Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Jobb, Benk és Budai nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. április 15.

ImageFelszállt a füst, kiderült, hogy Ted Sator szövetségi kapitány kikre számít a szlovéniai világbajnokságon. A döntés értelmében nem utazik Ljubljanába csapatunk két játékosa, Jobb Dávid és Benk András, valamint az FTC-kapus Budai Krisztián. S mivel az is eldőlt, hogy a 17-én kezdődő vb-n Szuper Levente klubkötelezettségei miatt nem áll majd a nemzeti csapat rendelkezésére, így a magyar jégkorong-válogatott elsőszámú hálóőrévé lépett elő a Sapa Fehérvár AV 19 kiválósága, Hetényi Zoltán.

Tovább...
 
Edzői nyilatkozatok Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. április 15.

ImageAz Alcoa FKC – Siófok KC mérkőzésen Varga József mindössze 20%-át látta viszont annak, amit csapatával eltervezett, és nagyon reméli, hogy a héten bejelentett szezonvégi edzőcsere nem befolyásolta játékosait. Mihály Attila szerint a kiváló csapatteljesítménynek és a felszabadult, de nagyon motivált hozzáállásnak köszönhető elsősorban a fölényes fehérvári siker.

Tovább...
 
Nagy Dani hazaérkezett Ulmból Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. április 14.

ImageMint arról korábban hírt adtunk, Nagy Dániel a múlt hetet az ulmi rehabilitációs központban töltötte, miután az itthoni kezelések nem váltak be, s állapota nem az elvárásoknak megfelelően alakult. Dani vasárnap este érkezett haza Németországból.

Tovább...
 
Su Gimtadieniu, Laima! Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. április 14.

ImageA 25. születésnapját hétfőn ünneplő Laima Bernataviciute már szombaton szép ajándéknak örülhetett: csapata hazai publikum előtt gálaelőadást rendezett a rájátszás nyitányán. A Siófok legyőzésében kulcsszerepet vállalt az Alcoa FKC litván átlövője, aki nagy kedvvel kézilabdázott, és nyolc gólt szerzett.

Tovább...
 
Rangos tornát nyert a Sapa Fehérvár kölyökcsapata Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. április 14.

ImageBledben szerepelt a Sapa Fehérvár kölyökcsapata, és kitett magáért az igen erős mezőnyben: aranyéremmel térhetett haza. Szongoth Kristóf tanítványai az első napon leiskolázták a szerb NS Stars csapatát (13-0), majd kétvállra fektették a horvát Mladost együttesét is (3-2). Ezzel biztosították helyüket a negyeddöntőben, ahol a szlovén Bledet valósággal lelépték a fiúk (8-0). Az elődöntőben az olasz Feltreghiaccio ellen egy érdekes találkozót nyertünk (2-1), ezzel sikerült a döntőbe kerülni.

Tovább...
 
"A válogatott a Volán EBEL-szereplésével fejlődött" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. április 13.

ImageNyakunkon a Divízió 1-es világbajnokság, így előzetesen másról sem szólhatnak a hírek, mint az esélylatolgatásról. A Magyar Jégkorong Szövetség szakmai alelnöke, Kovács Csaba szerint hárman is megtréfálhatják a fehérvári hockysokat.

Tovább...
 
Önbizalomnövelés csapatszinten és egyénileg Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. április 13.

ImageHat akciógólt szerzett és csapata egyik húzóembere volt a Siófok KC elleni mérkőzésen Vincze Melinda. Az Alcoa FKC balszélsője az elmúlt hetekben részese volt a sorsdöntő Veszprém elleni idegenbeli győzelemnek és a magyar válogatott Svédország elleni sikereinek is. Melit közvetlenül a szombati nyertes meccs után kérdeztük a Siófok legyőzéséről, a válogatottról és a rájátszásról…

Tovább...
 
Kaposvári KK - Albacomp 71-95 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 12.

ImageKommentár nélkül: Kaposvári KK - Albacomp 71-95 (20-19, 28-23, 8-26, 15-27)/ Kaposvár, 600 néző / Játékvezetők: Kapitány, Dr. Páli, Téczely / Albacomp: Simon 16/3, Hanga 16, Radovic 13/3, Lee 20/3, Farkas 8/3 Cs: Keller 4, Kertész 2, Bódi 6, Madár, Banks 4, Fodor 2, Toya 4 / Kaposvár: Kováts 6, Vojvoda 5/3, Welton 19, Orosz 5/3, Ceskovic 22/9 Cs: Kiss 8/6, Kovács, Márkus, Hendlein 4, Bíró 2, Fonai

 
Jól kezdődött a rájátszás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 12.

ImageAz alapszakaszban elszenvedett két szoros – egy-, illetve kétgólos – vereségért fölényes győzelemmel vágott vissza az Alcoa FKC a Siófok KC-nak a bajnoki rájátszás nyitányán. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy már a 39. percben tízgólosra nőtt a hazaiak előnye a 34-23-as végeredménnyel zárult mérkőzésen.

Tovább...
 
Videoton FC - Nyíregyháza Spartacus 1-0 (1-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. április 12.

ImageA Videoton FC a Soproni Liga 22. fordulójának zárómérkőzésén 1-0-ra legyőzte a Nyíregyháza Spartacust – talán ez a legfontosabb hír a mérkőzésről. Mert, ha alaposabban is fókuszálunk a meccsre, nehezebb dolgunk van: ez volt az a mérkőzés, amelyre minden, és mindennek az ellenkezője is igaz. Az első negyvenöt percben sokkal jobban futballozott a Videoton ellenfelénél. Alvesék, ha nem is futószalagon, de sorra alakították ki a helyzeteket, és, ha a meccsnek ebben a periódusában érhette is kritika a csapatot, maximum annyi, hogy a befejezések nem sikerültek, még a ziccereket is „túljátszották” a támadók.

Tovább...
 
Szép győzelem Norvégia ellen a Pannon Hoki Tornán Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. április 12.

ImageA jégkorong Pannon Hoki Gála utolsó találkozóján Magyarország 2–1-re legyőzte Norvégiát, így a második helyen zárt a kitűnő hangulatú rendezvényen.

Tovább...
 
<< Első < Előző 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5864 - 5874 / 7421