Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Megyedöntő! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 19.

ImageAz OB I elődöntőjének másik ágán is eldőlt a továbbjutó kiléte: a DAB.Docler együttese kiejtette a Vasas Starst, így biztosította helyét a döntőben. A menetrend feszes: péntek este Dunaújvárosban már meg is kezdődik a négy győzelemig tartó finálé! - Az új évezred elején a magyar jégkorongozás legnagyobb presztizsű párharcává emelkedett a két fejér megyei fellegvár, a Volán és a Dunaújváros csatája. Rendszerint a bajnoki címért is e két együttes csatázott. Tavaly és tavalyelőtt azonban nem sikerült a döntőbe kerülnie az Acélbikáknak.

Tovább...
 
Ifik: Fantasztikus félidő! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 18.

ImageA szombatihoz hasonló forgatókönyv két nagy különbséggel: egyrészt ezúttal az ország legerősebb ificsapata volt az ellenfél, másrészt a happy-end elmaradt… Az Alcoa FKC fantasztikus játékkal kilencgólos vezetésre tett szert a Győri Audi ETO ellen, de a győriek a második félidőben fordítani tudtak, és egy góllal megnyerték a meccset.

Tovább...
 
dr. Mezey: Akár pozitív vereségként is felfoghatjuk a DVSC elleni mérkőzés eredményét Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 18.

Image"A Debrecen megérdemelte ezt a győzelmet. Az első gól után, ami elég korán esett, jól megszervezték a kapu-előterüket, akár 9-10 emberrel is védekeztek." - nyilatkozta honlapunkak a találkozót követően dr. Mezey György vezetőedző. - "Ezt a falat nem tudtuk áttörni. Egyre többen kapcsolódtak be a mezőnyjátékosaink közül a támadásokba, így óhatatlanul kinyíltunk, s ennek az eredménye lett a második gól."

Tovább...
 
Lépést tartottunk a bajnokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 18.

ImageAz Alcoa FKC az utolsó alapszakaszbeli hazai meccsén a Győri Audi ETO-t fogadta, és derekasan helytállva háromgólos vereséget szenvedett. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a bajnok negyedóra elteltével vette át a vezetést, amit ezt követően már nem is engedett ki a kezéből a lépést az ellenfelével a meccs végéig tartani tudó fehérváriakkal szemben.

Tovább...
 
Döntőben a Sapa Fehérvár AV19 Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 18.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 tartalákos összeállításban közepes játékot nyújtva is magabiztosan nyerte meg a bajnoki elődöntő harmadik mérkőzését a Ferencváros ellen, így kvalifikálta magát az Országos Bajnokság döntőjébe. - Foghíjas összeállításban lépett jégre a Sapa Fehérvár, Satosaari kapus kezdett, így mezőnyben csak három légiós szerepelhetett. Jarmo Tolvanen választása a beteg Bornhammar és Martz kiesésével Alénre, Ackeströmre és Anderssonra esett, Mihály Árpád pihenőt kapott.

Tovább...
 
Vereség a Ligakupában: Videoton - DVSC-TEVA 0-2 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 17.

ImageA Ligakupa középdöntő „A” csoportjában a csoportelsőségért harcban lévő két együttes találkozott Székesfehérváron. Mindkét csapat komolyan vette a találkozót, igaz a Debrecen valamivel több NB I-es játékosát pihentette, ami érthető is, hiszen a vendégek már péntek este bajnoki mérkőzést játszanak Szombathelyen. - Vidi helyzettel kezdődött a mérkőzés, ám Pantic hatalmas bravúrt mutatott be Lencse lövését követően. Nem sokkal később szinte a semmiből szerzett vezetést a DVSC, Yannick lövése jött ki Tujvelről, a kipattanót pedig Szilágyi közelről lőtte a kapuba.

Tovább...
 
Ifik: Épphogy kitartott az előny Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 17.

ImageIzgalmas hajrában aratott idegenbeli győzelmet az Alcoa FKC ifjúsági csapata. - tudtuk meg Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: "Az első félidőben már kilenc góllal is vezettünk, azonban – a felnőtt csapatban is szereplő ifisták pihentetésének a következtében – az előny fokozatosan olvadt, de végül egygólnyit sikerült megőriznünk belőle."

Tovább...
 
Junior bajnokság: Aranyérmes a csapatunk! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 17.

ImageZsinórban háromszor – kétszer idegenben - győzték le a székesfehérvári hokisok a döntőben a Bp. Sztárokat, akik Székesfehérváron sem tudtak megálljt parancsolni a mieinknek, s a tegnap esti fordulatos 3-2-es győzelemmel juniorjaink bajnoki címet ünnepelhettek.

Tovább...
 
Hatgólos vereség Vásárhelyen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 16.

ImageA tizenhat gólos Koroknai Viktória vezérletével 38-32-re győzte le az ASA-Consolis-HNKC a tartalékos Alcoa FKC-t. Pálfay Károly sajtóreferens arról tájékoztatta a Fehérvári Híreket, hogy a fehérváriak a roppant kiélezett bajnoki hajrában így újabb lehetőséget szalasztottak el arra, hogy bebiztosítsák a helyüket az 5-8. helyezett rájátszásába.

Tovább...
 
Ifjúsági bajnokság: Március 24-től csata a bronzért Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 15.

ImageHosszú egyeztetések után eldőlt, hogy a székesfehérvári ifjúsági hocky csapat március 24-én, jövő szerdán kezdi meg szereplését az SC Csíkszereda ellen a bajnoki bronzéremért. Valamennyi mérkőzés helyszíne az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok lesz.

Tovább...
 
Idegenbeli győzelem a ki-ki meccsek első játéknapján Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 15.

ImageGyőzelemmel kezdte a 12-14. helyért zajló rájátszást a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE a férfi röplabda NB I-ben. - kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől, aki elmondta, hogy az első játéknapon a Sümeg otthonában sikerült nyerni, méghozzá meggyőző játékkal. Részletek: Sümegi RE - Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE 1-3 (-24, 29, -18, -20) / Fehérvári kezdő: Takács, Sejben, Gazsi, Madácsi, Gelencsér, Deli / Cserék: Csizmadi (libero), Pletser, Nagy B., Halász, Bende, Popovits

Tovább...
 
<< Első < Előző 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5930 - 5940 / 7421