Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Zárásként hazai vereség és nyolcadik hely Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 16.

ImageA Köfém Sportcsarnokban „Happy hours“ a büfénél, kevésbé boldogító pillanatok a pályán. Az Arany Ászok rájátszás zárófordulójában az Alcoa FKC hazai pályán szenvedett ötgólos vereséget a Dunaújvárosi NKKSE csapatával szemben. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstő - A csapat így elszalasztotta a lehetőségét a hatodik hely megszerzésére, és nyolcadikként végzett az idei bajnokságban.

Tovább...
 
Javában zajlanak a tárgyalások Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. május 15.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 menedzsmentje a héten is megállás nélkül dolgozott a jövő évi játékoskeret kialakításán. Sőt, már egy felettébb érdekesnek ígérkező edzőmeccs is lekötésre került. Az elmúlt napokban a fiatal játékosok kapták meg a klub jövőre vonatkozó szerződési ajánlatát, a következő hét során pedig a rutinosabb hokisokkal zajlanak majd megbeszélések. Eközben jeges edzések is zajlanak és folyamatban van az edzőkeresés is. Bár konkétumok egyelőre nincsenek, a háttérben nagyüzem van.

Tovább...
 
U17: Viharos 20 perc a Viharsarokban Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. május 13.

ImageA második félidő elején mutatott gólerős támadójátékának köszönhetően 3-1-re nyert a Vidi U17 a békéscsabai bajnokiján. - A 23. fordulóból elhalasztott mérkőzést a vendéglátó Békéscsaba a 10., csapatunk a 7. helyről várhatta, így kiegyenlített találkozót ígért a 90 perc. Az első félidő a játék eszenciáját, a gólokat tekintve igazolta is ezt, a küzdelmes játékrészben egyik oldal sem tudta feltörni a másik védelmét. Fordulás után aztán jött a címben említett viharos húsz perc, mely eldöntötte a derbit a Vidi javára.

Tovább...
 
Ifik: Veretlenül zártuk a rájátszást! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 13.

ImageBár az ötödik helyet a mai meccs eredményétől függetlenül megszerezte az Alcoa FKC, a Siófok KC elleni találkozóra is maradt izgalom. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a fehérváriak az 53. percben vették át a vezetést, amit Cziráky Fanni időntúli hetes-védésével tartottak meg, így hat mérkőzésen öt győzelmet és egy döntetlent elérve zárták az 5-8. helyért folyó rájátszást.

Tovább...
 
Országos íjászversenyt rendeztek a "Bakony kapujában" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 12.

ImageA visszajelzések alapján jól sikerült az Idegfeszítők Társasága által szervezett országos 3D íjászverseny Bodajkon. A Sípályánál megrendezett programon több, mint száz íjász mérte össze tudását, ügyességét. Íjat ragadtak a gyerekek és a felnőttek egyaránt, hogy a terepen kihelyezett, mintegy 24 cél-állatot leíjazzák.

Tovább...
 
Hiába uraltuk negyven percen át a mérkőzést... Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. május 12.

ImageKözvetlenül a két góllal elveszített Siófok KC elleni mérkőzés után kértük gyors értékelésre Mihály Attilát. Az Alcoa FKC vezetőedzőjét a szombati bajnokin kívül Becséri Kitti sérüléséről is kérdeztük, valamint előre tekintettünk a szezon utolsó meccsére, melyen a Köfém Sportcsarnokban fogadjuk majd a Dunaújvárost.

Tovább...
 
Magyar-román bajnokság: A Volánnak is szurkolhatunk Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. május 12.

ImageLigaülést tartott a Magyar Jégkorong Szövetség, amelynek témája az előttünk álló bajnokság összetétele és lebonyolítása volt. Ahogy klubunk vezetői már korábban jelezték: farmcsapatunkkal ismét részt veszünk a MOL Ligában. A határokon átnyúló bajnokságba – amely egyelőre nem hívható MOL Ligának, a további támogatást még nem írták alá, de jó esély van erre – a tervek szerint hat magyar – Sapa Fehérvár .

Tovább...
 
Felújították a magyaralmási focipályát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 11.

ImageKét évbe telt a magyaralmási focipálya felújítása, ám megérte a sok szervezés és a rengeteg munka, hiszen most gyönyörű, modern pálya várja a sportolókat a településen. Az átadó ünnepség híre messze szállt, így az érdeklődők mellett jelen voltak a móri kistérség polgármesterei, vendég polgármesterek, politikusok, s neves játékmesterek is. A pálya megvalósulása nagyrészt a társadalmi összefogásnak, s a vállalkozói felajánlásoknak köszönhető.

Tovább...
 
Felvétel a fehérvári rugby klubnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 11.

ImageRugby-híreinket látva többen is kérdezték olvasóink közül, hogy hogyan lehet jelentkezni a fehérvári rugby csapatokba? Ezért megkérdeztük Gyölcsös Ferenc edzőt, aki elmondta, hogy a férfi és a női együttesekbe minden héten szerdán és pénteken, 16:30-18:00 között lehet személyesen felvételizni a fehérvári rugby pályán, illetve bejelentkezés alapján a 30-2827-413-as telefonszámon.

Tovább...
 
Ifik: Ötödik helyet ér a döntetlen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 11.

ImageTavaly a klub fennállásának legjobb ifjúsági bajnoki helyezését érte el az Alcoa FKC, amit immár biztosan meg is ismételt ebben a szezonban. Pálfay Károly sajtóreferens elmondta, hogy az ificsapat nemrég Vácra látogatott, ahol a végjátékban ötgólos hátrányát ledolgozva 29-29-es döntetlent játszott, így az utolsó forduló eredményétől függetlenül az idei bajnokság ötödik helyén végzett!

Tovább...
 
Tornagyőzelem az rugby interligán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 10.

ImageÚjabb tornagyőzelem született a zágrábi női rugby Interliga fordulón. A magyar lányok esélyt sem adtak a tavalyi Interliga győztes osztrák csapatnak a hétvégén. Sportolóink végig kezdeményeztek, irányítottak, és végül nyertek is: Magyarország - Ausztria 22 - 0. /12 – 0. A horvátokkal szemben az első félidőben még vezető hazai csapatnak nagy segítségére volt a nagyszámú közönség biztatása: Sólyom Beatrix (5 pont) és Fehér Csilla (7 pont) lendületével sikeresen egyenlített is a magyar csapat. Így döntetlennel végződött a mérkőzés.

Tovább...
 
<< Első < Előző 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5809 - 5819 / 7421