Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Súlyos büntetést kapott a Vidi II fiatal kapusa Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. június 03.

ImageHalasi Péter nem védhet a következő három NB II-es mérkőzésen. - Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a mérkőzésről készült játékvezetői jelentés alapján megállapította, hogy a 2010. május 30-án lejátszott Vidi II – Kaposvölgye NB II-es bajnoki mérkőzésen Halasi Pétert a játékvezető kiállította, ugyanis a kapus a „játékvezető ítélete ellen személyére durván sértő kifejezést használt”. Az MLSZ FB határozata szerint Halasi a három soron következő bajnoki mérkőzésen nem léphet pályára, azaz eltiltása áthúzódik a következő bajnokságra.

Tovább...
 
Megtiszteltetés és öröm Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. június 03.

ImageAz Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőn Vincze Melinda és Tilinger Tamara személyében két Alcoa FKC játékos is szerepelt a magyar válogatottban. Pumi pályafutása során először ölthette magára hivatalos felnőtt mérkőzésen a címeres mezt. A 21 éves irányító elmondása szerint már annak is nagyon örült, hogy az edzőtáborba meghívást kapott…

Tovább...
 
Dr. Mezey György, a pepsifoci.hu százas listájának 2. helyén Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. június 02.

ImageA Videoton FC sportigazgatója, vezetőedzője a pepsifoci.hu szerint a magyar futball második legbefolyásosabb személyisége. - A pepsifoci.hu, a piacvezető internetes futballportál sokrészes összeállításban lajstromozza a magyar futball száz legbefolyásosabb szereplőjét. A lista nagyon előkelő, 2. helyén áll dr. Mezey György. A Videoton FC erejét jelzi, hogy korábban már szerepelt a klub két vezetője a listán: Berzi Sándor ügyvezető, valamint Garancsi István, a Vidi tulajdonosa.

Tovább...
 
Bemutatkozik a csapat új vezetőedzője Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. június 02.

ImageA látszólag kevesebb hír nem azt jelenti, hogy a fehérvári hocky-klub vezetői tétlenkednének. Sőt, az igazi, ám egyelőre kevés látványossággal szolgáló munka az elmúlt hetekben kezdődött, s tart a nyári hónapokban is. De immár eredményekről is beszámolhatunk... - A Sapa Fehérvár AV 19 menedzsmentje gőzerővel dolgozik a 2010-2011-es bajnokság előkészítésén. Jó hír, hogy két nap múlva lehull a lepel, s több fontos részlet is napvilágra kerül.

Tovább...
 
A 95. percben mentett pontot a Vidi II Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. június 01.

ImageA Kaposvölgye a 85. percben még 2-0-ra vezetett, de az 5 perces hosszabbítás legvégén sikerült kiegyenlítenie a Vidi II-nek. - Utolsó hazai bajnokiját játszotta ebben a szezonban a Vidi II. Az első félidőben számtalan helyzetet dolgozott ki a hazai csapat, de gólt nem sikerült szerezni egyik akcióból sem. A második félidőben hatalmas eső „örvendeztette” meg a kilátogató szurkolókat valamint a játékosokat is. A 66. percben kissé váratlanul vezetést szerzett a vendég együttes. Koller Krisztián kanyarította be szélről a labdát, a rutinos Horváth Gyula pedig szép gólt szerzett a beadást követően.

Tovább...
 
A gyönyörű Árpád-fürdőben Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. június 01.

ImageVasárnap a TV2 Kalandjárat című utazási magazinja a székesfehérvári Árpád Fürdőt mutatta be, és a műsorban az Alcoa FKC öt játékosa – Bízik Boglárka, Gazdag Kitti, Németh Kriszta, Rádl Tímea és Trimmel Brigitta is közreműködött. A gyönyörűen felújított fürdőben eltöltött délelőttről Brigit kérdeztük.

Tovább...
 
Építsünk hajómodellt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 31.

ImageModellhajó-építő szakkört indít a Székesfehérvári Modellező Egyesület. A programra június 2-án, 16:30-tól kerül sor a Királykút lakónegyed lábánál, a Királykút épületében, az egykori könyvtárban. A szakkörbe való jelentkezés minimum feltétele a vonalzó, szike, fűrész, valamint a reszelő felismerése. A szakkörösökre tíz hajótest vár majd, s a szervezők már az első alkalomra várják a szülőket is, hogy bemutassák az egyesületet és a szakköri lehetőségeinket. Az elkészült hajókat pedig haza is vihetik a „tanulók”!

Tovább...
 
Tenisztorna Ifj. Ocskay Gábor emlékére Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. május 31.

ImageSzombaton tenisztornával emlékezett Ifj. Ocskay Gáborra a Sapa Fehérvár AV19. Ütõt ragadtak játékosok, a klubvezetés tagjai, a szponzorok és számos közéleti személyiség is. - Nyarat idézõ hõségben indult útjára a labda az impozáns Kiskút utcai teniszcentrum salakos pályáin, a párosok lelkesedésén azonban ez semmit sem csorbított. A klub támogatói és a városi közélet képviselõi mellett játékosaink közül megmérette magát a nívós mezõnyben Palkovics Krisztián, Kovács Csaba, Nagy Gergõ és Kóger Dániel is, míg a szakmai stábot Kóger István képviselte.

Tovább...
 
A csapatkapitány visszavonul Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. május 29.

ImageKovács Angéla, az Alcoa FKC csapatkapitánya 24 évesen nehéz döntést hozott: befejezi a kézilabda-pályafutását, mivel a másfél évvel ezelőtt elszenvedett tüdőembólia következményei a mai napig korlátozzák a sportolásban. Angi a 44 bajnokin szerzett 59 gólja mellett szorgalmával és mentalitásával is nagy segítségére volt a csapatnak.

Tovább...
 
Győri ETO - Videoton FC: 1-0 (0-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. május 28.

ImageNem sikerült… A Videotonnak megvolt az esélye arra, hogy 2010. május 23-án este, Győrben megnyerje története első bajnoki címét, de végül Fortuna is elpártolt tőlünk. Az ETO szerzett egy szerencsés gólt, és ez megfosztotta a Videotont attól is, hogy bajnoki döntőt játsszon. Csapatunk jobban kezdte a mérkőzést, mint ellenfele, talán még azt is mondhatjuk, hogy a tavaszi szezon második felében egyszer sem játszott olyan jól, mint Győrben, az első harminc percben.

Tovább...
 
Már hiányzik a kézilabda Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. május 28.

ImageSzerződéshosszabbításának apropóján Kristina Trishchukkal a döntéséről és a jövő évi céljairól beszélgettünk. Természetesen szó volt a térdéről is, mellyel kapcsolatban elmondta, hogy jól halad a rehabilitációval, és tervei szerint júliusban már a csapattal együtt kezdi meg a felkészülést az új szezonra.

Tovább...
 
<< Első < Előző 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5776 - 5786 / 7421