Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Ifik: Kísérteties hasonlóság Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 09.

ImageKözel egy hónap elteltével újra Hódmezővásárhelyen szerepelt az Alcoa FKC ifjúsági csapata. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtórefernstől, aki elmondta, hogy a fehérvári lányok a rájátszás első fordulójában ugyanúgy biztos félidei vezetés után, izgalmas hajrában győzték le egy góllal a házigazdákat, mint az alapszakaszban.

Tovább...
 
Elkészült a bajnoki hajrá menetrendje Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. április 09.

ImageA Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a Soproni Liga utolsó hét (24-30.) fordulójának „óraperces” beosztását. A Videoton mind a hét mérkőzése képernyőre kerül: pénteki napon játszunk Debrecenben, és a Vasassal is. Nem túl szerencsés a Vidi számára, hogy az utolsó öt fordulóban, a négy lehetséges összevetésben (értelemszerűen itt a debreceni meccsünk nem számít) háromszor is korábban játszik a Videoton, mint a fő rivális Debrecen – csak a 30. fordulóban, az utolsó játéknapon azonosak a kezdési időpontok.

Tovább...
 
Megkezdődött a tavaszi szezon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 09.

ImageMegkezdte a tavaszi szezont Kincsesbánya kispályás csapata a székesfehérvári kispályás bajnokság III/D csoportjában. A sportolók az idénynyitó hazai mérkőzést a Bregyó pályán játszották a második helyezett Maracana csapatával. - Az esős idő miatt a pálya vizes, csúszós volt, ami megnehezítette a játékosok dolgát. A mérkőzést jól kezdték, és a vezetést is megszerezték. Aztán egy figyelmetlenséget kihasználva egyenlített az ellenfél. A mérkőzés második felében ismét volt egy gólváltás.

Tovább...
 
Salzburgi győzelemmel ért véget az EBEL Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. április 08.

ImageA Salzburg győzelmével ért véget az EBEL 2009-2010-es szezonja, miután a döntőben Lynchék két vereség után zsinórban négy győzelmet arattak a Linz ellen, így összesítésben 4-2-vel a Red Bull végzett az élen. Mindez azt jelenti, hogy a Salzburg 2007 és 2008 után 2010-ben is aranyérmes lett – 2009-ben ugye a Klagenfurt örülhetett a végén -, a finálé első két összecsapását egyaránt megnyerő Black Wings Linz pedig ezüstérmes.

Tovább...
 
Ny. Spartacus - Videoton FC 0-1 (0-1) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. április 08.

ImageVáratlanul jó, tavaszias időben, inkább tapogatózó, mint magas szintű játékkal telt az utolsó Ligakupa középdöntőnk első félórája. A Tujvel - Papizsanszkij, Novakovic, Radovics, Fejes - Rása, Ponczók, Kocsis G. - Móri, Olasz, Baracskai összeállításban játszó Vidi nem futballozott rosszul, de ahhoz, hogy feltörje Szpari védelmét, többet kellett volna a szélen próbálkozni.

Tovább...
 
AKTIV - atlétikai versenysorozat iskolásoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 08.

ImageHirt Károly, az Alba Regia Atlétikai Klub elnöke, valamint Östör Annamária, az önkormányzat Sportbizottságának tagja a Nemzeti Oskola épületében tartott sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy április 14. és május 2. között az AKTIV-program keretében városi atlétikai versenysorozatra kerül sor nyolc fehérvári általános iskola tanulói között.

Tovább...
 
Jól sikerült a magyar női rögbi válogatott szereplése Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 07.

ImageMíg mások húsvéti tojást festegettek, illetve készültek a locsolkodásra, addig a fehérvári rugby-s lányok a tojáslabdát kergették, méghozzá eredményesen! Városunk „kemény sportoló lányai” ugyanis a húsvéti ünnepek alatt részt vettek az ötödik alkalommal megrendezett ENTC Nemzetközi edző-, játékos- és játékvezető képzés utáni EB Teszt Tornán, ahol igencsak megvillantották tehetségüket.

Tovább...
 
Második hely a Balaton Kupán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 07.

ImageAz Alcoa FKC ifjúsági csapata egy góllal maradt le idei negyedik tornagyőzelméről. Pálfay Károly sajtóreferesntől megtudtuk, hogy a veszprémi Balaton Kupa ‘91-92-es korosztályának döntőjében a német HSC 2000 Magdeburg 17-16 győzte le Rezsnyák Csaba tanítványait. A torna legjobb kapusának járó különdíjat Dancs Nóra érdemelte ki.

Tovább...
 
Nemzetek rugby-tornája Zánkán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 06.

ImageZánkán rendezték meg a nemzetközi edző-, játékos-, és játékvezető képzést. Gyölcsös Ferenc edzőtől megtudtuk, hogy az IRB (Rugby Világszövetség) kiemelten kezelte az április 1 – április 5 közötti rendezvényt, amelyen az edzők, Graham Smith (angol válogatott edző) és Laura James (ír) személyében az "elit" oktatás jeles képviselőivel találkozhattak a résztvevők. Az ő feladatuk az volt, hogy öt napon át tanítsanak húsz nemzetközi minősítésű edzőt.

Tovább...
 
Akadémistáinké az ötödik hely Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. április 05.

ImageNem volt kegyes az időjárás a 2010-es Puskás-Suzuki Kupa zárónapjához. Fehérvárott egész nap ömlött, ömlik az eső, így a hűvös, szeles idő, és a vizes pálya egyaránt alaposan megnehezítette már a „betétprogramnak” szánt gálameccsek résztvevőinek dolgát is. A délelőtti öregfiúk tornán az egyik elődöntőt a Puskás Akadémia nyerte meg az Újságíró-válogatott ellen (2-1), míg a másikban a Suzuki „fiatalabb öregfiúkból” álló csapata a Videoton öregfiúknál bizonyult jobbnak 3-2-re. A bronzmeccsen viszont a Vidi nyert, 4-3-ra legyűrve az újságírókat.

Tovább...
 
dr. Mezey: A játék képe alapján győzhettünk volna Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. április 05.

ImageA hivatalos adatok szerint 5628 néző tekintette meg a ZTE - Videoton bajnoki mérkőzést. A nagyszámú közönség soraiban több száz fehérvári szurkoló bíztatta a Videotont, s teremtett remek hangulatot a stadionban. A vezetőedző, dr. Mezey György a találkozó végén nem mulasztotta el megjegyezni, köszönet jár nekik, amiért az utolsó pillanatig szurkoltak a csapatunknak. De vajon hogyan értékeli a szakember a rangadót?

Tovább...
 
<< Első < Előző 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5875 - 5885 / 7421