Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Jótékonysági mérkőzést játszik a Fidesz csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 21.

ImageJótékonysági mérkőzést játszik egymással a Fidesz fiatal országgyűlési képviselőkből álló együttese, valamint a Városgondnokság csapata. A mérkőzésen pályára lépő játékosok a felajánlott pénzösszeget az elmúlt napok ítéletidejének székesfehérvári, Székely utcai károsultjainak támogatására szánják. A jótékonysági akcióhoz mindenki csatlakozhat, aki kilátogat a mérkőzésre. A meccs helye és ideje: Köfém Sportcsarnok Székesfehérvár, 14:15, a Vesta-Universum női futsal bajnoki döntő előtt.

Tovább...
 
Gépkocsivezetők Ügyességi Versenye Dunaújvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 21.

ImageEgyedülálló versenyötlettel állt elő a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Kőhalmi László r. zászlós, akinek nevével a különböző baleset-megelőzési programok kapcsán már sokszor találkozhattak a dunaújvárosiak. Ő volt a kiötlője annak a baleseti szimulációnak is, amit tavaly szeptemberben Dunaújvárosban több száz fiatal nézhetett végig a balesettől egészen a halottszállítók megérkezéséig, szembesülve ennek kapcsán egy diszkó-baleset következményeivel.

Tovább...
 
Vékony Vanda lett a Magyar Köztársaság Tájfutás Diákolimpia Bajnoka! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 20.

ImageNéhány nappal ezelőtt került sor a tájfutó utánpótlás legrangosabb viadalára, a Magyar Köztársaság Tájfutó Diákolimpiájának országos döntőjére. A versenyre a Mátra északi lejtőjén fekvő Szuha községet övező erdőkben került sor. A fejér megyei diák-tájfutókat a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium, a szintén székesfehérvári Gróf Széchenyi István Műszaki Szakközépiskola, a bicskei Csokonai Általános Iskola, a kápolnásnyéki Vörösmarty Gimnázium és Művészeti Iskola és a baracskai Kozma Ferenc Általános Iskola tanulói képviselték.

Tovább...
 
Videoton - Újpest FC: 1-1 (1-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. május 20.

ImageAz Újpest elleni meccsünk még annál is jobban kezdődött, mint ősszel a Megyeri úton: akkor Nagy Dani a 4. percben lőtt gólt, most Elek már egy perccel korábban Balajcza kapujába fejelte a vezetőgólt. Tetszetősen, szellemesen futballozott a Vidi, csapatunk uralta a középpályát, és miután az Újpestnek támadnia kellett, a Videoton a kedvenc játékát játszhatta. A védők mögött és a középpályán bőven volt terület, a középpályások bátran dobhatták támadásba a csatárokat. 

Tovább...
 
Pumi második a góllövő-listán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 19.

ImageA 2009/2010-es szezon 28 bajnoki fordulója alapján a 276 gólos Tóth Tímea bizonyult a legeredményesebb játékosnak. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferens, aki elmondta, hogy a váci átlövőt a válogatott keretébe meghívott Tilinger Tamara követi 212 találattal – melyek közül Pumi 160-at 2010-ben, azaz az elmúlt 18 meccsen lőtt. Az akciógólokat tekintve három Alcoa FKC játékos szerepel a TOP10-ben!

Tovább...
 
Olaszország ellen... Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. május 19.

ImageLehullt a lepel, kiderült, melyik válogatott lesz vélhetően a legnagyobb ellenfelünk az A csoportba történő feljutásért vívott harcban. Nos, ez a gárda a most zajló világbajnokság két kiesője közül a jobb, vagyis a 15.: Olaszország. - Az már korábban kitudódott, hogy jövőre, egészen pontosan 2011 áprilisában – remélhetőleg hazai pályán, bár erről pénteken dönt az illetékes bizottság - a divízió 1-es világbajnokságon Magyarországgal egy csoportba Japán, Hollandia, Dél-Korea és Spanyolország került.

Tovább...
 
Eső és éremeső Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 18.

ImageA szombati ítéletidőben megrendezett budapesti Váltó OB-n 3 arany, 3 ezüst és 1 bronzérmet nyert az ARAK utánpótlása. A fehérvári sportolók csak a négyfős stafétáknak kiírt országos bajnokságon 22 versenyszámból, 13-ban érték el az 1-8. helyezés valamelyikét. A 13 éves fiúk 4x100 méteren és 4x600 méteren, a lányok 4x600 méteren lettek bajnokok.

Tovább...
 
Az Alcoa FKC-é az 1.000.000 forint! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 18.

ImageAz Arany Ászok kézilabda szurkolók körében meghirdetett játékában az Alcoa FKC szurkolói voltak a legaktívabbak, és 1.000.000 forint támogatást nyertek a csapatnak. A lányok a nyereményt a Női Kézilabda NBI Arany Ászok Rájátszás utolsó, Dunaújváros ellen játszott mérkőzése előtt vették át.

Tovább...
 
Köszönjük, Linda! Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. május 17.

ImageGabnai Melinda szezon közben érkezett, és példamutató odaadással és alázattal segítette az NBI egyik legfiatalabb csapatát akkor is, ha egyes mérkőzéseken csak epizódszerepeket kapott. Lindát a vele készült interjúban arra is megkértük, hogy összegezze fehérvári tapsztalatait, és búcsúzóul lássa el jótanácsokkal a csapattársait…

Tovább...
 
Edzői nyilatkozatok Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. május 16.

ImageRapatyi Tamás nyilatkozatából kiderül, hogy csapata szombati győzelme nemcsak a hatodik helyhez juttatta a Dunaújvárost, de egyben a tréner búcsúmeccsét is jelentette. Mihály Attila szerint a fehérváriaknál az egész szezon alatt jellemző hibák köszöntek vissza ezúttal is, és okozták az idei rájátszásban az első hazai vereségüket.

Tovább...
 
Videoton - Vasas: 3:0 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton Fc   
2010. május 16.

ImageAki csak az eredményt látja, vagy az eredményből indul ki, az tévúton jár: nem volt könnyű mérkőzés, de legalábbis nem volt egyszerű a Vasas elleni találkozó. Talán nem is arról van szó, hogy az angyalföldiek hasonló játékerőt képviselnek, mint a Videoton, vagy, hogy Gianni Dellacasa futballistái akár pillanatokra is, de megoldhatatlan feladat elé állították volna a Vidit. A számok, a labdabirtoklás 65-35%-os aránya, a szögletek, a kapura lövések, no meg természetesen a gólok száma azt mutatja, hogy dr. Mezey György csapata a futball minden részfeladatát sokkal jobban oldotta meg, mint néhány poszton feltűnően lyukas ellenfele.

Tovább...
 
<< Első < Előző 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5798 - 5808 / 7421