Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A második csapat játszik szerdán a Ligakupában Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 31.

Image"-Azt szeretném, hogy az első csapat kerete négy napot készülhessen a vasárnap esedékes, Zalaegerszeg elleni bajnokira, s emiatt úgy döntöttünk, hogy a második csapat játszik a Ligakupa középdöntőjében, szerdán." - mondta dr. Mezey György, vezetőedző. /  "- A felnőtt csapat érthetően nem kockáztat ."- tette hozzá Varga István, az NB II-es gárda edzője - "A célunk természetesen a tisztességes helytállás. Jó alkalom ez a pályára lépőknek arra, hogy megmutassák magukat, s amennyiben saját egzisztenciájukra is gondolnak, jól kell játszaniuk."

Tovább...
 
Elválnak Jarmo Tolvanen és a Sapa Fehérvár AV19 útjai Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 31.

ImageJarmo Tolvanen vezetésével a Sapa Fehérvár AV19 a klubtörténet legeredményesebb szezonját teljesítette. A felek jövőre vonatkozó elképzelései azonban nem vágtak egybe, így az új idény kihívásainak új edzővel igyekszik majd megfelelni a csapat. A Sapa Fehérvár AV19 és Jarmo Tolvanen közös megegyezéssel arról döntött, hogy nem folytatódik az együttműködés a szakember és a klub között. A klub ezúton is szeretné megköszönni Jarmo Tolvanennek azt a munkát, amelynek révén a klub történetében eddig példátlan szakmai és közönségsikert aratott a 2010/2011-es idényben a Sapa Fehérvár.

 
Zalkerámia ZTE KK - Albacomp 88-87 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 30.

ImageKommentár nélkül: Zalkerámia ZTE KK - Albacomp 88-77 (26-25, 17-18, 22-24, 12-10, 11-10)/ Zalaegerszeg, 2200 néző / Játékvezetők: Dr. Valovics, Kapitány, Bognár / Albacomp: Simon 16/3, Hanga 9/3, Radovic 20/9, Lee 20/6 Keller 7 / Cs: Bódi 7/3, Farkas, Madár, Banks 4, Toya 4 / ZTE: Hinnant 20/6, Watson 9, Kámán 10/3, Wilson 15/6, Trepák 16/3 / Cs: Simon, Gáspár 2, Baki 2, Tóth 9, Timberlake 5/3

 
Medvék - Fehérvár Rugby Club 24.- 21. / 10 - 10. Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 30.

ImageCinkotára, a Budapesti Medvék otthonába látogatott a Fehérvár Rugby Club férfi csapata. „A hajdanán több válogatott játékost is felvonultató FRC játékosai hiába tettek meg mindent a győzelemért a pályán, a rugby-ben a csapategység dönti el a végső győzelmet. „ – nyilatkozta honlapunknak a fehérvári fiúk edzője, Gyölcsös Ferenc.

Tovább...
 
Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia - Kercsó Árpád vezetésével Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 30.

ImageKercsó Árpád szakmai vezetésével április elsejétől indul az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia. Erről ünnepélyes sajtótájékoztató keretében számolt be klubunk menedzsmentje. A Diófa Vendéglőben megtartott ünnepélyes sajtótájékoztatót szakosztály-igazgatónk, Ocskay Gábor köszönetnyilvánítása vezette fel: "- Öröm, hogy ilyen nagy létszámban itt lehetünk, s külön köszönet a médiának, hogy egész szezonban többségében pozitív hangvételű beszámolókkal segítették a munkánkat."

Tovább...
 
Amikor igazán kell, jönnek a győzelmek! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 29.

ImageMásodjára is legyőzte a Sümeget a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE az NB I-es férfi röplabda-bajnokság 12-14. helyért zajló rájátszásának hétvégi fordulójában. Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hogy az utolsó szakaszban eddig százszázalékos fehérvári gárda egyetlen játszmát sem engedett át a sümegieknek, így 3-0-ra nyerte a találkozót. Az együttesből Takács Zoltán hiányzott, Neukum Gábor viszont betegsége után visszatért.

Tovább...
 
Minden csapat egyforma: legyőzhető Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. március 29.

ImageJól kezdett az Alcoa FKC kapujában Szikora Melinda, azonban a betegsége miatt legyengült hálóőrt mintegy negyedóra után Trimmel Brigitta váltotta. A fehérváriak húszéves kapusa szép védések sorával hálálta meg a bizalmat, és jelentős szerepet vállalt a Veszprém Barabás KC elleni sorsdöntő győzelemben.

Tovább...
 
Válogatott: 16 fehérvári a bő keretben Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 29.

ImageAz OB I küzdelmei után a figyelem mostantól a válogatottra összpontosul, hiszen csütörtöktől Székesfehérváron kezdi meg a felkészülést nemzeti csapatunk a világbajnokságra. Soraiban 16 Volán-korongossal. Ahogy arról már korábban is beszámoltunk honlapunkon, a magyar jégkorong-válogatott április elsején találkozik először az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban, s gőzerővel készül az április 17-én kezdődő szlovéniai divízió 1-es világbajnokságra, amelyen Dél-Kore, Lengyelország, Horvátország, Nagy-Britannia és a házigazda Szlovénia lesz az ellenfelünk.

Tovább...
 
Videoton FC - Szombathelyi Haladás 4-2 (3-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 28.

ImageA Videoton – az őszihez hasonlóan gól gazdag mérkőzésen – győzte le a Haladást, és gyűjtötte be a három pontot. Csapatunk a mérkőzés bizonyos szakaszaiban nagyszerűen játszott, produkált egy káprázatos, háromgólos tíz percet, és ha a végén közelebb is zárkóztak a szombathelyiek, a győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben.

Tovább...
 
BAJNOKCSAPAT! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 26.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 büntetőkkel legyőzte a Dunaújvárosi Acélbikákat, így megszerezte negyedik győzelmét a bajnoki döntőben - és ezzel a bajnoki címet. Immáron sorozatban nyolcadszor! Szép volt, fiúk!

Tovább...
 
Jól sikerült a heti munka Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 26.

ImageA kieső sárgalaposok, Elek és Lipták mellett Sitku sem lép pályára pénteken a Haladás ellen. A legutóbbi edzésen sérülést szenvedett játékos orvosi vizsgálata jelenleg folyamatban van, ezért bővebb információval egyelőre nem szolgálhatunk. Nincs tehát könnyű helyzetben dr. Mezey György vezetőedző.

Tovább...
 
<< Első < Előző 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5897 - 5907 / 7421