Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Pumi hosszabbított Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 03.

ImageTovábbi két évig az Alcoa FKC játékosa marad Tilinger Tamara, miután a felek meghosszabbították a 21 éves irányító szezon végén lejáró szerződését. Pálfay Károly sajtóreferens elmondta a Fehérvári Híreknek, hogy Pumi 2009. februárjában tért vissza nevelőklubjához. Ebben a szezonban a csapat eddigi mind a 25 tétmérkőzésén pályára lépett, és 169 gólt szerzett.

 
39 másodperc Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 03.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 emberfeletti harcossággal küzdött Bécsben, hogy megmaradjon a reménye az EBEL-negyeddöntőben, ám hiába vezetett még 39 másodperccel a rendes játékidő vége előtt is, végül hosszabbításban vereséget szenvedett. Így a Vienna jutott az elődöntőbe. - A Vienna Capitals egy drámai mérkőzés végén az EBEL-elődöntőjébe jutott, kiejtve a Sapa Fehérvár AV19-et. A hazaiak már az elejétől fogva magukhoz ragadták a kezdeményezést, és nyomás alá helyezték a kapunkat.

Tovább...
 
OIK: A szünetig tartottuk magunkat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 02.

ImageAz Országos Ifjúsági Kupa nyolcaddöntőjében talán a lehető legnehezebb sorsolás jutott az Alcoa FKC-nek: idegenben léptek pályára a Győri Audi ETO ellen. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy az Ifisták az első félidőben még szorosan tudták tartani a mérkőzést, de a szünet után mindössze négyszer sikerült bevenniük a hazaiak kapuját, így végül sima győri győzelem született.

Tovább...
 
Kiütéses siker a keceli küzdősport gálán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 02.

ImageA Bács-Kiskun megyei városban rendezték meg azt a profi küzdősport gálát, amelyen a legfontosabbnak kikiáltott mérkőzéseket székesfehérvári kemposok vívták hazai ellenféllel szemben. Pecsuvácz Péter sajtóreferens elmondta honlapunknak, hogy a három, tavaly világbajnokságot is megjárt fehérvári kempos közül Dencinger Dávid a 76 kg-os, Ács László a 81 kg-os súlycsoportban ünnepelhetett győzelmet, míg a 71 kg-os kategóriában induló Szűcs Gergő ezúttal vereséget szenvedett. Dencinger K1-es, Szűcs és Ács MMA szabályrendszerben lépett szorítók közé az est folyamán.

Tovább...
 
Villámtornát rendeztek a rugby pályán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 01.

ImageA nagymúltú Dragon Brnó csapata - igen szoros mérkőzésen - 17.- 14 re legyőzte a félidőben még vezető (5.- 7), többszörös Magyar bajnok Esztergom csapatát a Köfém Rugby pályán megrendezett Férfi Rugby Villámtornán. A Fehérvári Vadkanokkal könnyebb dolga volt a Dragon Brnónak: hiába nyújtott Tolnai István, Simon Zsolt, és a csapat "nagy öregje", Török László kiváló teljesítményt, ez a sport tizenöt ember egységes munkáját követeli…

Tovább...
 
Interaktív fórumot tartott Áder János Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 01.

Image„Öszödi beszéd” – E két szó így, egymás mellé téve a hazugság, a korrupció, a gerinctelenség, a görcsös hatalomvány jelképévé vált ama bizonyos magnószalag meghallgatása után, amely Gyurcsány Ferenc önvallomásával híresült el igazán: „Hazudtunk reggel, éjjel meg este.” E beszédet is hallhatták – ismételten – azok, akik tegnap a Petőfi Moziban Áder János interaktív fórumára érkeztek.

Tovább...
 
Videoton FC - KTE-Ereco 2-0 (1-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton Fc   
2010. március 01.

ImageJól futballozva, nagyot küzdve nyerte meg a Videoton az első tavaszi bajnokiját. Nem is annyira az őszinél sokkal zártabb, szervezettebb Kecskemét nehezítette meg elsősorban dr. Mezey György csapatának a dolgát – mázsányi mentális teher nehezedett a játékosok vállára. Ne tagadjuk, a papírforma alapján „kötelező győzelmet” aratott a Videoton, márpedig tudjuk, éppen az ilyen meccseket a legnehezebb behúzni. Ráadásul a körülmények sem kedveztek a futballt valóban játszani akaró, folyamatos csapatjátékra törekvő Vidinek.

Tovább...
 
Az emberelőnyök kihasználása döntött Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 01.

ImageA Vienna Capitals jobban sáfárkodott az emberelőnyös lehetőségeivel, mint a Sapa Fehérvár AV19, így magabiztos győzelmet tudott aratni Székesfehérváron. Ezzel a négy győzelemig tartó párharc állása immáron 3-1 a sárga-feketék javára. - Nem kezdõdött jól a mérkõzés, Ladányit ugyanis már a 2. percben kiállították gáncsolásért. A Vienna hamar fel is állt, Casparsson lõtt, Satosaariról kipattant a korong, pont Bootland elé, aki hamar eszmélt, és áttuszkolta a gólvonalon (0-1).

Tovább...
 
Bemutató mérkőzés Kiskunlacházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 01.

ImageKiskunlacházán, felkészülési mérkőzésen az Alcoa FKC vereséget szenvedett a Váci NKSE-től. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: A találkozó első játékrészben jelentős előnyre tett szert Németh András csapata, amit a fehérváriak feljavult játékkal végül nyolcgólosra csökkentettek. A hangulatos kézilabda-délutánt autogramosztás és közös vacsora zárta. A szervezőknek köszönjük a meghívást és a figyelmes szervezést!

Tovább...
 
Férfi rugby hármas viadal a Köfém pályán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 27.

ImageA nagyhírű Dragon Brnó (cseh) csapatát látja vendégül a Fehérvár Rugby Club február 28-án, délelőtt 10 órakor. Ekkor kerül sor ugyanis a férfi rugby hármas vidadalra. Gyölcsös Ferenc edzőtől megtudtuk, hogy a tornán ugyancsak részt vesz a többszörös Magyar Bajnok Esztergomi Vitézek csapata is. Program: 10 óra Dragon Brnó – Esztergom / 11 óra Fehérvár Rugby Club - Dragon Brnó / 12 óra Fehérvár Rugby Club - Esztergom

 
Papizsanszkij Artur, a világutazó Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. február 27.

ImageJanuár óta a Vidi NB II-es csapatának játékosa a belső védő és jobbhátvéd posztján egyaránt bevethető Papizsanszkij Artur, aki egy igazi világutazó, hiszen fiatal kora ellenére már játszott a brazil és az olasz bajnokságban, valamint próbajátékon volt a Deportivo La Coruna „B” csapatánál Spanyolországban. Legutóbb Barcson játszott, ahol 26 mérkőzésen lépett pályára.

Tovább...
 
<< Első < Előző 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5974 - 5984 / 7426