Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Laima Alicantéba költözik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 10.

ImageA spanyol bajnokság negyedik helyezettje, a Mar Alicante szerdán jelentette be hivatalosan, hogy leigazolta Laima Bernataviciutét. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta, hogy a szezon legjobb litván játékosának választott átlövő három idényt töltött az Alcoa FKC-ben, és 72 bajnokin 320 gólt szerzett. Az Alcoa ezúton is nagyon sok sikert kíván Laimanak Spanyolországban!

Tovább...
 
Mindenképpen indul magyar-román közös bajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. június 10.

ImageHa már az imént mindkét csapatunk – EBEL, farm – keretével foglalkoztunk, ezúttal vegyük górcső alá a bajnokságot, mégpedig a magyar-román közös pontvadászatot, amely telis-tele van kérdőjelekkel. A legfontosabb a hétfői ligaülésen eldőlt: a hat magyar – Sapa Fehérvár AV 19, Dab.Docler, FTC, Miskolc, UTE, Vasas Bp. Stars – és két erdélyi - Fenestela 68 Brassó, HSC Csíkszereda – csapat képviselői arról határoztak, hogy a 2010-2011-es szezonban mindenképpen indul közös bajnokság, de sem a sorozat nevéről, sem a pontos résztvevőkről nem lehet még beszámolni. Egyelőre.

Tovább...
 
Rangos ellenfelekkel készülünk Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. június 09.

ImageTermészetesen rengeteg még a kérdőjel a következő szezont illetően, ám a rendelkezésre álló adatok, információk alapján megpróbálunk minél átfogóbb képet nyújtani - keretről, bajnokságról, menetrendről. Elsőként a felkészülési mérkőzésekről: Ami eddig biztosnak tűnik, hogy csapatunk rangos ellenfelekkel mérkőzhet meg a felkészülés során, s a szurkolók hazai környezetben több alkalommal is láthatják kedvenceiket már augusztus közepén, hiszen Székesfehérváron számos edzőmeccs – EHC München, HSC Csíkszereda, Ifjabb Ocskay Gábor-emléktorna – kerül majd megrendezésre.

Tovább...
 
Odensei tapasztalatok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 09.

ImageSiti Bea az Alcoa FKC technikai igazgatója és másodedzője Odensében járt a hétvégén, ahol az EHF Versenybizottságának űlésén vett részt, majd jelen volt a Dánia-Norvégia válogatott mérkőzésen és a EB-sorsoláson. - tudtuk meg Pálfay Károly sajtóreferenstől. Kicsi részletesen beszámolt a szakmai programról, és optimistán kommentálta a magyar válogatott csoportbeosztását…

Tovább...
 
Sárosd sportcsarnokot avatott! Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. június 08.

ImageAz Alcoa FKC utánpótlás-játékosai Siti Bea vezetésével múlt szombaton Sárosdon vettek részt sportcsarnok-avatón. A 3400 lakosú nagyközségben – amely Székesfehérvártól 25 kilométerre délre fekszik – nagyon kedves fogadtatásban részesültek a bemutató-mérkőzést játszó fiatalajaink.

Tovább...
 
Móri mesterhármassal zárta a szezont Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. június 07.

ImageSzezonbeli utolsó bajnokiját játszotta Varga István csapata a kiesés elől menekülő Barcs otthonában. A Vidi II NB II-es újoncot avatott Czirjék Zoltán személyében, aki az eltiltott Halasi helyett állt be a piros-kékek kapujába. A debütálás abból a szempontból nem sikerült túl jól, hogy már a második percben gólt szerzett a hazai csapat, egy szélről érkező beadást fejelt a hazaiak játékosa a Vidi II kapujába, Czirjéknek esélye sem volt hárítani. Ezt követően a vendég csapat fokozatosan átvette a mérkőzés irányítását.

Tovább...
 
Érmet vár, aranyat remél Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. június 07.

ImageNyíregyháza ad otthont az egyetemi és főiskolás világbajnokságnak, melyre készülő magyar keretben két Alcoa FKC játékos, Szikora Melinda és Tilinger Tamara is helyet kapott. Az eseményről, a felkészülésről és a válogatott esélyeiről Melivel beszélgettünk, aki érmet vár el, de aranyat remél a június 28-án kezdődő VB-n.

Tovább...
 
Megvédték bajnoki címüket a kosarasok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 07.

ImageKommentár nélkül: Albacomp-Balogh 2000 - Atomerőmű SE 85 - 74 (17-25, 22-18, 25-10, 21-21)/ Székesfehérvár, 1200 néző / Játékvezetők: Balog, Válé / Albacomp: Antal 10, Somogyfoki 21, Keller V., Madár 24/15, Fodor 6 Cs: Kardos, Kertész 18, Rémai 6 / ASE: Pesei 6, Morgen 22/12, Medve 19/3, Kovács 20/3, Balázs 6/6 Cs: Metzger, Kovács, Péti 1, Vida, Vucsák

 
U20-as bajnoki döntő Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 04.

ImageAz Albacomp-Balogh 2000 csapata nyerte el az U20-as Férfi Kosárlabda Bajnoki Döntő rendezésének jogát. A döntőre ma és holnap kerül sor az Alba Regia Sportcentrumban. Résztvevő csapatok: Albacomp-Balogh 2000, Atomerőmű SE, Debreceni Egyetem KE, PEKOSI-Hegyvidék.

Tovább...
 
Ulf Weinstock: "Olyan edző vagyok, amilyennel még nem találkoztak!" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. június 04.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 új vezetőedzője önbizalommal telve kezdte meg munkáját a csapattal. A mester új játékrendszert és támadóbb szellemű jégkorongot ígér a szurkolóknak. - Ulf Weinstock számára nem volt teljesen ismeretlen a Sapa Fehérvár csapata: "Tavaly kint jártam egy EBEL-találkozón, a Red Bull Salzburg ellenin. A csapat kikapott 5-1-re, ám a szurkolók mégis boldogok voltak a meccs után és ünnepelték a csapatot. Ez már akkor megfogott. Utána 8-9 meccet megnéztem a tévében, ráadásul Csíkszeredában is sok jót meséltek a klubról."

Tovább...
 
Szezonzáró kapus-kirándulás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 04.

ImageSugár Tímea a szezon lezárásaként kétnapos ausztriai utazással lepte meg tanítványait. Az Alcoa FKC hat kapusának – Cziráky Fanninak, Dancs Nórának, Király Diánának, Réty Lillának, Szikora Melindának és Trimmel Brigittának – számos gyönyörű élménybe volt része Wachauban és Salzburg mellett, a világ legnagyobb jégbarlangjában.

Tovább...
 
<< Első < Előző 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5765 - 5775 / 7421