Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Nagyréti bukás után vígasz röpi Kispesten Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 17.

ImageBudapesten, a hűvösvölgyi Nagyrét Sportcentrumban rendezték az országos strandröplabda-bajnokság első fordulóját a hétvégén. Vagyis rendezték volna, ha legalább arra alkalmas pálya lett volna... A beugró Kispest Open valamelyest megmentette a hétvégét. Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hogy sajnálatos módon elmaradt a Magyar Röplabda Szövetség által kiírt hivatalos bajnokság első fordulója, mivel a helyszín nem volt alkalmas a rendezésre.

Tovább...
 
Fodor Szabolcs ismét a Sapa Fehérvár AV19 kötelékében Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. június 16.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 örömmel ad hírt arról, hogy Fodor Szabolcs a szezon végéig elkötelezte magát a csapathoz. Fodor Szabolcs személyében újabb nagy visszatérőt köszönthetnek a csapatnál, hiszen a népszerű "Foci" 2002-2009 között már játszott a klub színeiben, és megannyi fontos góllal járult hozzá a sikerekhez, bajnoki címekhez. Tavaly nyáron átigazolt a Budapest Starshoz, akiket Mol Liga győzelemhez segített. Egy évnyi kitérő után azonban eldőlt: Fodor Szabolcs jővőre a Sapa Fehérvárt erősíti. Üdvözlünk újra Fehérváron, Foci!

 
Gosztonyi András hároméves szerződést írt alá a Vidihez Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. június 16.

ImageAz MTK-tól megvásárolt 19 éves támadó, tavasszal az olasz AS Bari csapatában szerepelt kölcsönben. - Gosztonyi 1997-ben a kaposvári Mézga FC-ben kezdett focizni, ahonnan öt évvel később a Kaposvári Rákoczi FC-hez igazolt. 2006-ban került fel a fővárosi MTK csapatához, ahol három évvel később mutatkozhatott be a felnőtt csapatban NB I-es mérkőzésen a Győri ETO FC ellen. Ebben a szezonban tizenegy mérkőzésen lépett pályára. A következő szezonban a Szombathelyi Haladás csapata ellen megszerezte élete első NB I-es gólját.

Tovább...
 
Szabó Dani első lett 60 méteren Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 16.

ImageOrszágos atlétikai sikert ért el a székesfehérvári István Király Általános Iskola diákja. - Egy hete zajlottak az országos korosztályos döntők több futószámban, ahol egy székesfehérvári diák is kiemelkedő sikert ért el. Szabó Dániel, az István Király Általános Iskola tanulója a 60 méteres távon első helyen végzett, és már egy nemzetközi versenyre készül.

Tovább...
 
Az MLSZ döntött az alapszabály-változtatásról Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. június 15.

ImageA küldöttek elfogadták a Magyar Labdarúgó-szövetség új alapszabályát a hétfőn Telkiben tartott rendkívüli közgyűlésen. - Az alapszabály kidolgozásában , szövegezésében oroszlánrészt vállalt a Videoton FC, megteremtve a centralizált, hatékony, prosperáló vállalatként működtethető szövetség feltételeit. A közgyűlés az alapszabály valamennyi, mind az 51 paragrafusát - olyanokat is, amelyek változatlanok maradtak - egyesével szavazott meg. Vita nem volt, a küldöttek egyetértettek valamennyi fontos változtatással.

Tovább...
 
Rugby meccsek - remek teljesítményekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 14.

ImageNagyszerű teljesítményt nyújtottak a Fehérvári Rugby Club fiai az Exiles Budapest ellen vívott mérkőzés során. A 2009-2010-es bajnoki évad (kadet) utolsó meccsén városunk sportolói még úgy is képesek voltak a győzelemre, hogy nagyon sokan hiányoztak a ballagási ünnepségek miatt. Pontszerzők voltak: Horváth Bence 10 pont, Kósa Gábor 10 pont, Őrsi Dávid 6 pont. Eredmény: 26 - 17. /17 - 7.

Tovább...
 
Június 19-én kezdődik a Mozdulj Velencei-tó programsorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2010. június 14.

ImageIdén nyáron újra megmozdul a Velencei-tó! A szabadidős programsorozat szervezői az előttünk álló hónapokban négy település öt strandján és két sportpályáján várják a mozogni vágyókat. Az előkészületekről és az idei programokról a Velencei-tó Környéki Többcélú Kistérségi Társulás elnökét, Kutai Tibort kérdeztük.

Tovább...
 
U19: Bronzérmes lett a Vidi! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. június 14.

ImageHeti második bajnokiján is 5 gólt rúgott a Vidi U19, Gyurcsóék magabiztosan verték az Újpestet. - Csapatunk a hét közepén 5-0-ra nyert a Felcsút-Puskás Akadémia ellen, a jó formát az Újpest ellen is átmentette a gárda. A lila-fehérek ellen már 6 perc után 2-0 volt az állás Kőbányai Richárd és Tóth Péter találataival, igaz, a 9. minutumban szépített a fővárosi gárda. Ennek ellenére nem lett szoros a derbi, közvetlenül a szünet előtt Elek Bence, utána pedig Gyurcsó Ádám vette be a látogatók kapuját. Az Újpest még megpróbálkozott a felzárkózással, azonban második góljukra Gyurcsó felelt, kialakítva az 5-2-es végeredményt.

Tovább...
 
Hat fehérvári bajnoki cím az országos bajnokságon! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 11.

ImageMegvédte címét „A” viadalban Ács László, a Székesfehérvári Kempo SE világbajnok sportolója a Zen Bu Kan Kempo Felnőtt Országos Bajnokságon. Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a közelmúltban rendezett váci ob-n Gábor Péter és Szűcs Gergő szintén országos bajnok lett, utóbbi kempoka élete első felnőtt ob-győzelmét szerezte. Érdekesség, hogy "A" kategóriában évek óta nem volt annyi induló, mint most. Ebben a versenyszámban összesen harminckét mérkőzést vívtak.

Tovább...
 
Szerződés bontott az Albacomp Farkas Attilával Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 11.

ImageAzonnali hatállyal felmondta Farkas Attila szerződését az Albacomp kosárlabda csapata. A sportoló szervezetében ugyanis a 2010. május 2-án a MACS által tartott doppingellenőrzés során nem megengedett anyagot találtak. A játékos elismerte e tényt, és nem kérte, hogy végezzék el rajta a „B” próbát. Az Albacomp elfogadhatatlannak tartja a történteket, így a jövőben nem kívánja a csapatban látni Farkas Attilát.

 
Spanyolország a favorit Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. június 11.

ImagePéntek délután 4 órától a Dél-afrikai Köztársaság – Mexikó mérkőzéssel kezdetét veszi a 19. FIFA labdarúgó-világbajnokság. Ugyan Magyarország legutóbbi vb-szereplése óta már 24 év telt el, a sportág négyévente megrendezésre kerülő, legrangosabb tornája továbbra is töretlen népszerűségnek örvend hazánkban – és ezalól a Alcoa FKC játékosai sem kivételek.

Tovább...
 
<< Első < Előző 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5754 - 5764 / 7421