Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Diósgyőri VTK - Videoton FC 0-1 (0-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 07.

Image Dr. Mezey György tökéletes jósnak bizonyult – vagy, mondjuk inkább úgy, tökéletesen érti a játékot, ismeri a mezőnyt. A tabellán elfoglalt helyezésektől függetlenül, a Videoton nem „kötelező győzelmet” aratott Diósgyőrben, hanem legyőzött egy szervezett, lelkes, jól küzdő ellenfelet. Az első félidőben főként fogást kerestek egymáson a csapatok. Nem jutott erre a játékrészre valódi nagy helyzet, bár ebben a periódusban is többet birtokolta csapatunk a labdát, jobban játszott, mint ellenfele.

Tovább...
 
Röplabda - sorsolás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 06.

Image Kisorsolták az NB I-es férfi röplabda-bajnokság 12-14. helyért zajló keresztjátékának menetrendjét. Ebből kiderül, hogy a székesfehérvári csapat idegenben kezd majd. Rájátszás a 12-14. helyért: március 13. 18:00 Sümegi RE-Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE / március 20. 16:00 Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE-DEAC / március 27. 16:00 Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE-Sümegi RE / április 25. 17:00 DEAC-Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE

 
Őrizetben a dunaújvárosi, Petőfi ligeti rablók Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 06.

Image Elfogták a rendőrök azt a három fiatalt, akik február 26-án Dunaújváros, Petőfi ligetben megtámadtak egy fiút, és elvették mobiltelefonját. A fiatalkorú társaságról kiderült, a csoportos rabláson túl üzletszerűen elkövetett lopással is gyanúsíthatók, és ők követtek több diákot a dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola környékén is. A nyomozók mindhármukat őrizetbe vették.

Tovább...
 
Pázmándról a felnőtt NBI-be Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. március 05.

Image Két és fél éve a klub nyári gyerektáborában figyeltek fel tehetségére az Alcoa FKC utánpótlás-edzői – ebben a szezonban már az NBI-ben is pályára léphetett: a 16 éves Kuhinkó Vivien eddig 10 tétmeccsen 14 gólt szerzett a fehérváriak felnőtt csapatában. Kuhi válaszaiból a rövid idő alatt megtett hosszú út részleteivel is megismerkedhetünk.

Tovább...
 
Az EBEL-playoff után sem áll meg az élet Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 05.

ImageAnnak ellenére, hogy csapatunk nagyszerű és férfias küzdelmek után sem lehet ott az EBEL legjobb négy csapata között, attól még Tokajiékra várnak fontos feladatok. Rövidesen kezdődnek az OB I elődöntői, amelynek így a Volán is a tagja. - A legutóbbi forduló nagy kérdése volt, hogy a középszakaszban halovány teljesítményt nyújtó Újpest ott lehet-e majd a négy között? A lefújás után válszt kaptunk rá: nem, hiszen hosszabbítás után 6-5-re kikaptak a Ferencvárostól, így a tavalyi döntős lila-fehérek nem kerültek be a rájátszásba.

Tovább...
 
Az 50. Vidi-DVTK következik! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 04.

ImageFélszázadik élvonalbeli összecsapására készül a Videoton FC és DVTK, a tabella mellett a két klub örökmérlege is a Vidit teszi esélyessé. A fehérvári együttes eddig 49 alkalommal mérkőzött meg a Diósgyőrrel a legmagasabb osztályban, a mérleg 6 döntetlen mellett 27 győzelem és 16 vereség, a gólarány 76-47 a Videoton javára. Vendégként kifejezetten jól szerepel a csapat a DVTK pályáján, hiszen az eddigi 24 diósgyőri fellépésen 10 piros-kék siker született, a hazaiak 11 diadalt ünnepelhettek, mindössze 3 alkalommal osztoztak meg a csapatok a pontokon, a gólarány itt 30-25 a vendéglátó javára.

Tovább...
 
Öt héttel a sérülés után Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. március 04.

ImageImmár több, mint egy hónap telt el azóta, hogy Zsigmond Vivien keresztszalag-szakadást szenvedett a Váci NKSE – Alcoa FKC ifjúsági bajnokin. A 17 éves átlövőt ezáltal nem csak a fehérváriak felnőtt és ifi csapatának kell nélkülöznie, de veszélybe került a szereplése a nyári ifjúsági világbajnokságon is. Vivit az elmúlt hetek fejleményeiről és visszatérése tervezett időpontjáról kérdeztük…

Tovább...
 
Az Admira Wacker-hez utazik az U19 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 04.

ImageA Videoton FC-Puskás Akadémia U19 nem lép pályára a tavasz nyitófordulójában. A csapat így Ausztriába utazik felkészülési mérkőzésre. -Disztl László együttesének a 16. fordulóra kisorsolt, Felcsút-Puskás Akadémia elleni találkozóját június 9-re halasztották, így az együttes nem lép pályára a pontvadászat szombaton startoló tavaszi idényének első játéknapján. Hogy a kellő meccsritmus megmaradjon, felkészülési mérkőzést játszanak Csordásék, az akadémisták az osztrák Admira Wacker otthonában vendégszerepelnek.

Tovább...
 
Kölyök bajnokság: A hetedik helyre futottunk be Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 04.

ImageAhhoz képest, hogy az előző szezonban ezüstérmet ünnepelhetett kölyökcsapatunk, kissé csalódást jelent az idén elért hetedik helyezés, ami elsősorban a helyosztókon történt kisiklások miatt alakult így. Miután a Sapa Fehérvár AV 19 kölyökcsapata az alapszakaszt az ötödik helyen zárta, a középszakaszban a negyedik MAC Népstadion A-val kellett megmérkőznie a két győzelemig tartó ütközetben.

Tovább...
 
Szuper mini kupán játszottak a fehérvári fiatalok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 03.

ImageA székesfehérvári Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE gyermekcsapata Veszprémben vendégszerepelt egy röplabda tornán. Pecsuvácz Péter sajtóreferens elmondta honlapunknak, hogy a Veszprém Városi Mini Bajnokság és az I. Company Nyelviskola Mini Kupán az öt induló csapat közül a negyedik helyen zártak Nagy Róbert edző fiatal növendékei.

Tovább...
 
Hatvanhat érmet gyűjtöttek a Székesfehérvári kempokák! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 03.

ImageFölényes fehérvári sikerrel zárult a VII. Csákvár Kupa Zen Bu Kan Kempo Országos Gyerek Verseny. A megmérettetés során a Székesfehérvári Kempo SE kempokái 66 (!) érmet gyűjtöttek. Ebből 23-23 arany, illetve ezüst színű. A klub ezzel megnyerte a torna éremtáblázatát.Ugyanebben a rangsorban a fehérvári egyesület sárosdi szakosztálya a harmadik helyen zárt 7 arany-, 2 ezüst- és 5 bronzéremmel, míg a rendező csákvári kemposok 6 arany-, 10 ezüst- és 3 bronzéremnek örülhettek. Ezzel a házigazdák a negyedikek lettek.

Tovább...
 
<< Első < Előző 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5963 - 5973 / 7426