, kedden pedig a Zsolna elleni felkészülési mérkőzésen kapott játéklehetőséget. „Igen, valóban több területen is helyt kellett állnom a napokban. Gyuri bácsival egyeztettem, hogy mivel szerdán érettségizek, ezért csak később csatlakozom Ausztriában a csapathoz."

Tovább...
 
Gyorshír: Sofron István két évre aláírt a Sapa Fehérvárhoz! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. június 24.

ImageÚjabb remek hírről számolhatunk be a fehérvári hocky-szurkolóknak: a mai napon aláírta két évre szóló szerződését a Sapa Fehérvár AV19-cel a csapat saját nevelésű fiatal csatára, Sofron István!

 
Két félidő, két sor, két gól Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. június 23.

ImageElső felkészülési mérkőzésén 2-0-ra kapott ki a Videoton a szlovák bajnok, Zsolnától. - Egervári Sándor, Németh Krisztián, sőt Gera Zoltán is ellátogatott tegnap délután Felcsútra, ahol első felkészülési mérkőzését játszotta a csapat. Mint ahogy azt dr. Mezey György, vezetőedző a találkozó előtti napon nyilatkozta, ez a mérkőzés nem cél, hanem eszköz, magyarán az új csapat megszervezésének első állomása. Ennek megfelelően a két félidőben, kétfajta összeállításban küldte pályára a játékosokat.

Tovább...
 
Ázsiaiak után, Ázsia előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Páfay Károly   
2010. június 23.

ImageHorváth Bernadett, az Alcoa FKC beállója a junior válogatottal készül a Dél-Koreában megrendezésre kerülő világbajnokságra. Róth Kálmán tanítványai a múlt héten Tatán, illetve Tatabányán pont a koreaiakkal mérték össze kétszer a tudásukat, így a Bettivel folytatott beszélgetésünk középpontjában is az ázsiai ország kézilabdája állt.

Tovább...
 
Jó évet zárt az Fehérvár Rugby Club csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 22.

ImageVéget ért a rögbi 2009. - 2010 évi Magyar bajnokság. A Fehérvári Rugby Club csapata pedig igen jó évet zárt: a Kadétok a harmadik helyen végeztek, a Junior Akadémia tagjai negyedikek lettek, a Férfi csapat és a Sevens játékosai pedig kilencedikek. A fő hír pedig: a lányok megőrizték Magyar Bajnoki címüket, ami különösen nagy bravúr, hiszen a sok sérült válogatott játékos nélkül is képesek voltak a győzelemre.

Tovább...
 
<< Első < Előző 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5732 - 5742 / 7421