Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
DVSC - Videoton FC : 3-2 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. május 10.

ImageAz „Év mérkőzésén”, Debrecenben, nagyszerűen kezdett a Videoton. Szervezetten, fegyelmezetten játszott csapatunk, és a vezetést is sikerült megszerezni: óriási dicséret jár Elek Ákosnak, aki előbb a Loki tizenhatosa előtt visszatámadta Feczesint, elvette tőle a labdát, betört a tizenhatosra, még lábat is váltott a csellel és remek gólt rúgott. Az előny lélektani pluszt jelentett a csapatnak, amely kissé visszahúzódva a kedvelt játékot játszhatta, a védők mögötti területre tett labdákat forszírozhatta.

Tovább...
 
Pontokat hagytunk Siófokon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 10.

ImageAz alapszakasz 5. fordulójában az Alcoa FKC a 40. percben már négy góllal is vezetett Siófokon, de az azt követő bő negyedórát a hazaiak hozták 11-3-ra. "Hiába nyitottak az FTC elleni győzelemnél látotthoz hasonló hajrát a fehérváriak, ezúttal nem sikerült fordítaniuk, és 33-31-re a Siófok nyerte a mérkőzést." - nyilatkozta szomorúan a Fehérvári Híreknek Pálfay Károly sajtóreferens.

Tovább...
 
U19: Kecskemét - Videoton FC 1-2 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton Fc   
2010. május 08.

ImageJól kezdett csapatunk a KTE otthonában, Disztl László együttese fergeteges támadójátékot mutatott be a találkozó első 30 percében. Csapatunk folyamatos nyomás alatt tartotta a házigazda térfelét, ráadásul a helyzetek kihasználásában is jeleskedtek a vendégek, Baracskai és Babos találataival 2-0-ra elhúztak az akadémisták. A 36. percben váratlanul változott a találkozó forgatókönyve, a játékvezető ugyanis kiállította Bezerédit.

Tovább...
 
Ifik: Továbbra is 100%-osan Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 08.

ImageHivatalosan az 5. fordulóbeli, valójában a rájátszás negyedik mérkőzését játszotta az Alcoa FKC ifjúsági csapata, és ahogy az eddigi három találkozón, úgy ezúttal az ASA-Consolis-HNKC ellen is megszerezte a két pontot Rezsnyák Csaba együttese, amely - Pálfay Károly sajtóreferens szerint - már a Váci NKSE elleni idegenbeli meccsen bebiztosíthatja a bajnoki ötödik helyét.

Tovább...
 
Vas János Svédországban folytatja Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. május 06.

ImageÚgy tűnik, egy év székesfehérvári szereplés után távozik csapatunktól a 26 esztendős csatár, Vas János, aki újra légiósnak áll. A kiváló támadó visszatér Svédországba, méghozzá az újonc Tingsryd együtteséhez. Többször leírtuk már, hogy  szóbeszédek, hovatovább pletykák alapján nem akarunk közölni híreket - ami elsősorban a bajnoki szünetekben, a játékoskeret kialakítása során erősödik fel -, csak akkor, ha vezetőink részéről megerősítést nyer az információ.

Tovább...
 
"Ez így nem mehet tovább!" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. május 06.

ImageA bajnoki szünet során a szurkolókat leginkább az új csapat építésével, a játékoskeret alakulásával kapcsolatos kérdések foglalkoztatják, ám a jövőt illetően cseppet sem elhanyagolható a mögöttünk hagyott időszak elemzése. A vb-ről, a fiatalok teljesítményéről és az előttünk álló tervekről Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV 19 szakosztály-igazgatója a napokban a jégkorong.blog.hu szakportálon nyilatkozott, amiben vannak ismert és kevésbé tudott hasznos információk is. A világbajnoksággal kapcsolatban a klub vezetője kijelentette: sajnos, ez a realitás, ennek ellenére nem lehetünk elégedetlenek.

Tovább...
 
Adidas: Nyolcadikok a '94-esek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 06.

ImageAz Alcoa FKC csapata az Adidas Országos Kézilabda Utánpótlás-bajnokság 1994-es korosztályban országos döntőn vett részt a hétvégén, és végül a nyolcadik helyet szerezte meg. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy az 1999-es együttesünk néhány héttel korábban az országos elődöntőben szerepelt. Mindkét csapat játékosainak és edzőinek gratulálunk a bajnokságban elért szép eredményeikhez!

Tovább...
 
Videoton Fc - MTK: 0-1 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. május 05.

ImageHosszú, nyolc hónapos, 2009. augusztus 28-a, a Zalaegerszeg elleni mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatunkat szakította meg az MTK. Csapatunk ezúttal nem játszott jól, a támadók – az egyébként nem túl sok – kiélezett szituációban rossz döntéseket hoztak, de az akarásra, az elszántságra nem lehetett panasz. Pedig, ismét „bekezdett” a Vidi, Alves előtt szinte az első percben lehetőség nyílt, majd nem sokkal később Nemanja Nikolics került helyzetbe.

Tovább...
 
Jó hangulatú közönségtalálkozó Agárdon Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. május 05.

ImageAz Agárdi Pálinkafõzdébe volt hivatalos a Sapa Fehérvár AV19 a III. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál keretén belül. A csapatot három játékos, Palkovics Krisztián, Sofron István és Kóger Dániel, valamint az edzõ, Énekes Lajos képviselte. A rendezvényre több, mint félszáz szurkoló volt kíváncsi - a jégkorongozók és a mester kötetlen hangulatban beszélgettek az érdeklõdõkkel.

Tovább...
 
Nathan Martz jövőre is a Sapa Fehérvárban játszik Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. május 04.

ImageA világbajnokság lezárultával a Sapa Fehérvár AV19 játékosainak többsége a hosszú szezon fáradalmait piheni ki. A klubvezetés azonban keményen dolgozik a jövő évi játékoskereten. Ennek újabb eredménye, hogy Nathan Martz is aláírta a szerződését. A kitűnő kanadai center a mögöttünk hagyott idény során és az azt megelőző szezonban is bizonyította, hogy komoly erőssége a Sapa Fehérvárnak - olyan játékos, akire a jövőben is szüksége van a fehérvári klubnak. Így a múlt héten le is zajlottak a szerződéshosszabbítással kapcsolatos tárgyalások a Sapa Fehérvár AV19 és a sportoló között, amelyek eredményesen zárultak.

Tovább...
 
Szolnoki Olaj KK - Albacomp 98-72 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 03.

ImageKommentár nélkül: Szolnoki Olaj KK - Albacomp 98-72 (26-17, 25-22, 21-15, 26-18)/ Játékvezetők: Hartyáni, Benczur, Király / Albacomp: Simon 5/3, Hanga 22/6, Toya 10, Lee 9, Banks 19 Cs: Keller 2, Antal, Bódi 2, Farkas 3/3, Madár, Fodor / Szolnok: Fodor 14/6, Aleksic 16/12, Vesztergom 9/6, Barro 21, Báder 6/3 Cs: Szabó 3, Váradi 7/3, Cseh, Sonyák, Harazin, Rice 22/6

 
<< Első < Előző 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5820 - 5830 / 7421