Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Albacomp - Marso-Vagép NYKK 100-79 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 27.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - Marso-Vagép NYKK 100-79 (25-18, 20-21, 26-21, 29-19) / Székesfehérvár, 2300 néző / Játékvezetők: Pálla, Kapitány, Szabó / Albacomp: Simon 12, Hanga 13, Radovic 14/3, Lee 24/9, Farkas 11/3 Cs: Keller 2, Antal 2, Bódi 13/3, Madár 3/3, Fodor, Toya 6/6 / Nyíregyháza: Gennie 14, Siska 3/3, Doyne 6, Henderson 17/6, Sitku 18/3 Cs: Nagy 7/3, Hájer, Wiley 10/6, Mohácsi, Lekli 4

 
Bronzérmet szerzett Gábor Péter a minisztériumi versenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 26.

ImageBronzérmet szerzett Gábor Péter, a Székesfehérvári Kempo SE sportolója az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium által szervezett budapesti full-contact karate versenyen. Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a 22 esztendős Gábor Péter könnyen megszerezhette volna az első két hely egyikét is, azonban rutintalansága is közre játszott abban, hogy alulmaradt a döntőbe jutásért vívott találkozón. Gábor természetesen így sem szomorkodhat, a harmadik hely igen előkelő eredmény számára.

Tovább...
 
Magabiztos bécsi siker a harmadik mérkőzésen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 26.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 Palkovics Krisztiánt nékülözve lépett jégre Bécsben. A hazaiak ezúttal magabiztos győzelmet arattak. - A találkozó nem jó előjelekkel kezdődött, hiszen Palkovics Krisztián délelőtt belázasodott, így nem tudta vállalni a játékot. A meccs elején nagy nyomás alá került a kapunk, szinte a térfelünkről sem tudtunk kijönni. Góllá is érett a hazai fölény, Gratton kapu mögüli feladását az egyedül érkező Rotter vágta be (1-0). A második felvonás elején Bjornlie emberelőnyből lőtt bombagólt (2-0).

Tovább...
 
Ketrecharc gálán a fehérvári kemposok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 25.

ImageKecelen rendezik meg most szombaton azt a profi ketrecharc gálát, amelyen a Székesfehérvári Profi Kempo Team három versenyzője is részt vesz. Pecsuvácz Péter sajtóreferens felhívta figyelmünket arra hogy Denczinger Dávid, Szűcs Gergő és Ács László a viadal három legfontosabb mérkőzését vívja majd egyaránt hazai ellenféllel szemben. A fehérvári kemposok több mint egy hónapja készülnek a gálára.

 
Adidas: Országos elődöntőben a 99-esek is! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 25.

ImageAz Adidas Országos Utánpótlás-bajnokság 1999-es korosztályának régiódöntőjében – azaz Fejér, Veszprém és Vas megye legjobb csapatának vetélkedésében – a második helyen végzett az Alcoa FKC. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtórefenstől, aki örömmel közölte: Virincsik Anasztázia tanítványai így az országos elődöntőbe jutottak!

Tovább...
 
A Kecskemétet kapta ellenfelül az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 25.

ImageMegtartották a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségében a Magyar Kupa negyeddöntőjének sorsolását. Ennek eredményeként az Albacomp kosárlabda csapata a Kecskeméti KSE csapatát kapta ellenfélül. A Magyar Kupa negyeddöntőjének párosítása a következő (az elől szereplő csapatok játsszák hazai pályán a párharc első mérkőzését): MJUS-Fortress Körmend - Falco-SZOVA KC Szombathely / Dombóvár KC - Zalakerámai ZTE KK / Soproni KC - Kaposvári KK / Kecskeméti KSE - Albacomp

Tovább...
 
Ismét Bécsbe látogatunk Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 25.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 abban a reményben lépett jégre kedden, hogy sikerül 2-0-ra ellépni a negyeddöntő párharcában. Ehelyett azonban egyenlített a Vienna Capitals, így csütörtökön Bécsben ismét bravúrra lesz szükség.

Tovább...
 
Vasárnap rendezik meg az elmaradt Csákvár Kupát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 24.

ImageAz időjárási problémák miatt elhalasztott kempo országos gyerekversenyt e hétvégén pótolja a Kempo HSE Csákvár. A rendezvény délelőtt 10 órakor kezdődik a helyi Tersztyánszky Ödön Sportközpontban. Pecsuvácz Péter sajtóreferens szerint azért is érdemes ellátogatni a rendezvényre, mert a Csákvár Kupa az éves versenynaptár egyik legjelentősebbnek számító utánpótlás versenye.

 
Reális a döntetlen Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. február 24.

ImageAz ellentétes félidőket hozó szombati bajnokin összességében a két csapat mutatott játékát hűen tükröző végeredménynek tartja a döntetlent Szikora Melinda. Az Alcoa FKC kapusa annak ellenére bizonyult a meccs egyik legjobbjának, hogy csapata 36 gólt kapott. Melivel a dunaújvárosi rangadóra tekintettünk vissza…

Tovább...
 
Ligakupa: magabiztos győzelem a Honvéd ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. február 24.

ImageMagabiztos, a papírformát igazoló győzelemmel tartott bajnoki főpróbát a Honvéd ellen a Vidi: Videoton FC - Budapest Honvéd 2-0 (1-0). Természetes füvön, éppen ezért viszonylag mély talajon játszottak a csapatok. A találkozó elejétől kezdve a Vidi volt aktívabb a kapu előtt, voltak is lehetőségei csapatunknak, de a rövidpasszos, gyors támadások végén az ordító helyzetig nem jutottak el. Fordulatot Milanovic kiállítása hozott (a horvát védő két perc alatt két kemény belépő miatt kapott sárga, majd piros lapot) - de nem úgy, ahogy a hagyományos forgatókönyvek szerint lenni szokott.

Tovább...
 
Hasonló forgatókönyv, ellenkező előjellel Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 24.

ImageAz EBEL negyeddöntőjének második mérkőzésén a Sapa Fehérvár AV19 ismét hosszabbítást harcolt ki a Vienna Capitals ellen. Ám ezúttal a szerencse a sárga-feketék oldalára állt, és egy jól eltalált lövéssel kiegyenlítették a párharc állását. - Zsúfolásig megteltek az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok lelátói, valóságos hokiláz tört ki a városban ezekben a napokban. A látványos bevonuló ceremóniát követõen az Aranyalma-díjak átadására került sor, majd megkezdõdött a mérkõzés.

Tovább...
 
<< Első < Előző 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5985 - 5995 / 7426